- Emoji Skoru
- 4.097
- Puanlar
- 448
ah ahnapalım
emek parası
![]()
Adın ilayda mı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ahnapalım
emek parası
![]()
gencim diye mi =) ...
ama çok ayıp yaptığı zaten psikolojisi çok sağlam bi insan değilim saçımı başımı yoldum :26:
sen öyle mi yapıyorsun =)
var ben 23 o 38 :26:
hayır değilAdın ilayda mı yaHep bunu düşündüm :44:
valla gördüklerimi söylüyorumpopomu kaldırıyorsun =)
Öyle yapıyorum canım.O sinirliyken susuyorum tamam diyorum herhangi bir cevap vermiyorum.Bana haksızlık yapıldığını bilsemde o sinir harbi anında cevap vermiyorum.Biliyorum ki versem herşey daha da büyüyecek ve asla çözülmeyecek.
Sakinlediğini gördüğümde ya da üzerinden zaman geçtiğinde bana böyle yaptın/dedin ama haksızdın beni çok kırdın vesaire diyerek kendimi anlatıyorum.Ozaman anlıyor ve özür diliyor zaten.Hatta öyle bi ajitasyon yapıyorum kibaya üzülüyor
![]()
Bende bundan gizli bi zevk alıyorum![]()
Gec olsun güc olmasin
Yanliz aciyorum sizinkilere, bu kadar beklemenin acisini fena cikartacaksiniz, felekleri sasacak
Kizim gecikme var, gögüsler patliyor, bilmem artik, devir degisti , düsünmekten bile kalabilirsin![]()
Gec olsun güc olmasin
Yanliz aciyorum sizinkilere, bu kadar beklemenin acisini fena cikartacaksiniz, felekleri sasacak
Kizim gecikme var, gögüsler patliyor, bilmem artik, devir degisti , düsünmekten bile kalabilirsin![]()
bizim de 9 yada 10 yas var cnmm işteee yas farkı oldugu için mi çatışıoruz acaba bu kadar anlam veremiorummm ama onların dahaaa oılgun olması gerekio cnm ama nerdeee nato kafa nato mermer![]()
ah siz sakin soğukkanlı kadınlar ne şanslısınız ben fevriyim =)
ahahahasuyla ilgili bi adım var ama
![]()
Bende fevriyim yalnız değilsin![]()
![]()
![]()
eeee hak ettiler anacım hak ettiler
Adamları 1 ay eve kaparmışız aahahah![]()
ayyy ne pisim bak bunu hiç akıl edemedim dilaycığım
![]()
ah siz sakin soğukkanlı kadınlar ne şanslısınız ben fevriyim =)
bir olay varsa o an patlıyorsun dimi sabretmek yok bi de patladıktan 5 dk sonra da sakinleşiyorum düzeltmek istiyorum ama benimki öyle değil 3 gün surat yapsa yapar![]()
nasılda biliyo beni![]()
Kız yok bende fevriyim.Sinirli bir insanım ani çıkışlarım çoktur.Ben kavga ederken tabak çanak ne varsa kırarım o kadar deliyim
Fakat bunu karşı taraf sakinken yapmayı öğrendimo zaman rahat rahat sinirimi çıkarıyorum.
Ama deliren karşı tarafsa sakin kalmak daha az hasarla çıkmamıza sebep oluyor
Ay ikli ilişkiler çok zor ya![]()
Evet patlarım anında ama karşı taraf o an beni sakinleştirmezse 1 hafta surat yaparım
![]()
![]()