• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Niye dalsınlar :9::9:

Verme custum :1: verme sürünsün :27:

Ayy yap yapp ama bizede şey yap yolla :60: :60:

:60: o gruba girmeyeni mi var sanki kodlanmış genlerine

İzmirliler güzel dedin ya :27: izmirli olmayanlar duymasın bizi yolabilirler:52:

Ben diyorum ki akşama gözleme yapayım bir şişe de şarap alayım elimi bile sürmiyim hepsini o yesin içsin nasıl fikir kapak olmaz mı :ssz:

yarın da bi lokma bi yudum vermedin der çemkiririm :60:

:60: :60: bu fikre bittim cust.Al al de gözün doysun bana söylendiğin gözleme ve şarap :60: :60:

Son düzenleme:
:60: :60: bu fikre bittim cust.Al al de gözün doysun bana söylendiğin gözleme ve şarap :60: :60:

vallahi yapacam dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazacağım üstüne de :60:

dipnot: gözleme ve şarap ne kadar sofistike bi ikili :27:

Son düzenleme:
vallahi yapacam dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazacağım üstüne de :60:

dipnot: gözleme ve şarap ne kadar sofistike bi ikili :27:

:60: :60: az utanır belki

ee kendi kaşındı bu ikili için :60: :60:

Rakı olsa anlayacağımda şarap ve gözleme iki farklı kültür :60: neyse yesin işte okadar söylendi madem :27::27:

Ispanakla evlilik yıldönümü kutlamaktan iyidir Just :27::27: Bugün Bdv de öyle bi konu vardı da :27::27:

ay kızım boğazım kötü zaten öksürük krizine girdim gülmekten o nasıl oluyomuş ya :60: BDV aldı başını gitti

bekret konusu noldu :60:

Ispanakla evlilik yıldönümü kutlamaktan iyidir Just :27::27: Bugün Bdv de öyle bi konu vardı da :27::27:

:60: :60: okudum okudum mantık kuramadım ama evlilik yıl dönümü kadın ıspanak vardı yemek yapmadım diyor

Adam yine insaflı davranıp yemeğe çıkarmış :27::27:

:60: :60: az utanır belki

ee kendi kaşındı bu ikili için :60: :60:

Rakı olsa anlayacağımda şarap ve gözleme iki farklı kültür :60: neyse yesin işte okadar söylendi madem :27::27:

ben taze fasulye şeftali ve ayran yemiştim bi kere :60:

ay kızım boğazım kötü zaten öksürük krizine girdim gülmekten o nasıl oluyomuş ya :60: BDV aldı başını gitti

Kadın ıspanak var diye geceye yemek hazırlamıyor.Kocasıda madem yemeğe çıkalım diyor.
İtalyan restoranına gidiyorlar kadın pahalı bir şey söylemek istemiş eşide daha uygun bir şey söyle o olmaz demiş.Pizza söylemişler
kadıncağız bozulmuş buna bana neden öyle diyor diye.Not:durumları iyi değilmiş bu aralar

just bu ne vefasızlık hemençıkmıssın bunalımdan :60:

Kadın ıspanak var diye geceye yemek hazırlamıyor.Kocasıda madem yemeğe çıkalım diyor.
İtalyan restoranına gidiyorlar kadın pahalı bir şey söylemek istemiş eşide daha uygun bir şey söyle o olmaz demiş.Pizza söylemişler
kadıncağız bozulmuş buna bana neden öyle diyor diye.Not:durumları iyi değilmiş bu aralar

ay beni ööldürcek misiniz :27: baya anlayışlı bi kadınmış ya lahmacuncuya da götürebilidi valla italyan restoranına götürmüş kadın ay bakayım yorumlarda kesin dalga geçmişlerdir :60:

ben zar konusu istiyorum çok eksiğim bugün :60:

Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu :27:
:60: :60: okudum okudum mantık kuramadım ama evlilik yıl dönümü kadın ıspanak vardı yemek yapmadım diyor

Adam yine insaflı davranıp yemeğe çıkarmış :27::27:

Aynen stillcim ıspanaktan girmiş konuya ama italyan lokantasından çıkmışlar :27::27:

ıspanaklada mı çıkmış :1::1::1: maydonozun modası geçmiş o zaman :52:

Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:

:60: :60: şeftali ne alaka ayol

Pilavla tatlı yememiştim bende :27::27: çok pis boğazım yaa

bilmiyorum ki canım çekmişti :60: pilavla tatlıyı karıştırıp mı yedin anlamadım :60:

julia napıyım adamı bunalımda bırakmıyo bunlar sen destek olsaydın çıkmazdım tek kalınca asimile ettiler beni :27:

Back
X