• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:18::18::18: gerçekten mi ?

valla :60: asla demem ki siz niye güzelsiniz haşa asla,sonra şey yapmam hmm güzelliklerini nasıl bozabilirim demem.Kıskanmak şöyle dursun bağrıma bilem basarım :60: :60: :27::27::27:

gel gel sen yamacıma :23::23::23:

ay beni ööldürcek misiniz :27: baya anlayışlı bi kadınmış ya lahmacuncuya da götürebilidi valla italyan restoranına götürmüş kadın ay bakayım yorumlarda kesin dalga geçmişlerdir :60:

ben zar konusu istiyorum çok eksiğim bugün :60:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu :27:

Aynen stillcim ıspanaktan girmiş konuya ama italyan lokantasından çıkmışlar :27::27:

Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:

yaaa okuyamadım azcık anlatın neler söylendi :27:

bilmiyorum ki canım çekmişti :60: pilavla tatlıyı karıştırıp mı yedin anlamadım :60:

julia napıyım adamı bunalımda bırakmıyo bunlar sen destek olsaydın çıkmazdım tek kalınca asimile ettiler beni :27:

hemen ger, dön bunalımaaa :35::35:

valla :60: asla demem ki siz niye güzelsiniz haşa asla,sonra şey yapmam hmm güzelliklerini nasıl bozabilirim demem.Kıskanmak şöyle dursun bağrıma bilem basarım :60: :60: :27::27::27:

gel gel sen yamacıma :23::23::23:

:18::18::18: ben en iyisi yawaştan kendi topiğime kaçayımm :30:

hemen ger, dön bunalımaaa :35::35:

ama ben burda iyiyim plan bile yaptık kızlarla akşama gözleme yapıcam şarap alıcam gelmesine yakın dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazıcam :60:

ya şu ıspanaklı konu nerde :27:

Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu :27:

Aynen stillcim ıspanaktan girmiş konuya ama italyan lokantasından çıkmışlar :27::27:

Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:

ben konuyu tam okumadan yazmışım ben kocası ıspanak aldı sandım daha öncede maydonoz getireni duymuştum da :26:

ay beni ööldürcek misiniz :27: baya anlayışlı bi kadınmış ya lahmacuncuya da götürebilidi valla italyan restoranına götürmüş kadın ay bakayım yorumlarda kesin dalga geçmişlerdir :60:

yaaa okuyamadım azcık anlatın neler söylendi :27:

Mesela Still ve ben Türk olmadığımızı öğrendik bugün :60::60::60:
Neden çünkü Türk kızları esmer kısa ve kıllı olurmuş :27::27:

ama ben burda iyiyim plan bile yaptık kızlarla akşama gözleme yapıcam şarap alıcam gelmesine yakın dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazıcam :60:

en iyisini yaparsın cnm :60:

ben hiç bişi yapmıcam :60:

Çekirdek alıp geldim kızlar

Keyifler nasılllllllllllllllllll:52::52::52:

:60: bende anlamadım sen ıspanak yapmışsın ki yapmamış dünden kalma yemekmiş :60: adam yine insanlık etmiş italyan restorantına götürmüş :27:

Trajıkomik bi durum :27::27:

Her ıspanak yapanı italyan restorantına götürselerdii ooo italyanlar ülkeyi satın alırdı :60:

ama yaranazsın bizim hatunlara :27::27:

bilmiyorum ki canım çekmişti :60: pilavla tatlıyı karıştırıp mı yedin anlamadım :60:

julia napıyım adamı bunalımda bırakmıyo bunlar sen destek olsaydın çıkmazdım tek kalınca asimile ettiler beni :27:
Evet :27: pislik var az bende nasıl bi gelmişlerse bana :27:

Böl parçala yönet :27::27:

birinin de yengeç sözlüsü ona demiş ki evlenince kim kimi üzerse yatağa girince dudağından öpsün üzen demiş kız da buna karşılık bi fikir bulamamış aman yarabbi kahroldum :60: derde bak :27:

Mesela Still ve ben Türk olmadığımızı öğrendik bugün :60::60::60:
Neden çünkü Türk kızları esmer kısa ve kıllı olurmuş :27::27:

ana ben de değilim o zaman :9:

ben çerkesim zaten anne tarafından :27:

kızlar ben çıkıorum akşama görüşürüz :5::5::5::5:

birinin de yengeç sözlüsü ona demiş ki evlenince kim kimi üzerse yatağa girince dudağından öpsün üzen demiş kız da buna karşılık bi fikir bulamamış aman yarabbi kahroldum :60: derde bak :27:

Ciddimisin :27::27::27::27: bakayım hemen

Back
X