- Emoji Skoru
- 467
- Puanlar
- 448
:18::18::18: gerçekten mi ?
valla
gel gel sen yamacıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:18::18::18: gerçekten mi ?
ay beni ööldürcek misinizbaya anlayışlı bi kadınmış ya lahmacuncuya da götürebilidi valla italyan restoranına götürmüş kadın ay bakayım yorumlarda kesin dalga geçmişlerdir
ben zar konusu istiyorum çok eksiğim bugün![]()
Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu![]()
Aynen stillcim ıspanaktan girmiş konuya ama italyan lokantasından çıkmışlar![]()
Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:
bilmiyorum ki canım çekmiştipilavla tatlıyı karıştırıp mı yedin anlamadım
julia napıyım adamı bunalımda bırakmıyo bunlar sen destek olsaydın çıkmazdım tek kalınca asimile ettiler beni![]()
vallaasla demem ki siz niye güzelsiniz haşa asla,sonra şey yapmam hmm güzelliklerini nasıl bozabilirim demem.Kıskanmak şöyle dursun bağrıma bilem basarım
![]()
![]()
gel gel sen yamacıma![]()
hemen ger, dön bunalımaaa![]()
Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu![]()
Aynen stillcim ıspanaktan girmiş konuya ama italyan lokantasından çıkmışlar![]()
Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:
ay beni ööldürcek misinizbaya anlayışlı bi kadınmış ya lahmacuncuya da götürebilidi valla italyan restoranına götürmüş kadın ay bakayım yorumlarda kesin dalga geçmişlerdir
yaaa okuyamadım azcık anlatın neler söylendi![]()
ama ben burda iyiyim plan bile yaptık kızlarla akşama gözleme yapıcam şarap alıcam gelmesine yakın dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazıcam![]()
Evetbilmiyorum ki canım çekmiştipilavla tatlıyı karıştırıp mı yedin anlamadım
julia napıyım adamı bunalımda bırakmıyo bunlar sen destek olsaydın çıkmazdım tek kalınca asimile ettiler beni![]()
ben konuyu tam okumadan yazmışım ben kocası ıspanak aldı sandım daha öncede maydonoz getireni duymuştum da :26:
Mesela Still ve ben Türk olmadığımızı öğrendik bugün![]()
Neden çünkü Türk kızları esmer kısa ve kıllı olurmuş![]()
Mesela Still ve ben Türk olmadığımızı öğrendik bugün![]()
Neden çünkü Türk kızları esmer kısa ve kıllı olurmuş![]()
Çekirdek alıp geldim kızlar
Keyifler nasılllllllllllllllllll![]()
birinin de yengeç sözlüsü ona demiş ki evlenince kim kimi üzerse yatağa girince dudağından öpsün üzen demiş kız da buna karşılık bi fikir bulamamış aman yarabbi kahroldumderde bak
![]()