julia ve melekleri

evet

belli ücret 1 milyar falan mı:26:

canım babama sordum ama babam emekli olalı 5 yıl oluyor. o çalışırken aylık belli bir miktar işlem olmuyorsa hesap işletim üzreti kesiyorlarmış ama şimdiki işleyişi bilmiyor.

çok uzun süreli bir şey değil miydi o zaman ya da çok sevmiyor mydun?

bi de ne iş yapıyordu?

ben culinin ilişkisini bilmiyorum ki :26:

şöle canım yorduk birbirimizi bıktırdık son zamanlarda ben çok kafayı taktım uğraştım didindim o geir çekti triplerde nazlardaydı sorumsuzluk vs. derken kavgalar tartışmalar sona gelik.

öğretmen canım bu yıl atandı 2011in mayısında başlamıştık. seviyorum canımdan çok ama hayat boyu böyle bir ilişki istemiyorum

teşekkür ederim ablaparam sandıgımda dursun o zaman

güzel şeyler var mı kız

çok ya o zarada falan gördüğün şeyleri getiriyolar ucuza

peki kendini nasıl hissediyorsun?

biz de öyleyiz ilişkimizin ilk 4 ayı güzeldi sonrasında hep kavga gürültü ara ara toplayıp yine dağıtıyoruz

içim kavruluyo resmene baktınız mı hatun herkese hakaret etmiş kaldım

owwwwyarın ordayım

iyi olmak zorundayım just. artık adam olmalıyım aklımı başıma almalıyım. ölmeyeceğım ayrılınca ve önüme bakacağım.

bunları söyleyip duruyorum inş işe yarar. dakika başı whats. çevrim içi mi diye bakmaktan şarjım bitiyo

seviyorum öküzü ama onun sevdiğini hissetmiyorum çok acı ama kimseyi zorlayamazsın bu hale geldiysek ikimizde de sıkıntı var .

olsun en azından farkındalığın var bu kopma sürecinde tabii ki zorlanırsın

sen gibi yapabilen kadınlara hayranım ben yapamadım

Benimki yoldaymış geliyomuş hadi hayırlısı gözlemeler tavaya bakalım

olsun en azından farkındalığın var bu kopma sürecinde tabii ki zorlanırsın

sen gibi yapabilen kadınlara hayranım ben yapamadım

ya ne yapabilmesi just bu bunu kaçıncı deyişim tüm gün elim telde aramamak için zor tutuum. zaten ne olduysa arızalığımdan çocuğu canından bezdirmem oldu. aklı başında davransam her şey gayet güzeldi ama yok ille delirtcem adamı al sonunda bitti iyi dayandı yine.

siz napıyosunuz geldi mi kocan yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…