julia ve melekleri

iyi biye mi bu kötü bişey mi?? bugün algılarım çok düşük yahu!

falını bilmemde bende bol köpüklü iççem birazdan

tam nikine uygun olursun o zaman PERİ

tınlat kendini şekerim

Afiyet olsun canım..

hakkaten kirli çıkısın

benim hiç bipolar hastam olmadı senin oldu mu nasıl bişey anlatsana çok tanışmak istiyorum

sevgilin vardı da niye söylemedin neden ayrıldınız

canım ben okulda çalıştığım için genelde ergenlik, Dehb, bepler, vs.

yakın bir arkadaşımın eski eşi bipolardı. krizleri çok kötü geçiyormuş biraz anlatmıştı da çok zor bir durum. akıl sağlığı çok öenmli ya ne evlilik ne arkadaşlık yürümüyor.

canım 2 aydır aramız kötüydü zaten tartışmalar sürekli bi normale dönemedik derken. dün kötü şeyler geçti telde ben aramama kararı aldım inş. o da ölse aramaz ve bitti

Dilşahla beni tınlamıyorsun

gel ben seni tınlıcem

anlamıyom ben o işlerdenen iyisi cumhuriyet
ya abla bişi sorcam şincik 18ime girince banka hesabı açıcem
şincik içine para mara koyunca kesiyolar mı noluyo nası oluyo

ben ta neyi kastettiğini anlamadım kart mı çıkartıcan :44:

neden aramıyosun ya bence ara belki o da arar ay bana nolduysa ama üzüldüm bitmesin :26:

yok kart mart yok sadece hesap açıcam:26:

o zaman kesinti olmaz diye biliyorum faiziyle artar bile yanlış mıyım kızlar :26: benim de vardı öyle bir hesabım ama ne durumda hiçbir fikrim yok

anlamıyom ben o işlerdenen iyisi cumhuriyet
ya abla bişi sorcam şincik 18ime girince banka hesabı açıcem
şincik içine para mara koyunca kesiyolar mı noluyo nası oluyo

belli bir paranın altında olduğu zaman kesiyorlar yavrum. işletim ücreti mi ne deniyor

o zaman kesinti olmaz diye biliyorum faiziyle artar bile yanlış mıyım kızlar :26: benim de vardı öyle bir hesabım ama ne durumda hiçbir fikrim yok
netten baktım ama ayda 50 tl falan kesinti oluyo deniyodu4 ay sonra param biter

neden aramıyosun ya bence ara belki o da arar ay bana nolduysa ama üzüldüm bitmesin :26:

ben çok aradım koştum . şöle söylim culinin ilişkisinin değişik versiyonunu yaşıyorum su sıralar. üzerine çok gelmişim bi rahat falan değince koptu bende ipler aman boşver. bitti yenisini bulacağım canım ya

çok uzun süreli bir şey değil miydi o zaman ya da çok sevmiyor mydun?

bi de ne iş yapıyordu?

ben culinin ilişkisini bilmiyorum ki :26:

o şeydedir ya kart çıkartıyosun ya hesaptan çekmek için para onda yıllık kesiyolar diye biliyorum
hiç anlamıyorum o işlerdenparam gitmesin yeterevde kendimi zor tutuyorum kıyafet almamak için bankada olursa harccamam

Konuşmalarıda takip edemiyorum Muhteşem Yüzyıl'a bakmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…