• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

he ben kendime yaptımda sen kaldın:6::27::52:

türk'ün gücü:60::60:

Bende önceden cooook seciciydim ama esim sayesinde pis bogaz oldum vallah:27:
Ne bulursam götürüyommmm:56:

ay ama o gece cok komiktim tutturdummm mis gibi lahmacuncu dururken abuk seyler yemege getridiniz bizi die bnmki ile arkadasın kocasına ama nasıl şoık bir resturant yedi kafayı bu dio bana uleynn mudanyaaanın sık resturantına geldik dio denize karsı hala lahmacun diyor bana :60: benim surat 5 karıs ama gece güzel bitti neyse ki :60:

Bende çok okuyordum son zamanlar Kk ya çok takılır oldum bıraktım okumayı:50:

:27::27:

Güzelim balkan erkeklerinin içinde ah ah bi tane bulamadın bize :63:

gece yatmadan 10 sayfada olsa mutlaka okumaya calısıorum ben cnm :16:

Selamm kizlaarr :3::3:

Burdaki bekret konulari daha cazip geldi dimiiii :35:

ay ama o gece cok komiktim tutturdummm mis gibi lahmacuncu dururken abuk seyler yemege getridiniz bizi die bnmki ile arkadasın kocasına ama nasıl şoık bir resturant yedi kafayı bu dio bana uleynn mudanyaaanın sık resturantına geldik dio denize karsı hala lahmacun diyor bana :60: benim surat 5 karıs ama gece güzel bitti neyse ki :60:

Hahaha bidaha yemege götürmez seni :1:
Simdi ben hep esime diyom sunuda bi deneyelim diye, en son ahtopotmu ne varya türkcesini tam bilmiyom onun bacaklarindan denedik :27:

anamm bugünde bana trip atan atana. hayırdır inşallah:52: datlumm kendi başımı bağlıyım ilk sırada sen ve limon var:60:

culliii alıntılamışsın bişi yazmamışsın:44::44:

anamm bugünde bana trip atan atana. hayırdır inşallah:52: datlumm kendi başımı bağlıyım ilk sırada sen ve limon var:60:

Kendinede bulduğun yok ki anasını satayım bize bulasın.Bekle yaz gelecek koyunlar otluyacak yün verecek ölme eşeğim ölme:27::27::27:

Çabuk kıs çabuk :52::52::52:

culliii alıntılamışsın bişi yazmamışsın:44::44:
sözün bittiği yer bakım yapmayacakmıssın :60: şak şaka unutmusum :60:
Onca uyumanın üstüne yine uykum var deme :53:

valla uykum var yaaaaaaaaaa :ssz::ssz:

Kızın biri yazmış regl dönemimde 9 gün sürse 9 gün banyo yapmam diye :60:
Oda bir şeymi ben erinmekten 9 saat tuvaletimi tutuyorum :60: :60:

İyi geceler kızlar.. Sonra görüşürüz yine:31::31:

kızlar 1 haftadır akıntım var yaaa geçmedi gitti bir doktora mı gitsem acaba :ssz:

Back
X