• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

vöhhh :53: ne uykucusun :27::27:

Hayırdır :26::26:

Sevgilimin ablasinin nişani icin kiyafetimi bile aldim falan belli değil dedim ama buyuk ihtimal gidecektimyani aramiz kotu yne bu ara , oda listeden silmis adimi istesende gelemezsin artik zaten gelmezsin oyaliyosun kiyafeti de nisan icin almamissindir sen falan dedi :53::30::ssz:

İyi geceler kızlar.. Sonra görüşürüz yine:31::31:

Sen yine aniden çıkıyorsun bir şey oldu :26:

kızlar 1 haftadır akıntım var yaaa geçmedi gitti bir doktora mı gitsem acaba :ssz:

Akıntı olması normal değil mi culya kokusuz ve renksiz

Bu rahimin işlevinden ileri gelmiyormu

Bende sürekli akıntı olur mesela :31::31:

ailemle görüşeceğim internetten kızlar.. ondan kaçıyorum sonra gelirim yine:16:

Sevgilimin ablasinin nişani icin kiyafetimi bile aldim falan belli değil dedim ama buyuk ihtimal gidecektimyani aramiz kotu yne bu ara , oda listeden silmis adimi istesende gelemezsin artik zaten gelmezsin oyaliyosun kiyafeti de nisan icin almamissindir sen falan dedi :53::30::ssz:

:53::53::53: o nasıl iş ya

Aranız kötü diye seni listeden silmesi felan :19: ne oldu ki aranızda öyle :26:

bende çıkayım bariiiiii biraz kitap okuyup yatarımmm :16:

:53::53::53: o nasıl iş ya

Aranız kötü diye seni listeden silmesi felan :19: ne oldu ki aranızda öyle :26:
Bisey olmadi aslinda het zamanki huylari iste cok uzuldum kiyafet bile amistim salak gibi o kadar mutsuzum ki :50::50:

:60: şeye yazmış bakımlı kadın konusu vardıya oraya :60: :60: allahım düşününce şey oldum bi ıyy :37:

Tamam canımcım opuldun :54::54:

Ahahaha kızım neyin peşindesin sen ya :60: :60: :27::27::27:

Eksin pesindeyim ama yok maalesef :97:

Ne istiyon la sen benim bekretimden :63: ben onu kocişe saklıyorum ki :27::27:

Aman iyi sakla bak aniden anlamadan gidebiliyor :27:

Son düzenleme:
bende çıkayım bariiiiii biraz kitap okuyup yatarımmm :16:

:54::54::54::54::54:

Bisey olmadi aslinda het zamanki huylari iste cok uzuldum kiyafet bile amistim salak gibi o kadar mutsuzum ki :50::50:

Canım böyle bir şeyi nasıl yapabilir ki sana.Aranızda ne olursa olsun seni listeden silmesi felan :19::19:
Çok büyük saygısızlık sen o kadar hazırlanmışken hele :50:

Back
X