• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

O takıntı ya whatsupta bende çok bakıyorm girmiş mi diye :27::27::27:

hayır sevgili olsak tamam dicem de bitmiş gitmiş. engelliyorum bzaen görmemk için dayanamayıp atakadaşa soruyorum en son ne zaman girmiş diye :27::27::27:

en umutsuz vaka benim :D ya bi insan çevrimiçi mi diye 100 kere bakılmaz dimi ya :27::27::27:

içip içip kapısına dayanasım var 12 saatlik mesefaye gitsem yolda ayılırım:27::27::27:

Limon sana özelden mesaj attım ama farkedilmiyo sanırım bildirimlerin arasında

hahahah limon allah iyiliğini versin sen napıyorsun daha sabah oh mutluyum aramam sormam diyordun akşam 100 kere baktım onlinemi diye diyorsun kendine gel bacım ya :26::26:

OoO çok güzel :16::16: O Zaman çok dillendirme nacım nazarlardan koru :nazar::nazar::nazar:

ya sen benim aramam sormam dediğime bakma köpek gibi aşığım uleynnn:D ya da değilim bilmiyorum :52:

hahahah limon allah iyiliğini versin sen napıyorsun daha sabah oh mutluyum aramam sormam diyordun akşam 100 kere baktım onlinemi diye diyorsun kendine gel bacım ya :26::26:

OoO çok güzel :16::16: O Zaman çok dillendirme nacım nazarlardan koru :nazar::nazar::nazar:

Öyle kuzummm dillendirmiyim ısırdım dilimi :9::9: :nazar:

hayır sevgili olsak tamam dicem de bitmiş gitmiş. engelliyorum bzaen görmemk için dayanamayıp atakadaşa soruyorum en son ne zaman girmiş diye :27::27::27:

:52::52:

Ne zaman bitti gitti yaaa :53:

Konuşma zaten anlasın hatasını :19: ben acaba ailesinen kaynaklı birşey mi var dedim ama senin dediğine göre yok
Kendi başına iş yapmış :19:
Ama hatasını anlaması için senin ona yüz vermemen gerek anlasın anyayı konyayı bir daha kendi kafasına göre işler yapmasın :19:

Bu erkeklerin düzgünü yok mu arkadaş ya hepsi ayrı bi yerden fire veriyor :47:

Nereye dilaycım ne güzel konuşuyorduk :26:

Evet anlasin zaten surekli sorun yasamaktan biktim , salak gibi heveslendigmle kaldim :50::50:
Erkeklerin cogu dengesizzz duzgunu de bizi bul,mazz :14::14:

ya sen benim aramam sormam dediğime bakma köpek gibi aşığım uleynnn:D ya da değilim bilmiyorum :52:

:60: hahaha hızına yetişemiyorum zaten sabah işim olmaz diyordun şimdi aşıksın :60: yarın sabah ne olur muallak.Oğlum o zaman git yanına sarıl sıkıca gitsin bitsin bu sıkıntı birazda uzaklıktan oluyor size ne oluyorsa :19::19:

Öyle kuzummm dillendirmiyim ısırdım dilimi :9::9: :nazar:

:52::52:

Ne zaman bitti gitti yaaa :53:

Isır ısır yawrucum bak halimizi görüyorsun hepimiz per perişan :9::9::9:

Evet anlasin zaten surekli sorun yasamaktan biktim , salak gibi heveslendigmle kaldim :50::50:
Erkeklerin cogu dengesizzz duzgunu de bizi bul,mazz :14::14:

Üzülme canım ya değmiyor bunlar için üzülmeye ama işte bizdede insanlık var kafaya takıyoruz :31:
Bulmaz bulmaz çünkü bunların düzgünü yok varsa da kapılmış bize tezgah altı çürük mallar kalmış :1:

Son düzenleme:
:60: hahaha hızına yetişemiyorum zaten sabah işim olmaz diyordun şimdi aşıksın :60: yarın sabah ne olur muallak.Oğlum o zaman git yanına sarıl sıkıca gitsin bitsin bu sıkıntı birazda uzaklıktan oluyor size ne oluyorsa :19::19:

Üzülme canım ya değmiyor bunlar için üzülmeye ama işte bizdede insanlık var kafaya takıyoruz :31:
Bulmaz bulmaz çünkü bunların düzgünü yok varsa da kapılmış bize tezgah altı çürük mallar kalmış :1:

canım ben tam bir ikizlerim dengesizin önde gideneyim :D

hayır bitti bitmeli şimdi acı çeksem de ilerdeki mutlulk için bitmeli

dün sabah 11:40 gibi :D :27::27: ölğm saatini ilan ettim

Saatne kadar yazdı ya :27::27:

Niye ki ya :50:

Öyle stim öyle hep sevdiğimizden kıyamadığımızdan :31:

canım ben tam bir ikizlerim dengesizin önde gideneyim :D

hayır bitti bitmeli şimdi acı çeksem de ilerdeki mutlulk için bitmeli

Başım döndü :27::27::27::27: la bitmeli sevmeli olsun ortada anlaşalım yoksa idrak yollarım arıza yapacak :60:

Saatne kadar yazdı ya :27::27:

Niye ki ya :50:

Öyle stim öyle hep sevdiğimizden kıyamadığımızdan :31:

fikir ve zikir ayrılıklarımız yüzünden :27::27::27:

Başım döndü :27::27::27::27: la bitmeli sevmeli olsun ortada anlaşalım yoksa idrak yollarım arıza yapacak :60:

Bence erkeksiz hayatta güzel olabilir bi denemek lazım :9::9::9:

ya ben onsuz olan hayatımı hatırlamıyorum eskiden nasıl mutlu oluyordum ki. :27::27::27:

uyuz yz uyuzzzzz. şeytan diyor haftaya eğitimi var çalıştığı yere dönecek bas git yanına ne olacaksa olsun. ama olmaz ya daha fazla kendmi rezil edemem . istemiyorum ya da istiyorum. ya onu mu istiyorum yoksa sadece sevgili mi? ben ne istiyorum ki ya da niye istiyrum.......... error error........

ya ben onsuz olan hayatımı hatırlamıyorum eskiden nasıl mutlu oluyordum ki. :27::27::27:

uyuz yz uyuzzzzz. şeytan diyor haftaya eğitimi var çalıştığı yere dönecek bas git yanına ne olacaksa olsun. ama olmaz ya daha fazla kendmi rezil edemem . istemiyorum ya da istiyorum. ya onu mu istiyorum yoksa sadece sevgili mi? ben ne istiyorum ki ya da niye istiyrum.......... error error........

Beyin virüsü kapmışsın sen :27::27::27:

Diyosuuuuunnnn yer miii :27::27::27::27::27:
Şey yapamadım şimdi onlarda lazım ama huyları bozuk :60: :60:

404 Not Found

Beyin virüsü kapmışsın sen :27::27::27:

Şey yapamadım şimdi onlarda lazım ama huyları bozuk :60: :60:

404 Not Found

çevrim içi yine y,ne yine öküzcan uyuz ya arayıp küfretsem mi ki ??

ben eniyisi yatayım ya kızlar iyi geceler size yavaştan gideyim dertlerimle baş başa kalayım. o öküzü düşünmeden uyuyayım.

ya bi de şey sorcem sevgili nasıl bulunur??? uzun zamandır o işlerden uzağım:27::27: dilşahtan da iş çıkmıcek

çevrim içi yine y,ne yine öküzcan uyuz ya arayıp küfretsem mi ki ??

ben eniyisi yatayım ya kızlar iyi geceler size yavaştan gideyim dertlerimle baş başa kalayım. o öküzü düşünmeden uyuyayım.

ya bi de şey sorcem sevgili nasıl bulunur??? uzun zamandır o işlerden uzağım:27::27: dilşahtan da iş çıkmıcek

Dur bi nefes al be ne sevgilisi :27::27::27:

Back
X