• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

çevrim içi yine y,ne yine öküzcan uyuz ya arayıp küfretsem mi ki ??

ben eniyisi yatayım ya kızlar iyi geceler size yavaştan gideyim dertlerimle baş başa kalayım. o öküzü düşünmeden uyuyayım.

ya bi de şey sorcem sevgili nasıl bulunur??? uzun zamandır o işlerden uzağım:27::27: dilşahtan da iş çıkmıcek

Hiç bi fikrim yok 4 senedir o işlerden uzağım :60: bence sen bu gece direk uyu canım bırak sevgiliyi mevgiliyi :1:

Hiç bi fikrim yok 4 senedir o işlerden uzağım :60: bence sen bu gece direk uyu canım bırak sevgiliyi mevgiliyi :1:

ya ben hep uzaktın sevgili işlerine bu uyuzla yanlışlıkla falan sevgili oldum:d:53::53:

netten arkadaşlık sitleri falan vardı dimi:1::1::1:

bi foto mu koysam ara beni bul beni :27::27::27:

Katılıyorum canım benim :9: idare dünyası idare ediyoruz işte :27:

İdare edememmmm anne videosu geldi aklıma :27::27::27::27:

ya ben hep uzaktın sevgili işlerine bu uyuzla yanlışlıkla falan sevgili oldum:d:53::53:

Aha kız sapıttı sti durdur şu kızcağzı :27::27::27:

Yanlışlıkla bekreti gideni duydumda yanlışlıkla sevgili edineni ilk defa duyuyorum :60:
Az sakin ol bi git yat dinlen kafanı topla ne sevgilisi hemen :9:

İdare edememmmm anne videosu geldi aklıma :27::27::27::27:

Aha kız sapıttı sti durdur şu kızcağzı :27::27::27:

ahahaha :60: bende anlamadım ne oldu kızın içinden başka biri çıktı ve ben o nirini hiç tanımıyorum :60:

koca istereeeemmm [video=youtube;flV25Uf9yxg]http://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg[/video]

gidiyorum ben de ya :D kocaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana bi koca klazım o da bu gece lazım:23::23:

benimki 30 dkdır çevrim içi olmadı uyuyordur herhalde ay benimki dedim eski kırığım :DD

uyuz yeni foto makinesi aldı foto çekip duruyo bende acı ççekiyoruz öküzcannn

gidiyorum ben de ya :D kocaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana bi koca klazım o da bu gece lazım:23::23:

benimki 30 dkdır çevrim içi olmadı uyuyordur herhalde ay benimki dedim eski kırığım :DD

Çeksin işte alsın hevesini :27::27::27::27:

Limoncum sen biraz dinlen uyu iyi gelecek bence :31::31:

Günaydınnn gece kuşlarıı :97:

Back
X