• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Anladım canım :1: bende Bdv de hararetli bir tatışma var sandım :1:

ahahahah manyak sen kimin tarafındasın :63: benim benim ne işin var senin elin adamı ile benden yana ol :27::27:

Ne diyorduk taliplere açığız :60: :60:

Yaz da görelim bi kereee :27:

Bende memnun oldum canım :38:

:27::27::27: deli yaaaa

sen beni sayma :31::31::5::5:

kızım ya deli deli konuşma haberdar et hadi
geldim strese bağlı dedi daktır,bu arada çok yahusukluydu:32::32:
Peri geçmiş olsun nen var kuzum :71:

İzmir'liyim canım bende 26 yaşındayım.
Mesleğimle alakasız inşaat firmasında çalışıyorum :)
Taliplerimi bekliyorum :1::1:
kalbim sıkışıyodu:19:ama strese bağlıymış daktır öyle dedi:9:çok yahusukluydu bide:32:
Deli yaa :9:

Kızım ihmale gelmez git mutlakaa :26:
gittim geldimmmmmm:52:

[video=youtube;LO1VXqoXSOs]http://www.youtube.com/watch?v=LO1VXqoXSOs[/video]

:53::53::53::53:

geldim strese bağlı dedi daktır,bu arada çok yahusukluydu:32::32:

kalbim sıkışıyodu:19:ama strese bağlıymış daktır öyle dedi:9:çok yahusukluydu bide:32:

gittim geldimmmmmm:52:

Sorun yokmuymuş yani seni o kadar krize sokan bir durumiçin bir şey yapmadımı:26:

Hiç bilemiyorum ki ya :60: :60: bende bi kırbaçtır gidiyor :60: :60:

o benim babam hahahah :60:

Hemşo , senin fantezi dünyanı da az çok tahmin etmeye başladım..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Şık bir jartiyer, elinde kırbaç , şak şak şak kedi kadın gibi yerlere vura vura , zincilerlerine kıra kıra terletirsin insanı hahaha:52::52::52::52:

Hemşo , senin fantezi dünyanı da az çok tahmin etmeye başladım..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Şık bir jartiyer, elinde kırbaç , şak şak şak kedi kadın gibi yerlere vura vura , zincilerlerine kıra kıra terletirsin insanı hahaha:52::52::52::52:

Bilmişsiniz beni hemşo ama bir şeyi unutmuşsun kırmızı ponponlu kelepçeler onlar şart onlar olmadan olmaz :60: :60:

Back
X