• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Hemşo , senin fantezi dünyanı da az çok tahmin etmeye başladım..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Şık bir jartiyer, elinde kırbaç , şak şak şak kedi kadın gibi yerlere vura vura , zincilerlerine kıra kıra terletirsin insanı hahaha:52::52::52::52:

Böyle tahmınler yurutebıldıgıne gore sende de var bir ışıkk sanırım :1::1:

Bilmişsiniz beni hemşo ama bir şeyi unutmuşsun kırmızı ponponlu kelepçeler onlar şart onlar olmadan olmaz :60: :60:

Kelepçesiz olmuyor mu yahu ..

O esnada bile adama karşı savunma mekanizmasını oturtuyorsun he, ''uğraşamam senle ! eeee yettin be ver ellerini kıpırdama ! der gibi hahaha:52::52::52::52:

bdv de kültür farkı diye bir konu var umarım ileride evleneceğim adam doğulu olduğum için sevgimizi yabana atmaz:ssz::ssz::ssz:

Konusu ne olacak şiirin :52: O sana yazcak sen o yazılanı kime yazdım diye atıcan bakayımm:52::52::52:

Dökülünnnn pis yalançııılarrr :17:

İçin fesaddd senin beeee :27::27::27::27:

Bana yazıcak şu şeyli neyli akros..akrok...akrost..akrostiş he akrostiş yokya :60: :60: ay ya bilemedim ben onu :60: :60:

Dilim dönmedi yine ahahah :60: yokmu şu ismin baş harflerinden yazılan ondan yazacak bana :52::52::52:

Benim şiir yazmadığımı nereden biliyorsun , ödülüm bile var naber :ssz:

:52::52::52::52:

Ödül ne diyecek olursan , bi şiir kitabı..
Zaten birince başka ne verirler ki ! :52::52::52::52:

Bir tarafın şişmesin diye vermişlerdir :9::9:

İçin fesaddd senin beeee :27::27::27::27:

Bana yazıcak şu şeyli neyli akros..akrok...akrost..akrostiş he akrostiş yokya :60: :60: ay ya bilemedim ben onu :60: :60:

Dilim dönmedi yine ahahah :60: yokmu şu ismin baş harflerinden yazılan ondan yazacak bana :52::52::52:

Bende yazıcam sana şiir , bakalım hangimizin ki ni daha çok beğeneceksinnn

Akşama hazır olur atarım ! Anlaştık mı lexim....:17:

yok gibi dedi tahlil aldı:31:stres dedi ama ben kas sıkışması diye düşündüm:26:

çok teşekkür ederim ablacm:16:

Hmm inşallah daha olmaz canım sende sterese girme :50:

Böyle tahmınler yurutebıldıgıne gore sende de var bir ışıkk sanırım :1::1:

Var var çok doğru noktaya barnak bastın :27::27: o konuda çok ışıklı bu kıs :52::52::52::52:

Kelepçesiz olmuyor mu yahu ..

O esnada bile adama karşı savunma mekanizmasını oturtuyorsun he, ''uğraşamam senle ! eeee yettin be ver ellerini kıpırdama ! der gibi hahaha:52::52::52::52:

Olmuyor şekerim kelepçe şart ama kırmızı ponponlu kelepçe :27::27::27:

Bilemicem savunmamı yoksa karşı atak mı olur ama birşey olur ahahahah pisim ben ya adam bilse almaz beni :60: :60:

Bir tarafın şişmesin diye vermişlerdir :9::9:

Yok bence bir daha katılmayayım diye verdiler bana birinciliği..

Ya okul yıllarımda özel günlerde sürekli bir şey okutmak isterlerdi bana, bilirsin sesim çok tatlıdır.. :37:

Bir gün hoca beni çağırdı, elime al bunu okuyacaksın diyince hocaya ''hocam ben şu aralar kekeliyorum'' dedim..

Hoca da güldü, iyi be git demişti bana..:52::52::52:

Yok bence bir daha katılmayayım diye verdiler bana birinciliği..

Ya okul yıllarımda özel günlerde sürekli bir şey okutmak isterlerdi bana, bilirsin sesim çok tatlıdır.. :37:

Bir gün hoca beni çağırdı, elime al bunu okuyacaksın diyince hocaya ''hocam ben şu aralar kekeliyorum'' dedim..

Hoca da güldü, iyi be git demişti bana..:52::52::52:

Hocam bu aralar bana dokunma adımı bile söyleyemiyorum :9::9::9:

Back
X