julia ve melekleri

Bende diyorum jag nerelere gitti

Banada oluyor bazen yaaa niye oluyor bilmiyorum benim ki notbuk ya ondan mı diyorum performansı belli çok gıcık bi durum

Bilgisayarın yavaş olduğundan dolayı değil , telefondaydım ondan yazamadımmmm...

Ya aslında araştırdım son 2 gündür genel bir yavaşlık söz konusuymuş , ama çok gıcık oldum..

Bir film açıcam , devre dışı bırakmadan izleyemiyorum..

Format istiyor herhalde..

Stii bende 1 paketle alamıyorum hırsımı en az 2 paket yiyorm ya

Bnde şuan açılışı çukulataya yapıyorum gofret yiyorum

Benide 2 paket ancak kesiyor çukulata deme bana balk yaa canım çekti.Kim ne derse canım çekiyor benım yaa ahahah ne oluurr bana çukulata verin bana

Benide 2 paket ancak kesiyor çukulata deme bana balk yaa canım çekti.Kim ne derse canım çekiyor benım yaa ahahah ne oluurr bana çukulata verin bana

Kızım çok zararlıymış ya kısır bile yapıyomş cips avuç avuç yağ içiyosnuz diyo uzmanlar ama çokta seviyorum

3 gündür dexterla kafayı bozdum kimi kessem ki aranızda

lİMOnum beni ne kadar seviyordun şey yapma unutma emi

Anladım yawrucum herşeyin ilacı format ama format ilk etapta hızlandırsada sonradan yine yavaşlıyor

domatesli canım buyur gell :13::13::13:

french kendim yaptım nasıl kızlar

Eki Görüntüle 956297 Eki Görüntüle 956296
Sağol kuzum çokta güzel olmuştur şimdi

Güzel olmuş cnaım

Bi kere attırdım, ama yine istiyor sanırım ..

sağol canım inşallah güzel olur

manikürsüz yaptım ama

anasını satayım sevdiğimiz herşey kısır yapıyor cips yapıyor eminim çikolatada ve kahve

Hee ya yemiyeh de candan mı olakk

Olsun şekerim yaa gayet iyi olmuş

Aaaa kızlar konuyu değiştirin hemen bizde senin ne kadar iyi olduğundan şey yapıyordun dilşahcığım yaaa ne güzel üstüne geli verdin

Son düzenleme:
Olsun şekerim yaa gayet iyi olmuş

Aaaa kızlar konuyu değiştirin hemen bizde senin ne kadar iyi olduğundan şey yapıyordun dilşahcığım yaaa ne güzel üstüne geli verdin

noluyoo lann geçmişi okumadım dedikodumu mu yaptınız alın günahlarımı alınn

noluyoo lann geçmişi okumadım dedikodumu mu yaptınız alın günahlarımı alınn

Okuma okuma boşver geçmiş adı üstünde.Geçmiş geçmişte kalmıştır biz şuana bakalım.Ben şuan senin iyi olduğuna karar verdim

Gel yeniden başlayak bu kirli hayata bembeyaz temiz bir sayfa açak

st,lcan insan sevdiklerinden başlamalı bence korkma kuzum ben sana hiç kıar mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…