- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Evett ama cok yiprandimmbirde gecen gun kuzenlerle resim cekilmistik cekilirken biseye baya gülmüşüz hepimiz 32 dis yani , kuzenimde o resmi faceye koymus buda gormus diyo ki benim yanimda hic olmadgin kadar cok mutlusun cok gülüyosun falan
Evett ama cok yiprandimmbirde gecen gun kuzenlerle resim cekilmistik cekilirken biseye baya gülmüşüz hepimiz 32 dis yani , kuzenimde o resmi faceye koymus buda gormus diyo ki benim yanimda hic olmadgin kadar cok mutlusun cok gülüyosun falan
Araştırma ruhu yok zaten sende..
Of sana da napsak yaranamıyoruz
Beni mutlu edemiyosun öyle deseydin
Yaranman için bir şey yapmaman kafi iroşum..
Eğer öyle bir şey deseydin , seni var ya ...
Ben çıbık yiyorm baharatlı
Sonra da cips yicem
Gel geeel
Kıskanç şeyler işte
Peki şuan evlendiğin kişi ile mutlu musun (=
Tamam yapmıcam bundan sonra birşey.
İste oda oyle demeye getirdi zaten , oda bana kotu kirici davranir etrafindaki herkese de cok iyi davranir guler şen şakrak olur bi tek bana kötüdür bende , bunu soyleyince bana sevgi hakedene verilir dedi
hayatımın en doğru kararı... iyiki yapmışım.... hatta ona olan aşkım heran her gün artarak büyüyo büyüyoooo.... çok aynı olmasak da eğleniyoruz yaaaaa..... çok büyük konuşmuşum ben, "kiiiimmmm ben mi görucu usuluyle evlencem, hayaaatttaaaa olmazz"... "hani şey derler ya, hayır diycektim dilim tutuldu diyemedim falan, ya kocaman insan nası hayır demek isterde diyemez" demiştim.... kocama ilk 3 görüşmemiz "bence bu iş olmaz" demek içindi.... 2012 ocak da tanıştık, mayıs da nişanlandık ve 28 ekimde evlendik
Alındın mı hatun =( şaka yapıyordum ..
Bir insan sevgilisinin mutluluğunu kıskanır mı be..
Biliyorum alınmadım. Burası geyik topiği.
değildik kız sevgili falan.... aaammmaaaannnn benim görümcenin bi arkadaşının bi arkadaşı benim uzaktan akrabam, ben 32 eşim 35 yaşında; o yaşa gelince etrafındaki herkes seni birileriyle tanıştırmak istiyo.... ben çok cebelleştim olmadı; bi yerden sonra da kim kimle tanıştırmak istiyosa gittim hakkatten tanıştım işte....
ben olsam ona gelmem aman madem istemiyosun der teli kapatır ama nişana kesin giderdim, bi şaşırsın danacık diye
karar vermeye çalıştımsadece tanıştım ayol, kafede oturup bugün işte noldu biliyomusun geyiği çeviriyodum.... her ikisiyle de.... yani ikisiyle de sevgililiğim yoktu. zaten işte baktım kocamın yanında daha mutluyum, ne kadar zıt olsak da kusura bakma çok iyi birisin ama bazen sadece iyi olmak yetmiyo, kalbim çarpmadı sadece bu yüzden olmaz bu iş uzatmanın da vaktini çalmanın da alemi yok dedim oldu bitti o kadar
O çocuk rahatsız ya :26:
Kiskanmak degil uyuzluk olsun diye
hayatımın en doğru kararı... iyiki yapmışım.... hatta ona olan aşkım heran her gün artarak büyüyo büyüyoooo.... çok aynı olmasak da eğleniyoruz yaaaaa..... çok büyük konuşmuşum ben, "kiiiimmmm ben mi görucu usuluyle evlencem, hayaaatttaaaa olmazz"... "hani şey derler ya, hayır diycektim dilim tutuldu diyemedim falan, ya kocaman insan nası hayır demek isterde diyemez" demiştim.... kocama ilk 3 görüşmemiz "bence bu iş olmaz" demek içindi.... 2012 ocak da tanıştık, mayıs da nişanlandık ve 28 ekimde evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?