julia ve melekleri

Beni mutlu edemiyosun öyle deseydin

Bir insan sevgilisinin mutluluğunu kıskanır mı be..

Beni mutlu edemiyosun öyle deseydin

İste oda oyle demeye getirdi zaten , oda bana kotu kirici davranir etrafindaki herkese de cok iyi davranir guler şen şakrak olur bi tek bana kötüdür bende , bunu soyleyince bana sevgi hakedene verilir dedi

Peki şuan evlendiğin kişi ile mutlu musun (=

hayatımın en doğru kararı... iyiki yapmışım.... hatta ona olan aşkım heran her gün artarak büyüyo büyüyoooo.... çok aynı olmasak da eğleniyoruz yaaaaa..... çok büyük konuşmuşum ben, "kiiiimmmm ben mi görucu usuluyle evlencem, hayaaatttaaaa olmazz"... "hani şey derler ya, hayır diycektim dilim tutuldu diyemedim falan, ya kocaman insan nası hayır demek isterde diyemez" demiştim.... kocama ilk 3 görüşmemiz "bence bu iş olmaz" demek içindi.... 2012 ocak da tanıştık, mayıs da nişanlandık ve 28 ekimde evlendik

Rabbim nazarlardan korusun sevindim sizin adınıza..

Hep böyle mutlu olun (=

boşver anacım iyi etmişsin ya kocan öğrense bile kızmaya hakkı yok zaten elektrik alamadım deseydin

ayriyeten dipçik notçuk: senin 32 yaşında olduğuna inanmam

Son düzenleme:
Kiskanmak degil uyuzluk olsun diye

Neresi kıskanmak değil... ?

Çocuk sana gelmiş benim yanımda böyle çok gülmüyorsun , bakıyorum da onların yanında şen şakraksın yüzünden gülücükler kahkahalar eksik olmaya getirmiş..

Burada kıskançlık var , kıskanmış seni ..
Onlarla öylesin benim yanımda neden böyle değilsin demesi kıskançlığından..

Bu olayı kavgaya çeviriyor olması ise uyuzluğundan..

benim de kocama aşkımı deprsştirdin ya yazık kaç gündür yıprattım onu nelerle gelince bi sarılayım öpeyim de şaşırsın çok seviyorum be burnunu ısırcam onun ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…