- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
bence çok yemişin konçita
kilo alıcan ama bak
hayatımın en doğru kararı... iyiki yapmışım.... hatta ona olan aşkım heran her gün artarak büyüyo büyüyoooo.... çok aynı olmasak da eğleniyoruz yaaaaa..... çok büyük konuşmuşum ben, "kiiiimmmm ben mi görucu usuluyle evlencem, hayaaatttaaaa olmazz"... "hani şey derler ya, hayır diycektim dilim tutuldu diyemedim falan, ya kocaman insan nası hayır demek isterde diyemez" demiştim.... kocama ilk 3 görüşmemiz "bence bu iş olmaz" demek içindi.... 2012 ocak da tanıştık, mayıs da nişanlandık ve 28 ekimde evlendik
İste oda oyle demeye getirdi zaten , oda bana kotu kirici davranir etrafindaki herkese de cok iyi davranir guler şen şakrak olur bi tek bana kötüdür bende , bunu soyleyince bana sevgi hakedene verilir dedi
siz daha mutlu olun emiRabbim nazarlardan korusun sevindim sizin adınıza..
Hep böyle mutlu olun (=
boşver anacım iyi etmişsin ya kocan öğrense bile kızmaya hakkı yok zatenelektrik alamadım deseydin
ayriyeten dipçik notçuk: senin 32 yaşında olduğuna inanmam
Alıyım azcık bişi olmaz
Maşallahh nazar değmesiiin
Neresi kıskanmak değil... ?
Çocuk sana gelmiş benim yanımda böyle çok gülmüyorsun , bakıyorum da onların yanında şen şakraksın yüzünden gülücükler kahkahalar eksik olmaya getirmiş..
Burada kıskançlık var , kıskanmış seni ..
Onlarla öylesin benim yanımda neden böyle değilsin demesi kıskançlığından..
Bu olayı kavgaya çeviriyor olması ise uyuzluğundan..
yaw siz kaç zamandır berabersiniz? sen bu adamı hakkatten sevdiğine emin misin yaaa.....
siz daha mutlu olun emi
hıııımmm kimseden elektrik alamayınca bi elektrikçi buldum diye dalga geçiyommmmm ama ben adamla....
dipnot: yerim senin notunu bennnnkimse inanmıyo zaten sen ilk değilsin, 2 yıl önce yeğenim öss sınav ücretini ödemek için sıra beklerken hangi okulda okuduğumu sormuşlardı
yaw siz kaç zamandır berabersiniz? sen bu adamı hakkatten sevdiğine emin misin yaaa.....
siz daha mutlu olun emi
hıııımmm kimseden elektrik alamayınca bi elektrikçi buldum diye dalga geçiyommmmm ama ben adamla....
dipnot: yerim senin notunu bennnnkimse inanmıyo zaten sen ilk değilsin, 2 yıl önce yeğenim öss sınav ücretini ödemek için sıra beklerken hangi okulda okuduğumu sormuşlardı
Alıyım azcık bişi olmaz
Maşallahh nazar değmesiiin
öh sevgilimiz yok bizimde ağır olun yahu
siz daha mutlu olun emi
banane yaama ben kocama çok aşıkım
Evet ama ben ona karsi cok şen şakrak guler yuzluyum zaten ama o bana kötü davranip kirici olup sinirli olup ben haric herkese kardi cok iyidir guler konusur bi tek bana oyle yapmaz , o yuzden oyle demesi cok yersiz ben bunu soyleyince de bana sevgi hakedene verilir dedi ne alakaysa
Ahh jaggerrr
banane yabenim sevgilim yoh
çok özledim gelse de dizlerime yatırıp sevsem :26:
Eylül ben ne diyim ki sana canım , kendi ablasının düğünü için hazırlık yapıyorsun ona bile gelme diyen adamla uğraşıyorsun..
Allah sabır versin ..
yolarım sizi canımız çekiyo
çok özledim gelse de dizlerime yatırıp sevsem :26:
Dizlerine yatırıp sev beni
ben hemen fesat düşünmeyim diyorum ama başkası olmasın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?