• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Eylül ben ne diyim ki sana canım , kendi ablasının düğünü için hazırlık yapıyorsun ona bile gelme diyen adamla uğraşıyorsun..

Allah sabır versin ..

Evet aynen oyle kuzum :50:

Etrafimda mutlu olanlari sevdigi tarafindan ilgi sevgi kiymrt gorenleri gordukce cok uzluyorum imreniyorum oyle seyleri dusununce kendimu suclu hissediyorum ama yani baska biri olsa kiymetimi bilir miydi diye aklima gelince kendimu kotu hissediyorum normal mi bu :ssz::ssz:

:3::3::3: iyi akşamlar kızlar ne var ne yok :16:

just son durum ne balımm :31:

Evet aynen oyle kuzum :50:

Etrafimda mutlu olanlari sevdigi tarafindan ilgi sevgi kiymrt gorenleri gordukce cok uzluyorum imreniyorum oyle seyleri dusununce kendimu suclu hissediyorum ama yani baska biri olsa kiymetimi bilir miydi diye aklima gelince kendimu kotu hissediyorum normal mi bu :ssz::ssz:

Bu sorunun cevabımı vermek haddime değil..

O yüzden kendine sor ve cevapla..:ssz:

sen beni niye 3 gündür gaza getiriyosun anlamıyo musun müsait değil aşağısı :60:

ayrıca aldatsam sana anlatır mıyım açık bir ilişki yaşıyoruz belli ki :9:

Ay kız yok başkasının olacağından falan değil , eylülün daha önceki mevzularını da bildiğimiz için alıştık artık..

Sadece uyuz..

ne bileyim ben olsam yolarım böyle adamı aklı başına gelsin ya :19: eylül çok sakinsin bacım ya :31:

sen beni niye 3 gündür gaza getiriyosun anlamıyo musun müsait değil aşağısı :60:

ne bileyim ben olsam yolarım böyle adamı aklı başına gelsin ya :19: eylül çok sakinsin bacım ya :31:
hain:52::52:goynumda yılan beslemişim:52::52::52:oh biraz daha getireyim derdim de çok açık olur utanırım:30:

Evet ama ben ona karsi cok şen şakrak guler yuzluyum zaten ama o bana kötü davranip kirici olup sinirli olup ben haric herkese kardi cok iyidir guler konusur bi tek bana oyle yapmaz , o yuzden oyle demesi cok yersiz ben bunu soyleyince de bana sevgi hakedene verilir dedi ne alakaysa :30::30:
Ahh jaggerrr :50:

ve sen bu adamı çekiyon yani.... kuzum kaç yaşındasın sen? niye acımıyonuz yavrum siz kendinize....
aaaa bak yaşıma dönerim ha :60: abla olurum, teyze olurum (ki 4 yaşından beri teyzeyim)

sanki yaşıtız ben öyle sandım :53: tövbe benden genç duruyon ya annem haklıymış gızım uykuna dikkat et yaşlanıcan gızım sigara içme yaşlanıcan derken haklıymış kadın :53:

elektrikçi mi yoksa :60:

iiivvviiitttt elektrikçi, valla nası kafaladı hala anlayabilmiş değilim.... bu arada ben de izmirde büyüdüm, 10 yıl izmirde kaldım lise üniversite dönemiii... aslında ben bu halimi izmirin havasından suyundan diyodum ama.... bende de vardı sigara ama şimdi yok.... bebiş istiyom ya, bedeni hazırlamak lazım

2,5 yildir canim ama cok sey yasandi anlatmakla bitmez seviyorum evet ama bu hareketleri tavirlari cok bunaltiyo attik cok sogutuyo :ssz:

Eylül ben ne diyim ki sana canım , kendi ablasının düğünü için hazırlık yapıyorsun ona bile gelme diyen adamla uğraşıyorsun..

Allah sabır versin ..
dimi ya.....

:3::3::3: iyi akşamlar kızlar ne var ne yok :16:

just son durum ne balımm :31:

ben fenalaşınca panikledi biraz aşkım cicim yaptı ama başka bişey yok ama şu kızlar sağolsun benim aşkım depreşti :27: sende ne var ne yok

Ne diye bahsediyordun :ssz::ssz:

işte jagım benim onu çok severim dizlerime yatırırım oşkarım diyodum ki bastın :52:

Bu sorunun cevabımı vermek haddime değil..

O yüzden kendine sor ve cevapla..:ssz:
Cok soguyorum artk onceden salak gbi kendimi uzuntuden heba ederdim simdi sinirleniyorum uzulmekten ziyade soguyorum neden boyle :30::30:

Kiz napiyim ne desem ayniii :50::50:

Eylül biraz yumruğunu masaya vuran tiplerden olsa böyle olmaz.

ve sen bu adamı çekiyon yani.... kuzum kaç yaşındasın sen? niye acımıyonuz yavrum siz kendinize....
aaaa bak yaşıma dönerim ha :60: abla olurum, teyze olurum (ki 4 yaşından beri teyzeyim)

iiivvviiitttt elektrikçi, valla nası kafaladı hala anlayabilmiş değilim.... bu arada ben de izmirde büyüdüm, 10 yıl izmirde kaldım lise üniversite dönemiii... aslında ben bu halimi izmirin havasından suyundan diyodum ama.... bende de vardı sigara ama şimdi yok.... bebiş istiyom ya, bedeni hazırlamak lazım

dimi ya.....

keramet izmirde olsa bana yansırdı herhalde 23 yıldır :60:

nasıl bıraktın ya :44: ben tekrar bebek fikrine geri dönersem bırakıcam ama nasıl bilmiyorum

hangi okuldan mezunsun :52: üniversite yani

benimki beni nasıl kafaladı bilmiyorum öyle kendine bakan biri de değildi bezmiş salaş dağınık biriydi :27:

ben fenalaşınca panikledi biraz aşkım cicim yaptı ama başka bişey yok ama şu kızlar sağolsun benim aşkım depreşti :27: sende ne var ne yok

Fenalaştın mı kız :5::5: iyimisin şimdii :16:

bnm de aşkım depreşti sanırsam barıştık beni yemege çağırdı sora kahve falan iştik özür dilediiii o kaaa :1:

dimi ya.....

91liyim iste duzelsin diye ugrastik durdukk bos yeree :30::30:
Sen kac yaindasn ki canimm :1:

keramet izmirde olsa bana yansırdı herhalde 23 yıldır :60:

nasıl bıraktın ya :44: ben tekrar bebek fikrine geri dönersem bırakıcam ama nasıl bilmiyorum

hangi okuldan mezunsun :52: üniversite yani

benimki beni nasıl kafaladı bilmiyorum öyle kendine bakan biri de değildi bezmiş salaş dağınık biriydi :27:

kız just sakın sorunlarınızı çözmeden bebek yapmaa cnmm :ssz:

kız just sakın sorunlarınızı çözmeden bebek yapmaa cnmm :ssz:

oh sevindim bundan sonra ipleeri sıkı tut yamuklanmasın :20:

şu an düşünmüyorum hamileliğimi yalnız geçirmek gibi bir niyetim yok zaten önce bazı testler yaptırmam lazımmış acelesi yok yani.

dipnot: nefes alırken tıkanıyorum fıyyyy diye ses geliyo ciğerlerimden :53:

Son düzenleme:
Back
X