• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

oh sevindim bundan sonra ipleeri sıkı tut yamuklanmasın :20:

şu an düşünmüyorum hamileliğimi yalnız geçirmek gibi bir niyetim yok zaten önce bazı testler yaptırmam lazımmış acelesi yok yani.

dipnot: nefes alırken tıkanıyorum fıyyyy diye ses geliyo ciğerlerimden :53:

o zaman öncce kontrol ettir kendini cnmmm bi doktora danış bebek için yasın daha çok genç zaten :16: önce senin sağlıgın :16: sen sağlıklı olmalısın ki bebegine iyi bakabilesin demi kuzum :16:

91liyim iste duzelsin diye ugrastik durdukk bos yeree :30::30:
Sen kac yaindasn ki canimm :1:

:60: 81 liyim tatlımmmmm......benim hiç 2,5 yıl süren bi ilişkim olmadı. ben biraz bencildim, öyle çok üzülmeye gelemedim hiç.... önemliyim kızım ben, önce ben beni önemsemeliyim ki başkası da haddini bilsin.... bulunmaz hint kumaşıyım evet, süperim, harikayım bitaneyim, iyiki varım, ben olmasam dünya beni şu an tanıyanlar için daha eğlentisiz bi yer olcaktı kesin, o yüzden kıymetimi bilmeliler..... diye dolanan biriyim :60:

keramet izmirde olsa bana yansırdı herhalde 23 yıldır :60:

nasıl bıraktın ya :44: ben tekrar bebek fikrine geri dönersem bırakıcam ama nasıl bilmiyorum

hangi okuldan mezunsun :52: üniversite yani

benimki beni nasıl kafaladı bilmiyorum öyle kendine bakan biri de değildi bezmiş salaş dağınık biriydi :27:

bi tarih belirledim kendime, o gece evdeki tüm sigaraları içtim en son saat 23:45 de.... sonra içmedim... ama şimdi de arada kocamın sigarasını yakıp ona veriyom....

ege mezunuyum canım ben, bilgisayar 2 yıllık...

o zaman öncce kontrol ettir kendini cnmmm bi doktora danış bebek için yasın daha çok genç zaten :16: önce senin sağlıgın :16: sen sağlıklı olmalısın ki bebegine iyi bakabilesin demi kuzum :16:

peki bu ciğerlerim neden olabilir sence :26:

:60: 81 liyim tatlımmmmm......benim hiç 2,5 yıl süren bi ilişkim olmadı. ben biraz bencildim, öyle çok üzülmeye gelemedim hiç.... önemliyim kızım ben, önce ben beni önemsemeliyim ki başkası da haddini bilsin.... bulunmaz hint kumaşıyım evet, süperim, harikayım bitaneyim, iyiki varım, ben olmasam dünya beni şu an tanıyanlar için daha eğlentisiz bi yer olcaktı kesin, o yüzden kıymetimi bilmeliler..... diye dolanan biriyim :60:

bi tarih belirledim kendime, o gece evdeki tüm sigaraları içtim en son saat 23:45 de.... sonra içmedim... ama şimdi de arada kocamın sigarasını yakıp ona veriyom....

en korkutan da hamile kalınca nasıl bırakıcam yani kesinlikle içemem çünkü masum bi cana zarar veremem ama özlerim ya :53:

9 ay gebelik 6 ay emzirdiğini düşün 1.5 yıl sigara yok :53:

üniversitedaşız :52: :9:

takıoz yaaa kız :60::60:
takmıyonuz culi abla:43::43:sevgülüm yok diye mi:19::19:aday yok napiyim:27:bu tipe kim gelir:52::52::52:
ben takıyım mı seni.... naber tatlım... ben yeniyim galibaaaa
merabaaa:23:evet yenisin:23:tanışalım:32::32:ben 18 yaşındayım:60:ilişkim yok adaylarımı bekliyorum:60::60:üniye hazırlanıyorum 2.senem kazanıcam artık inş dinimiz amin:26:

o zaman bidaha tutuşturcaksın eylülüm yola gelene kadar
Gelsede cikiyo yoldan :50::50:

Himmm :26::26::26::26::26:

en korkutan da hamile kalınca nasıl bırakıcam yani kesinlikle içemem çünkü masum bi cana zarar veremem ama özlerim ya :53:

9 ay gebelik 6 ay emzirdiğini düşün 1.5 yıl sigara yok :53:

üniversitedaşız :52: :9:

önce bırak öyle gebe kal zaten... yani 2 yıl yok sigara tatlım.... ama ben zaten ömrü billah çok içmedim, en çok üni döneminde günde 1 paket 1 yıl.... sonra hep ya yarım paket yada 4-5 taneydi, o yüzden sıkıntı olmadı üniversitedaş :60:
takmıyonuz culi abla:43::43:sevgülüm yok diye mi:19::19:aday yok napiyim:27:bu tipe kim gelir:52::52::52:

merabaaa:23:evet yenisin:23:tanışalım:32::32:ben 18 yaşındayım:60:ilişkim yok adaylarımı bekliyorum:60::60:üniye hazırlanıyorum 2.senem kazanıcam artık inş dinimiz amin:26:

bende 22 martta 33 olcam tatlım, ama ruhum genç, bana abla muamelesi yapma :33::33: inş kazanırsın dinimiz amin :51:

oyyy ablacımmm bn yazıorum bak sanaa :16:

astım falan olmasın cnmmm bi bakın doktora yaaa :ssz::ssz:

iyiyim yawrum sen nasılsın :16:
tişkür ederim abla bi sen seviyon yoksa kimse sevmiyo duy cast abla duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:19:

önce bırak öyle gebe kal zaten... yani 2 yıl yok sigara tatlım.... ama ben zaten ömrü billah çok içmedim, en çok üni döneminde günde 1 paket 1 yıl.... sonra hep ya yarım paket yada 4-5 taneydi, o yüzden sıkıntı olmadı üniversitedaş :60:

bende 22 martta 33 olcam tatlım, ama ruhum genç, bana abla muamelesi yapma :33::33: inş kazanırsın dinimiz amin :51:
:52::52::52::52:abla demiyim mi yani utanırım ama büyüksün sen:30:

hiç ultrasonla bakmadılar mı sana :26: bekarken su içiyon içiyon keseyi dolduruyon anca öyle bakıyolar :26: alttan bakamadıkları için

Ay konunun ortasına şapıyorum ama :60: :60:

Ay ben ne çektim ondan yaaa ben keseyi şiririm içerim suyu allahım sıra bana gelmez tam gircem hamilelere öncelik verirler ben dayanamam tuvalete giderim kız peşimden gelir dur yapma diye ahaha :60: :60:

Korkulu rüyam oldu artık :27::27: tutamıyorum ben şeyimi ya :27::27:

Back
X