gittikçe batıyoruz japonları niçin konuştuk töbee biz japon .....larından hoşlaştığımız için karşılıklı izliyoruzda
japonlar ona ..... demiyolar hentai mi ne öyle bişiy şimdi ben nerden biliyorum valla kültür ya animeleri fln var ya
yok biz japonlarla yakından ilgili olduğumuz için
kavga etmiyoruz çünkü sessizce dövüşüyoruz diyeydinbildiğiniz sesli güldümmmmmveee komşum benim her sesimi duyduğunu söylemişti, ne demek istediyse artık, delirdiğimi düşünebilir her sesimiz duyuluyomuş biz niye hiç kavga etmiyomuşuz...... kaldım böyle, ne diyim şimdi ben dedimmmmm,
haaa görmemişimdir kız
ne dedin kiiikızma bak pilavlarda sana oy verdim
bildiğiniz sesli güldümmmmmveee komşum benim her sesimi duyduğunu söylemişti, ne demek istediyse artık, delirdiğimi düşünebilir her sesimiz duyuluyomuş biz niye hiç kavga etmiyomuşuz...... kaldım böyle, ne diyim şimdi ben dedimmmmm,
içimden diğer seslerle idare etseydin demek istedim ama işte teyze benden çok yaşlı olunca diyemedim, ben sizinkileri duymuyorum dedim... yeni evliler genelde çok kavga edermiş, tabak çanak uçarmış havada falan (!) -just-kavga etmiyoruz çünkü sessizce dövüşüyoruz diyeydin
aklımdan sen gectin valla şimdi h.g cnm
Bi tek beni gormuyosun hayın zalım
Ahh canim tişkür ederim
Selam kızlar
cast abla ayrıcalıklıdıriçimden diğer seslerle idare etseydin demek istedim ama işte teyze benden çok yaşlı olunca diyemedim, ben sizinkileri duymuyorum dedim... yeni evliler genelde çok kavga edermiş, tabak çanak uçarmış havada falan (!) -just-bizim sesimiz soluğumuz çıkmıyomuş
Ah canııkmmm ben mi geçtim aklındanbende dedim culyam beni düşünmüştür
Ah canııkmmm ben mi geçtim aklındanbende dedim culyam beni düşünmüştür
içimden diğer seslerle idare etseydin demek istedim ama işte teyze benden çok yaşlı olunca diyemedim, ben sizinkileri duymuyorum dedim... yeni evliler genelde çok kavga edermiş, tabak çanak uçarmış havada falan (!) -just-bizim sesimiz soluğumuz çıkmıyomuş
kız çok gevezeyiz çok çabuk ilerlio sayfalar napim
selam ribbonsum napıosun
hoşgeldün rib
Selam riboo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?