- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aynen yaayoldan çıkarttım
iyiyim cnm bnm seni ilk kez gördüm de ondan sorddum h.g cnmm hep gel artık
şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... mornoya p por.no olan p ben periyle mesajlaşırken farktım yazıyodum ..... yazınca sansürlüyo bak şimdi yazdığım yerde beş tane nokta görcenizayrıca penis o ile bitmiyo ki Allah cezanızı
düzeltme: aa penisi sansürlemdi
ben de öbürkünden korkuyorum acaba doktora ben kızım desem yer mi
ben de bi kez kaçırıyodum Allahtan doktor anladım ben seni dedi ouy çok fenasende bi rahatsızlık filan mı var tatlışş
bende kadın doğuma çok gittim ama hiç öyle yapmadım
şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... morno
şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... morno
iyiyim cnm bnm seni ilk kez gördüm de ondan sorddum h.g cnmm hep gel artık
Sesli güldüm peri yaaaziyaretciler şok a girdi
japonlardan çktı konu nolcak
Kukumu hhhiiiiiç açamamam doktoravalla
Bekretliyim doktor de
Kist var canım ya çok aşındırdım doktorları
Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok
Kukumu hhhiiiiiç açamamam doktoravalla
Bekretliyim doktor de
Kist var canım ya çok aşındırdım doktorları
Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok
evet ilk kez bu gece yazdım, muhtemelen ondandırya ben justın yazdıklarını profilim sayfasından görebiliyorum, arkadaşım olur kendısıııı (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bi laf varya, kartvizitim just) ben onun yazdıklarını okuyodum hep, dolayısıyla burayı da okumuş oluyodum. bu gece dayanamayıp kafasına kafasına vurun dedim ve böylece dalmış oldum muhabbetinize
gittikçe batıyoruz japonları niçin konuştuk töbee biz japon .....larından hoşlaştığımız için karşılıklı izliyoruzda
yok biz japonlarla yakından ilgili olduğumuz içinjaponlar ona ..... demiyolar hentai mi ne öyle bişiy şimdi ben nerden biliyorum valla kültür ya animeleri fln var ya
evet ilk kez bu gece yazdım, muhtemelen ondandırya ben justın yazdıklarını profilim sayfasından görebiliyorum, arkadaşım olur kendısıııı (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bi laf varya, kartvizitim just) ben onun yazdıklarını okuyodum hep, dolayısıyla burayı da okumuş oluyodum. bu gece dayanamayıp kafasına kafasına vurun dedim ve böylece dalmış oldum muhabbetinize
nedennnnnnn beeeeeeee
Aksamdan beri kendimi yirttim cevap vermiyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?