julia ve melekleri

şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... morno

ben de öbürkünden korkuyorum acaba doktora ben kızım desem yer mi

ben de bi kez kaçırıyodum Allahtan doktor anladım ben seni dedi ouy çok fena sende bi rahatsızlık filan mı var tatlışş

Kukumu hhhiiiiiç açamamam doktoravalla

Bekretliyim doktor de

Kist var canım ya çok aşındırdım doktorları

bende kadın doğuma çok gittim ama hiç öyle yapmadım

Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok

iyiyim cnm bnm seni ilk kez gördüm de ondan sorddum h.g cnmm hep gel artık

evet ilk kez bu gece yazdım, muhtemelen ondandır ya ben justın yazdıklarını profilim sayfasından görebiliyorum, arkadaşım olur kendısıııı (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bi laf varya, kartvizitim just) ben onun yazdıklarını okuyodum hep, dolayısıyla burayı da okumuş oluyodum. bu gece dayanamayıp kafasına kafasına vurun dedim ve böylece dalmış oldum muhabbetinize

Bekretliyim doktor de

Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok
genel kontrol için kist var mı diye baktırıyodum

Bekretliyim doktor de

hızlı ve acılı mı yavaş ama acısız mı karar veremiyorum 1-1 durum

şimdi geçti mi peki kistin

belki çözel değil ama özel yapıyolardır

justun arkadası bnm de arkadasımdır dostumun dostıu dostumdur yani tekrr h.g cnm

gittikçe batıyoruzjaponları niçin konuştuk töbeebiz japon .....larından hoşlaştığımız için karşılıklı izliyoruzda

japonlar ona ..... demiyolar hentai mi ne öyle bişiy şimdi ben nerden biliyorum valla kültür ya animeleri fln var ya

öbür topice uğruyo musun sen ben pek uğrayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…