julia ve melekleri

zaten bu topikte seksüü olamayn hatunu barındırmıyoz sen biliyon mu girişte soruyorum ahahah seksi olmıcakta nasıl olacak

niye 2 gün sonre neden şimdi değil şimdi olsun
ben çok seksüyümdür bakgüzel değülüm ama bi bakış atarım ofbide çekiciymişim

zaten bu topikte seksüü olamayn hatunu barındırmıyoz sen biliyon mu girişte soruyorum ahahah seksi olmıcakta nasıl olacak

Bende seksüyümdür akrep kadiniyem

görmedim cnm yayla çorbasını biliorum da yoğurt kesilio sinir oluorum napsam acep dedim yoğurda biraz sıcak su karıştırdım kesilmediii bu sefer

Ellerine sağlık kuzum Ben çorbayı yaparken terbiyesine kaynattığım sudan karıştırıp sonra çorbaya koyuyorum ekstra sıcak su ile uğraşma sende öyle yap canım

Oo izmirr bende istanbuldayim 22 yasindayim 23 ün başindayim
Ruhum 30:

Sende çıtırsın yani Benim ruhumda 45 falandı da sayenizde küçülmeye başladı

kesin sexü bi atlayıştı

p..odan bahsediyodukjapon işisağol rib

wuhuuu +18 yani

çünkü çünkü kırmızılılar geldiler

ne bu acele yeğen mi istiyonuz doğru söyleyin

evet 18 olur olmaz tek hayalim bunları konuşmaktı
La bizede geçen gün çekici lazım oldu niye söylemedin araba yolda kaldı o kadar çekici aradık

çok pis espiri yaparım beee
kusucam böğğğğğğğğğğğ:120::120::120::120:

Ellerine sağlık kuzum Ben çorbayı yaparken terbiyesine kaynattığım sudan karıştırıp sonra çorbaya koyuyorum ekstra sıcak su ile uğraşma sende öyle yap canım

öyle yaptım zaten cnm sıcak sudan kastım o idi

çünkü çünkü kırmızılılar geldiler

ne bu acele yeğen mi istiyonuz doğru söyleyin

hadiii yaaaa kötü zamanlamaa

kızım isteriz tabi baksana bunca turşuluk küflü hatunun arsında tek tük sünüz

Bebe sevelim azıcık

dexter

evet hala onu izliyrum kescek adam lazm

just kuzum çok sevindim ya git ilgilen kocanlan
ahahah limonum bence senin bir tane kesilmeyibekleyen öküzcanın var ondan başla sonra benimkini vereyim temiz iş olsun onuda kes ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…