• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ahaha demim yaa moralin bozulmasın belki sen 26 yaşında gelmeden evlenirsin :60: senden umudum var:60: 26 yaşında geldiğindde hafiften küf kokuları geliyor burnuna :60:

ayucuklu seksi şukela hatun :23::23::23::23:

vayyy ee daha sonra aradımı :26::26:

belli belli baya acıdı yalnız sevişemiyonuz felan :60: :60: ahahah noolcaz biz yaa :60: :60:

yaffruuummmm:23::23: ne ediiinn:9::9:

İyi yaptin , iyiyum bend ee çen çen yapiyoruz :6::9:

ooohhh muhabbetin bol keyfin gıcır olsun:16:

:60: ilanı aşk ediyorum benimle evlenirsin bir ömür yaşlanmaya evet dermisin ahahahah :60: :60: buraya vardım ben oradan

ahahah naptın yani :60: :60: yapmıyon mu sen şimdi bebe bize

O zaman gitme limonum bilemedim ben hiç ya kötü olacaksa gitmemk en güzeli :26:

Boşver biz böylede mutluyuz :60: birşey olacağı da yok zaten en güzeli kabullenmek :60:
Evet evet evet:60::60::123::123::123::123::123:

ahaha demim yaa moralin bozulmasın belki sen 26 yaşında gelmeden evlenirsin :60: senden umudum var:60: 26 yaşında geldiğindde hafiften küf kokuları geliyor burnuna :60:

ayucuklu seksi şukela hatun :23::23::23::23:

vayyy ee daha sonra aradımı :26::26:

belli belli baya acıdı yalnız sevişemiyonuz felan :60: :60: ahahah noolcaz biz yaa :60: :60:

sefişemiceniiiz :23:

avon kullanan ben varım ama sana bişiy dicem bu yağın bu kadar ucuz olması imkansız kuaförüm demişti bana argan yağı altın kadar değerli bişeymiş çünkü dünyada günde sadece yarım litre üretiliyomuş :26:

evet onu bende duymuştum. içine bişiler katıyorlardır kesin. saf argan olması mümkün değil.

:60: ilanı aşk ediyorum benimle evlenirsin bir ömür yaşlanmaya evet dermisin ahahahah :60: :60: buraya vardım ben oradan

Boşver biz böylede mutluyuz :60: birşey olacağı da yok zaten en güzeli kabullenmek :60:
Umidi kestik mi yanii :30::60:

Keyfim hiiç yokta iste burda kafam dagiliyor biraz tatlimm :16::16:

büyük ihtimalle daha kötü olacak. çünkü daha önceleri buna benzer bişeyler yalşamıştık. bana beni tanıyorsun tepkimi biliyorsun ona göre harket et demişti:31::31: ama çok özledim şimdi görüşmezsek bir daha aylarca görüşemeyeiz.

niye normal erkekler gibi görünce unutmaz her şeyi ki

O zaman gitme kuzum bu sefer sana daha önce söylemiştim ama hala aynı şeyi yapıyosun diye daha da fazla kavga etmeyesiniz :26:

Tekrardan hoşgeldin canım :29:

Ben bunun şeffaf olan serumunu kullandım uzun bi süre memnun kaldım etkili baya canım :21:

tavsiye eder misin? arkadaşım kokusu çok güzel saça da iyi geliyor dedi ama bilemedim. gliss spreylerinden kullanıyorum ben normalde

neden kötüye gitsin ben onu anlamadım ya insan sevinmez mi ki :26:

normal insanlar sevinir just bizim mantığımız doğru bu öküz olduğu için

Aranız kötüyken görüşmek istemeyen bir adama sürpriz yapmak olmaz..

Habersiz gitmeyin derim , uzak yerden ilişki yürütmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim..

Çok şey den fedakarlık yapmak gerek, sık sık buluşmak gerek..

Aranızın neden dolayı bozuk olduğunu bilmiyorum , ama önce bu problemi çözün daha sonra yola çıkın derim..

2 aydır çıkmazdayız bir dürü tartışma peşpeşe oldu ben düzeltmek için uğraştıkça daha da kötğye gitti. çok üsütne gittim ağır konuştum. kısa sürede düzelmez bitecek büyük ihtimalle. işte buluşmak sıkıntı ikimizde öğretmeniz ve ben egedeyim o güneydoğuda. kafamıza göre görüşemiyoruz maalef. memlekette aynı değil . ters tepecek büyük ihtimal

kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum

yapmıyom ulen kızdım :9::9:

peri bence bizi erkek üye sanıp banlayabilirler yakındır :60:

normal insanlar sevinir just bizim mantığımız doğru bu öküz olduğu için

2 aydır çıkmazdayız bir dürü tartışma peşpeşe oldu ben düzeltmek için uğraştıkça daha da kötğye gitti. çok üsütne gittim ağır konuştum. kısa sürede düzelmez bitecek büyük ihtimalle. işte buluşmak sıkıntı ikimizde öğretmeniz ve ben egedeyim o güneydoğuda. kafamıza göre görüşemiyoruz maalef. memlekette aynı değil . ters tepecek büyük ihtimal

kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum

içinde kalacağına yap sen de benim yapımda bi insansın ani kararlar alıp uygulmayı denemeyi seviyosun şimdi nasıl heyecanlanmışsındır kapıdan şu an çıkabilme ihtimaline

ahahaha bilmiyorum ki sevişmeli şeyler konuşuyoruz:60: yalnız konu buraya nereden geldi bilmiyorum :60: bele alakası yok :27::27::27:

Evet evet evet:60::60::123::123::123::123::123:

ahhhh yawruummmm :52::52::52::52: benden de ivet ivet ivet :123::123::123::123::123:

sefişemiceniiiz :23:

ahahah bu hızla giderse sefişecem :60: ben kırbacımı felan da alayım jartiyer felan :60: öyle düzden sefişmeler bana göre değil atraksiyonlu konulu olmalı ahahah :60: :52::52::52:

Sana bu kadar niye kızgın ya :19::19::19:

Ahahha bize gelen ne ya :60: :60:

bi anlık değil aslında biriken şeyler var ve ben onu mutsuz ediyorum. o da mutsuz olduğu bir ilişkiyi istemiyorum. ağır konuştum stil ya. neyse hatırlamak istemiyorum
O zaman gitme kuzum bu sefer sana daha önce söylemiştim ama hala aynı şeyi yapıyosun diye daha da fazla kavga etmeyesiniz :26:

off off öle der öküzün önde gideni:31:

bi çamaşır asıp geliyim dedim, yürümüş gitmişsiniz... çan çan çan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: klavyenize kuvvet.... çok güldüm geldim okudum hepsiniiii :52::52::52::52: herkes evlensin ve istediği kadar sebişsinnnnnn... küflenmesinler yahu, açılmadan iade olmasın yahuuuu

Selam :3:

:16:
Ben bi dusa gireyim gelirim :10:
Netimde yavas zate uyuz oldum:47:

ben de aynını yapmak istiyom, kocam gelmeden bi yıkansaydım iyiydiiiii.... merak ediyom ama, çok konuşuyo bunlar.... çamaşırı bile hızlıca astım koştum geldim :53::53::53:

altıma yapıcam şimdi :60: banyoyu nasıl ovuyosun da geçiyo ki sinirim :60:

ay ben ütüden nefret ediyorum sıkıntı baasıyo :D

ben yine ona inat olsun diye avuçuma çizik atmıştım kırdığı bardakla ödü koptu hemen barıştı :60:

bana bunu ima etmeyin artık yiter daha 2 gün var yolların açılmasına :27::27: :9:

hadiii yaaaa kötü zamanlamaa

kızım isteriz tabi baksana bunca turşuluk küflü hatunun arsında tek tük sünüz :27::27::27::27::27:

Bebe sevelim azıcık :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahahah limonum bence senin bir tane kesilmeyibekleyen öküzcanın var :27::27: ondan başla sonra benimkini vereyim temiz iş olsun onuda kes ahahahah:27::27::52::52:

tişkür yorumun için

yok zaten varmamıştır varsa bile yolculk onu öldür bi kenarda sızmıştır. hemde arayacağını hiç sanmıyorum bana çok kızgın ve soğuk
noldu ki??? sizin sorun ne :53:

tavsiye eder misin? arkadaşım kokusu çok güzel saça da iyi geliyor dedi ama bilemedim. gliss spreylerinden kullanıyorum ben normalde

Bu argan yağlıymış canım Just'ın dediği gibi orjinal argan yağı çok pahalıymış bana da kuafötüm söylemişti. Hatta bi kere kullandı
saçlarım 1 ay yumaşık kaldı süperdi.

Avonun nasıl bilmiyorum ama Pantene'yi kullandım bişi hiç bi etkisi olmadı.

ahahaha bilmiyorum ki sevişmeli şeyler konuşuyoruz:60: yalnız konu buraya nereden geldi bilmiyorum :60: bele alakası yok :27::27::27:

ahhhh yawruummmm :52::52::52::52: benden de ivet ivet ivet :123::123::123::123::123:

ahahah bu hızla giderse sefişecem :60: ben kırbacımı felan da alayım jartiyer felan :60: öyle düzden sefişmeler bana göre değil atraksiyonlu konulu olmalı ahahah :60: :52::52::52:

tutun bu kızı :60:

içinde kalacağına yap sen de benim yapımda bi insansın ani kararlar alıp uygulmayı denemeyi seviyosun şimdi nasıl heyecanlanmışsındır kapıdan şu an çıkabilme ihtimaline

just aylarca heycanını yaşadım düşün ne giycem neler yapcem her şeyi hesaplamıştım başlarda ama aramız kötüleştikçe :((

babamdan bile izin aldım onun yanına gidebilmek için. babam sordu gitmeyecek misin diye hayır dedim o mu gelecek dedi hayır dedim. boşver dedim olmuyor dedim sıkma canını dedi ama üzüldü halime:31::5:

aynen sende kendmi görüyorum ama benim histerik ruhum onda işe yaramaz. al bileğimi kestim desem salak mısın der ? her gün ileçey gidip geliyorum ona mesaj atıyorum ölcem işte ben mutlu ol diye :9:

Back
X