• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

bi anlık değil aslında biriken şeyler var ve ben onu mutsuz ediyorum. o da mutsuz olduğu bir ilişkiyi istemiyorum. ağır konuştum stil ya. neyse hatırlamak istemiyorum

off off öle der öküzün önde gideni:31:

İşin zor canım umarım sorununuzu halledersiniz :31::31:

bi çamaşır asıp geliyim dedim, yürümüş gitmişsiniz... çan çan çan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: klavyenize kuvvet.... çok güldüm geldim okudum hepsiniiii :52::52::52::52: herkes evlensin ve istediği kadar sebişsinnnnnn... küflenmesinler yahu, açılmadan iade olmasın yahuuuu

ben de aynını yapmak istiyom, kocam gelmeden bi yıkansaydım iyiydiiiii.... merak ediyom ama, çok konuşuyo bunlar.... çamaşırı bile hızlıca astım koştum geldim :53::53::53:

noldu ki??? sizin sorun ne :53:

kırmızılar :31::31::31::31:

normal insanlar sevinir just bizim mantığımız doğru bu öküz olduğu için

2 aydır çıkmazdayız bir dürü tartışma peşpeşe oldu ben düzeltmek için uğraştıkça daha da kötğye gitti. çok üsütne gittim ağır konuştum. kısa sürede düzelmez bitecek büyük ihtimalle. işte buluşmak sıkıntı ikimizde öğretmeniz ve ben egedeyim o güneydoğuda. kafamıza göre görüşemiyoruz maalef. memlekette aynı değil . ters tepecek büyük ihtimal

kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum

Valla canım nerede yaşadığının inan önemi yok.İnsan aşık olduktan sonra değil 2 saatlik yolu 18 saatlik yolu bize göze alır..

Üstüne gittiğin mevzular,onun haklı olduğu şeyler ise, biraz daha çabalaman gerekebilir..

Şöyle yapabilirsin..
Biletini alıp , biletinin fotosunu çekip ona mesajla yolla.
İşte yarın yola çıkacağım , seni çok özledim ve seninle görüşmek istiyorum .Sen istesen de istemesende yanına geleceğim de..

Görüşmeye gelir, ama sorunları bir gün de yan yana geldiğinizde yok edebileceğinizi düşünüyorsanız bir araya gelin..

Eğer olmayacağını düşünüyorsanız, bu dua ya amin demeyin..

Üzüldüm, sanırım siz seviyorsunuz baya ..

kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum

İki ucu poklu değnek diye buna denir işte.Kızmandan gayet güzel bi şekilde konuşsan belki birazda alttan alsan ne bileyim düzelir sizin aranız ya hep böyle geçiyor içimden :31:

yapmıyom ulen kızdım :9::9:

Yapma :63: o bi yol bulur olur :27::27:

Sende olmasan :29: bide juliam hep görür :16:
Stil fantezilerden görmüyor :19:
Dilsah. Cok hesap yapti galiba:26:

Aaaa dilşahcığım gördüm ki ben seni canım benim :38::38::38:

bi anlık değil aslında biriken şeyler var ve ben onu mutsuz ediyorum. o da mutsuz olduğu bir ilişkiyi istemiyorum. ağır konuştum stil ya. neyse hatırlamak istemiyorum

off off öle der öküzün önde gideni:31:

ben seni çok iyi anlıyorum ki bende bunaldıkça çok ağır konuşurum.Öyle alttan alınacak şeyler de demem yani :19: ama zarar iki tarflı sen söylediğin için çok pişman olursun oda üzülür kırılır herşey son hızla kötüye gider :31::31:

just aylarca heycanını yaşadım düşün ne giycem neler yapcem her şeyi hesaplamıştım başlarda ama aramız kötüleştikçe :((

babamdan bile izin aldım onun yanına gidebilmek için. babam sordu gitmeyecek misin diye hayır dedim o mu gelecek dedi hayır dedim. boşver dedim olmuyor dedim sıkma canını dedi ama üzüldü halime:31::5:

aynen sende kendmi görüyorum ama benim histerik ruhum onda işe yaramaz. al bileğimi kestim desem salak mısın der ? her gün ileçey gidip geliyorum ona mesaj atıyorum ölcem işte ben mutlu ol diye :9:

bileğini kesme kızım ıyyy içim fena oldu :27: orayı kesemezdim ben :60:

yapılmamış şeyin pişmanlığı yapılmış şeyin pişmanlığından fazla acıtır insanı ben olsam gider şansımı denerim baktım olmuyo gezerim güneydoğuda bikaç gün kafa dağıtırım :10:

İki ucu poklu değnek diye buna denir işte.Kızmandan gayet güzel bi şekilde konuşsan belki birazda alttan alsan ne bileyim düzelir sizin aranız ya hep böyle geçiyor içimden :31:

ben seni çok iyi anlıyorum ki bende bunaldıkça çok ağır konuşurum.Öyle alttan alınacak şeyler de demem yani :19: ama zarar iki tarflı sen söylediğin için çok pişman olursun oda üzülür kırılır herşey son hızla kötüye gider :31::31:

gökten mi incek :60:

Heeee görmüssun belli, dilsah dedigine göre :57:

Son düzenleme:
bi çamaşır asıp geliyim dedim, yürümüş gitmişsiniz... çan çan çan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: klavyenize kuvvet.... çok güldüm geldim okudum hepsiniiii :52::52::52::52: herkes evlensin ve istediği kadar sebişsinnnnnn... küflenmesinler yahu, açılmadan iade olmasın yahuuuu

abooo bu lafa bittim açılmadna iade :60: açılmadan iade olamk istemiyorum p:60: :60:

Tutun tutun valla tutun :60: 26 senelik bekretimi bir hırs uğruna kaybetmek istemiyorum :27::27::27:

Valla canım nerede yaşadığının inan önemi yok.İnsan aşık olduktan sonra değil 2 saatlik yolu 18 saatlik yolu bize göze alır..

Üstüne gittiğin mevzular,onun haklı olduğu şeyler ise, biraz daha çabalaman gerekebilir..

Şöyle yapabilirsin..
Biletini alıp , biletinin fotosunu çekip ona mesajla yolla.
İşte yarın yola çıkacağım , seni çok özledim ve seninle görüşmek istiyorum .Sen istesen de istemesende yanına geleceğim de..

Görüşmeye gelir, ama sorunları bir gün de yan yana geldiğinizde yok edebileceğinizi düşünüyorsanız bir araya gelin..

Eğer olmayacağını düşünüyorsanız, bu dua ya amin demeyin..

Üzüldüm, sanırım siz seviyorsunuz baya ..

o haklı ve aynı konular genelde artık diyor ki konuşmak tartışmak hiç b,r şeyi değiştirmiyor sen bir kaç ay düzeliyoesun sonra yine aynısın ve haklı bu kadar haklı olmasa işim daha kolay olacak belki. ya o onay vermeden gitmem zor olabilir ilk kez gideceğim bir yer olacak 16 saat falan galiba . sorun somut bir şey değil . karekter çatışması ve benim üstüne çok gitmem. ana sen diyebilirsin :D seviyorum aşığımmmm:27::27:

o haklı ve aynı konular genelde artık diyor ki konuşmak tartışmak hiç b,r şeyi değiştirmiyor sen bir kaç ay düzeliyoesun sonra yine aynısın ve haklı bu kadar haklı olmasa işim daha kolay olacak belki. ya o onay vermeden gitmem zor olabilir ilk kez gideceğim bir yer olacak 16 saat falan galiba . sorun somut bir şey değil . karekter çatışması ve benim üstüne çok gitmem. ana sen diyebilirsin :D seviyorum aşığımmmm:27::27:

aynı ben :27::27::27::27::27::27: :60:

gökten mi incek :60:

Ben o gökteni niye yanlış okudum yaa :60: :60: :60:

Töbe töbe artık algılarımda bolzuldu :60: :60:

Heeee görmüssun belli, dilsah dedigine göre :57:

ay :60: te allahım kafa nerede :60: hep bu abuk subuk sefişme muhabbeti beni benden aldı :60:

Dilaycığım canım benim :16::16::16::16:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jussssssssssstttttttttttttt:52::52::52:

gökten mi incek bu cümleyi nasıl okudum bi bilsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:53::53::53::53::53::53::53::53:

G-tten mi incek diye anladım , ne diyo bu dedim kendi kendime.. :52::52::52::52::52::52::52:

Bende öyle analadım tek manyak ben değilmişim demekki :52::52::52::52:

Back
X