• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Anlamam mıııııııııııııııııııııııııııııııııı :17:

Şeyden geliyor işte , şelalenin çıkışından .. :52::52::52::52:

hahah mayaksın kızım sen yaa :60: :60:

yemin ederim bu kez ben bişiy yapmadım gayet iyiydik aslında yine başladı ta yazdan şurdan burdan ben artık kaldıramıyorum ya :43:ben de delirdim göğsümü çizdim kanıyo :43:

Ya insanı öyle bi köşeye kıstırıyo ki en çok korktuğunuz katlanamadığınız şeylere biden maruz kaldığınızı düşünün :43:

Justum kendine niye zarar veriyorsun sen yapma lütfen

Anlayamıyorum eşini ne yapmaya çalılıyor sen alttan aldıkça neden üstüne geliyor.Bu sefer ne buldu seni böyle üzecek

Ne cehenemse artık :27::27:

Bilmiyorum bugun kara cahil cuhela moddayım :60: :60:

:60: AHAHA KIZIM SENDE öyle bi yazdın ki dövcen neredeyse kıs korktu senden ahahah :60: :60:

Cuuussttt :26::26::26::26:

Sinur oldum napiyim sacma salak sorular internet diye bosey var gir ogren demi ama :60:99:

zaten tatil yanındayım ki :43: ben açmadım ya yeminle güzel gidiyodu nerden çıktı anlamadım :((

Sen bence buradan çık , git kocanla otur konuş gönlünü ..
Sürekli yanında olamıyorsun biraz kocanın keyfini çıkar..
Buraya hergün girersin ...

Gönlünü al , uyumadıysa ikinize bir kahve yapıp götür..
Öp yanağından ..

Ne cehenemse artık :27::27:

Bilmiyorum bugun kara cahil cuhela moddayım :60: :60:

:60: AHAHA KIZIM SENDE öyle bi yazdın ki dövcen neredeyse kıs korktu senden ahahah :60: :60:

Cuuussttt :26::26::26::26:

bi ara bak videolarına enteresan bir teyzee:60:

Ya insanı öyle bi köşeye kıstırıyo ki en çok korktuğunuz katlanamadığınız şeylere biden maruz kaldığınızı düşünün :43:

dayanamıyorum katlanamıyorum artık bu evliliğe :((

just deme böylee sakin:50::50:

hahah mayaksın kızım sen yaa :60: :60:

Justum kendine niye zarar veriyorsun sen yapma lütfen

Anlayamıyorum eşini ne yapmaya çalılıyor sen alttan aldıkça neden üstüne geliyor.Bu sefer ne buldu seni böyle üzecek

Gülemiyorum justa kafayı taktımmmmmmmmm :14:

kim o densizz :60::60:

rengina ben onu adetken yaparım ara sıra çok işe yarıyor valla iyi fikir:34::16:

ben arkadasımda gördüğümde cok tuhafıma gitmişti ilk
ama iyi fikir cidden hiç denemedim tabi:1:

Bu belli aralıklarla ekranın ortasına zart diye çıkan reklamın amacı ne sinir etmekse başaıyor yani :19::19::19:

Son düzenleme:
Bu belli aralıklarla ekranın ortasına zart diye çıkan reklamın amacı ne sinir etmekse başaıyor yani :19::19::19:

reklam engelleyen program yüklesene:6:
şu kenardaki giydirme reklamdan başkası cıkmıyor

Back
X