julia ve melekleri

justcum bu kez ne oldu
anlatsana :26:

anlat anlat hep aynı şeyler artık canınızı sıkmak istemiyorum bunlarla ne güzel muhabbet ediyosunuz gelip içine ediyorum özür dilerim jag hiçbişey yapmıcam sağol güzelim destekleriniz için
ben duş yapıp zıbarıcam hepinize Allah rahatlık versin tekrardan özür dilerim

stilcan yabancı dizi candır çok güzel ya. şimdi yanımda biri olsa yatırıp keseceğim o derece canım çekti. 6 bölüm izledim galiba. sabaha kadar izlesem mi ki :9::9::9: geceleri ben ben değilim canım. sen beni böyle tanımamıştın dimi:26::26:

just kuzum sakin lütfen, emin ol yarın pişamn olacaksın

şuan tanımak istediğimden bile emin değilim acaba geçmişi silsek mi ahaha :60:

tırsıyom la ben senden :18::18::18:

Burnumun içinde kabilenin oluşturmuş olduğu siyah renkte şeyler var zaten..:33:

Bunlar bir araya gele gele bu siyah ve şeffaf renkte olan ''mukus'' denilen maddeyi ürete ürete krallığı kurmuşlar burnumda..:33:

İçerisi çok karışık , brezilya fönü istemiyoruz perma yaptır diyoğlağ :52::52::52::52::52:

ahaha dikkat et şeyler fönle beynine ulaşıp orayıda işgal etmesinler :60:

Nede olsa fön onları geri püskürtecek :27::27::27:

Biraz pis mi olduk biz :60: :60:

akıllı bıdıksın yani:)
oğlaklar öyledirler:))):16::16:

Öylelermiymiş bilmiyordum bi inatçılığı belli :9::9:

anlat anlat hep aynı şeyler artık canınızı sıkmak istemiyorum bunlarla ne güzel muhabbet ediyosunuz gelip içine ediyorum özür dilerim jag hiçbişey yapmıcam sağol güzelim destekleriniz için

Bence yanlış yapıyorsun, alttan almalısın ..

Bence yanlış yapıyorsun, alttan almalısın ..

inan bu kadar şeyin üstüne alttan alamazdın sen de ben bu akşam bişey yapmadım hınç intikam insankarısına nasıl kin tutar anlamıyorum neyse özür dilerim çekiliyorum cidden kendimi suçlu hissediyorum böyle araya dalıp can sıkıyorum

şuan tanımak istediğimden bile emin değilim acaba geçmişi silsek mi ahaha :60:

tırsıyom la ben senden :18::18::18:

ahaha dikkat et şeyler fönle beynine ulaşıp orayıda işgal etmesinler :60:

Nede olsa fön onları geri püskürtecek :27::27::27:

Biraz pis mi olduk biz :60: :60:

Öylelermiymiş bilmiyordum bi inatçılığı belli :9::9:

Ya ben hep böyleydim , seni de bana benzettim kahretsin...

Ya yanarsa burnum !

Ay ben bi kere saç maşası ile boynumu ahanda işaret parmağım kadar yakmıştı..

Sonra geçti gitti , yanık olunca bol bol soyun hiç iz kalmıyo o zaman..:33::33::33::33::33::33:

Terbiyesiz seni..:52::52::52::52:

Boru moru ne ayak lan :52::52::52::52:

Bilemedim la boruyada girdi iş biz buradn çıkamayacağız :60: :60:

Hiç bulaşmasak mı biz bu boruya

Kızın biri konu açmıştı kocam benden dans istiyor diye

bizde ona boru dansı yap dediydik seksi seksi

Bizde öğrensek miki :60: :60:

Bak bak konuyu nereye bağladım bak :60:

Hadi iyi uykular kizlarr :54::54:::3:

İyi uykular eylülüm :54::54:

Uyuyamazsam yine gelirim ama güzel güzel muhabbet edelim artık konuşmayalım böyle şeyleri kendi çapında yuvarlanıp gitsin herkes ne istiyosa onu yapar :54:

justum biz burada sadece gülmek için değil aynı zamanda dertleri paylaşmak içinde varız ve seni çok merak ediyoruz.Anlatmak istersen her zaman buradayız canım benim :38:

inan bu kadar şeyin üstüne alttan alamazdın sen de ben bu akşam bişey yapmadım hınç intikam insankarısına nasıl kin tutar anlamıyorum neyse özür dilerim çekiliyorum cidden kendimi suçlu hissediyorum böyle araya dalıp can sıkıyorum

Ne alakası var can sıkmıyorsun..

Burda güldüğümüz gibi dertlerimizi de paylaşıyoruz..

Bak canım eski mevzuları açıp sen bunları bunları yapmıştın falan dese bile dik kafalılık yapma kocana..
Eski , eskide kaldı de. Ben seni seviyorum de..

Bak sen bundan saatler önce , ya geçmişte şunu yaptıysa ya bunu yaptıysa diye düşünüp , canını sıkıyordun..
Ben sana ne dedim bu tarz düşünceler kendini uzak tut , yoksa kötüyü üzerine çağırırsın çekersin dedim..

Alttan almalısın.Haklı olsan da haksız olsanda..
Çünkü başınızda sıkıntınız var zaten,onun sıkıntısını veya sinirini senden çıkarıyor olabilir..

justum biz burada sadece gülmek için değil aynı zamanda dertleri paylaşmak içinde varız ve seni çok merak ediyoruz.Anlatmak istersen her zaman buradayız canım benim :38:

çok iyi niyetlisiniz gerçekten seviyorum sizi tanınmasam da ama bahsetmicem artık ben elimden geleniardıma koymadım zaten kimse hayatındaki hırslarının üzüntülerinin hıncını başkasından alamaz buna hakkı yok bu insan karın kocanolsa bile yapmaya hakkı yok

Ya ben hep böyleydim , seni de bana benzettim kahretsin...

Ya yanarsa burnum !

Ay ben bi kere saç maşası ile boynumu ahanda işaret parmağım kadar yakmıştı..

Sonra geçti gitti , yanık olunca bol bol soyun hiç iz kalmıyo o zaman..:33::33::33::33::33::33:

benim içimde varmış :60: sen çıkmasına yardımcı olmusun :60:

Bakımsız karının tekiyim ben ya maşayla kendimi yakalı uzun zaman oldu :60: maşa uyuyor artık evde :27:

Ne alakası var can sıkmıyorsun..

Burda güldüğümüz gibi dertlerimizi de paylaşıyoruz..

Bak canım eski mevzuları açıp sen bunları bunları yapmıştın falan dese bile dik kafalılık yapma kocana..
Eski , eskide kaldı de. Ben seni seviyorum de..

Bak sen bundan saatler önce , ya geçmişte şunu yaptıysa ya bunu yaptıysa diye düşünüp , canını sıkıyordun..
Ben sana ne dedim bu tarz düşünceler kendini uzak tut , yoksa kötüyü üzerine çağırırsın çekersin dedim..

Alttan almalısın.Haklı olsan da haksız olsanda..
Çünkü başınızda sıkıntınız var zaten,onun sıkıntısını veya sinirini senden çıkarıyor olabilir..

tam da bunun üzerine yazmıştım bi insan karısı kocası olsa bile birinden hınç alamaz almamalı her insanın bireylik sınırları var.. haksız mıyım

Back
X