julia ve melekleri

canım bazı erkekler uzun süre evde boş vakitler geçirince örneğin evde tatil gibi, beyinleri sarpa sarıyor ve kavga edecek yer arıyorlar.
mesela benim eşim:))))
geçer geçer bunlar, biz eşimle neler yaşadık, dr zaman.... ve sakin olmak çok önemli, başta bende çok yoldum saçımı başımı ama şimdi daha az yoluyorum:) inşaallah dahada azalır....
tartışa tartışa insan birbirini tanıyo, tabi tartışmanın şiddetinin boyutu mühim.
yuvayı dişi kuş yapıyor ama atalarımızın dediği gibi bencede yani kadına çoook iş düşüyor, ilerde iyikide sabretmişim diyor kadın.
üzülme lütfen, ben senin yazılarını görünce girdim az önce buraya şimdi.....
öpüyorum.

Kesinlik canım haklısın.Dışarıdaki olaylara hırslanıp acısını senden çıkarmkta ne demek aksi sana sarılmalı acıları dertleri sende unutmalı
Bir alttan alırsın iki alttan alırsın ama insanda az ben yapıyorum karım afediyor dikkat edeyim hareketlerime der

Boru dansı derken , ay hiç işim olmaz. Benim fantezi dünyam boru dansından ibaret değil çok şükür..

Çok değişik hayallerim var , bende kalsın..

Evlenince inan kıçımı kaldıracak halim olmaz, bir boruya asılıp da tersten bacaklarımın üzerine asılıp , popomu sallayamam ..

İdam ediliyoruz sanki , böyle fantezi mi olur

benim içimde varmış sen çıkmasına yardımcı olmusun

Bakımsız karının tekiyim ben ya maşayla kendimi yakalı uzun zaman oldu maşa uyuyor artık evde

Ne alakası var kızım bakımsızlıkla..

Maşayla bende yaktım kendimi, bakımsız mı oluyorum..

Bence beceriksiz oluyoruz bakımsız değil..

yok elini falan kaldırmadı hiç ama meyracım bi insanın zayıf noktaları vardır oralara dokunursan çıldırır o yüzden yoluyorum bilirsin sen de az çok biliyorum durumlarınızı benim eşimin nerdeyse hiç boş vakti yok okul tatile girse de özelde çalışıyo aynı zmanda biliyosun bu para mvzusu bu kadar büyümemeli ben destek oldukça itti itti ben de dayanamadım artık

iyi ki sabretmiş misin peki? herkes oturacak oturacak diyor 6 ay oldu ne oturmaz evlilikmiş !!

tam da bunun üzerine yazmıştım bi insan karısı kocası olsa bile birinden hınç alamaz almamalı her insanın bireylik sınırları var.. haksız mıyım

Eğer eşinin sana karşı kin beslediğini ve hıncını almak için bunları yaptığını düşünüyorsan boşa konuşuyoruz burda..

Boşanın gitsin o zaman...

Nerde kaldı aşk ve sevgi ?

Allah cezanı vermesin canıııımmm boru fantezisinin iki dakkada içine ettin o nasıl tasfir etmek lan olayı

Ne var bizede söyle engiiiin fikirlerinden yaralanalım

Bide bana bugun ben bilmiyorum bu işleri edebiyatı yapıyordun

bu hatuna katılıyorum just

sağol bitanem iyi ki varsınız 3 gündür sizle dağıtıyorum kafamı

ben de bunu diyorum sabret sabret deme bana stilimm =) naptınız bekret konusunu halletiniz mi ikna edebildiniz mi kızı bekre olduğuna =)

canıııım canım yapma lütfen öyle her hakkını ailede arıyamazsın, insanız nihayetinde.......
kadına biraz alttan almak düşüyor malesef yapısı itibariyle, yok canım diyen olursada yoku falan yok bu işin, gerçek bu.
erkeğin hep yanında olacaksın, ama istediğini yavaş yavaş yaptırmaya çalışcaksın, ona sen reissin havasını biraz vermen lazım ve sabır evlilik. sorunsuz evlilik yok. bunları senin iyiliğin için yazdım kendimce, lütfen kırılma bana kırıldıysan eğer sözlerime.

Eğer eşinin sana karşı kin beslediğini ve hıncını almak için bunları yaptığını düşünüyorsan boşa konuşuyoruz burda..

Boşanın gitsin o zaman...

Nerde kaldı aşk ve sevgi ?

yani insan sen bana gözleme vermedin şarap vermedin sen yazın şöyle yaptın diye kavga ediyorsa bu ne ki sence

Ne alakası var kızım bakımsızlıkla..

Maşayla bende yaktım kendimi, bakımsız mı oluyorum..

Bence beceriksiz oluyoruz bakımsız değil..

Yok yawru anlamadın ben bıraktım maşaları o yüzden yanmıyorum daha bakımsıza bağladım diyorum

Yoksa yanmakla bakımsılığın ne alakası var kel alaka

neden kırılayım doğru diyorsun belki kendime öğretemediğim bu ben istiyorum ki hemen düzelsin her şey hallolsun onca tartışmanın üstüne iyi geceler aşkım seni seviyorum deyip öptü uyudu ( şaka gibi yani ben saçımı başımı yoluyorum tepkiye bak

dipnot: ben mi çok toyum acaba bana akıl versen böyle çok memnun olurum aksine yönetemiyorum henüz...

Son düzenleme:

ben de bunu diyorum sabret sabret deme bana stilimm =) naptınız bekret konusunu halletiniz mi ikna edebildiniz mi kızı bekre olduğuna =)

Yok cnaım zaten bir yere kadar sabredersin sonrası taş olsa çatlar yani

Yok ya kız kısadan kesti tad vermedi o olay nerede bekretimiz bizim

Yok cnaım zaten bir yere kadar sabredersin sonrası taş olsa çatlar yani

Yok ya kız kısadan kesti tad vermedi o olay nerede bekretimiz bizim

hepimize yetcek kadar bekret var =) hepimize bi bekret alıcam elimize alıp kırlarda koşup oynıcaz

Ay yok ben edebiyat falan yapmıyorum..

Erkek milletinin değişiklikten yana olduğunu az çok biliyorum ..

Hani bu evliyken ..... izlemelerden şikayet eden ablalarımız var ya , işte bunların neden dolayı kaynaklandığını tahmin ediyorum..
Bazı kadınlar , evlendiklerinde cinsel yönden bir şey yaşayınca hep aynı şekilde devam ettiren tipler..
Yani herhangi bir değişiklik yok. Kocam benden tatmin oluyor, farklılık yaratsam ne olur yaratmasam ne olur düşüncesi..

Çok yanlış işte.
Erkekler farklılık ister.
Ömür boyu aynı kadını sevebilir aynı kadınla cinsel birliktelikte kurabilir.Ama o farklılığı ve zevki yaratmak bence biz kadınların elinde olan bir şey ..

Sonra kocam niye izledi sonra kocam neden başka kadınlara gitti gibilerinden isyan etmektense, kocanı elinde tutabilmek için bin bir kılığa girmek daha iyi bence..

Tabi boru dansı hariç ..

10senede oturuyomuş:)))
yarısı 5sene, diğer yarısı 5sene daha.....
bana bi arkadaşım dediki offf meyra daha 8senen var dediDD sabır sabır dedi...
o arkadaşımda 8-9senelik evli.
mesela ben şimdi 2,5senelik evliyim ama ilk aylara göre daha daha iyiyim.
birde senin kv iyi gibi, konuşuyo sizinle, benim kvde nerdeeeee.

biz bişi yapmadık just kendi kendine ikna oldu kendi çaldı kendi söyledi gibi bişey oldu

çok severim bu sözü "geldi mi üst üst gelir gitti mi de hepsi birden gider" sıkıntılar tek gezmeyi sevmiyor anlayacağın. şimdi herkes sabır diyor sana sende çıldırıyorsun bu sözü duymaya ama gerçekten sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…