julia ve melekleri

pilacun dabi da sen da mı bizum ordansun uşağum

Eski sevgilimi bu kadar bastıra bastıra söylemenin sebebi ne :26: ciddi olarak ayrıldınız mı :26::26:

ay keşkeee cnm yaaa ben 10 gün içinde samsuna gelebilirim gelirsem inş görüşürüz cnm çaylar benden söz

ay keşkeee cnm yaaa ben 10 gün içinde samsuna gelebilirim gelirsem inş görüşürüz cnm çaylar benden söz

aa cidden mi ne güzel olur ama Anzerede haber veririz belkide bunu duyacaktım benim rüyalarım çıkarda
,
Kıs kuzenin olayım banada al

bünyemi ayrılığa alıştırıyorum

Ha bende dedim naptı bu kız.Bünyeni sevmeyde alıştırabilirisn şekerim evrene güzel mesajlar yolla

yok 5 almam banane kendi alsın 5i 4 ü 1000tl ye kadar alırsam sevincem

ol cnm ollll bir daha ki maaşımlada sana alırımm

Culim benim

Ben hala teknoloji özürlü akıllı telefonlara ısınamadım ne zaman telefoncuya telefon almak için gitsek ben eski tiplere benim herifcanda yeni androidlere gidiyor.Sonuç biz bana telefon alamadan çıkıyoruz

aaaaaaaaaaaa neden kiii cnmmm general mobile kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim cnm hem de ucuz 700 tl ye almıştı bana antonyo sanırım

merhabaaa ribbonsum nasılsın cnm

he batırın beniiii her y birinize alayımmm

Zenginlik başa bela kuzum

Ama bende çalışırken alırdım kuzenlerime komşuma bile tefeon aldım sonra ben kötü oldum

Lan şimdi o paraları biriktirseydim ohhooo millete iyilik yapmayacan anacım ama neyse

Zenginlik başa bela kuzum

Ama bende çalışırken alırdım kuzenlerime komşuma bile tefeon aldım sonra ben kötü oldum

Lan şimdi o paraları biriktirseydim ohhooo millete iyilik yapmayacan anacım ama neyse

komşuya alamam valla banane

ma hediyevermeyiii çok severimmm

aaaaaaaaaaaa neden kiii cnmmm general mobile kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim cnm hem de ucuz 700 tl ye almıştı bana antonyo sanırım

Bak gENERAL istiyorum bir tek, onuda bizimki kabul etmiyor onu alacağımıza s3 alalım diyor onuda ben istemiyorum dur bakalım bir yerde buluşacağız ama ne zaman

Ona göre en iyi telefon samsung başkasını kati kabul etmiyor.Bende general disco istiyorum yok iyi değil diyor başka bir şey demiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…