julia ve melekleri

nasıl bi saygınlıktan bahsediyor acaba ya
cidden bunu düşünüyor olamaz tamam önüne gelenle yatıp kalkan kadına pek saygı duyan olmaz lakin
bakın ben bakireyim hepiniz bana saygı duyun diye bişey hiç görmedim
en basiti millete bilmemne muamelesi yapan çirkef kadınlar da var bu sitede

yaaa ben namusu bekrette görelerden değilim zaten cnmmm

namus beyindedir yaaa sen bekretine sahip çık yetim çocugun hakkını ye hırsızlık yap , bana göre en büyük namussuzluk budur !!!

sana bişeyler bakarız ablam, okey? (ay nolur ablam okey muhabbetini biliyorum deyin )

uf parasını da yirdik ya çok zahmet çektirdi pislik bana hem rahat rahat geçerdi ilk gece

Kız benim ilk gecem çok rahat geçti
Düğünümüz Kandil'e denk geldi ve biz bunu sonradan farkettik günü değiştirme gibi bi şansımızda yoktu o gece kardeş kardeş uyuduk

Kesinlikle sıktı ve artık kimse değer vermiyor doğru olsa bile alaya kaçıyor.Birde insan kendi anaotomisini bilmeli.Sen bir kadınsın ama vajinadan ve onun yapılarından bi habersin hangi çağdayız istese hemen öğrenir

yaaa ben namusu bekrette görelerden değilim zaten cnmmm

namus beyindedir yaaa sen bekretine sahip çık yetim çocugun hakkını ye hırsızlık yap , bana göre en büyük namussuzluk budur !!!

Aynen öyle kuzum bende seninle aynı fikirdeyim

Düğünümüz Kandil'e denk geldi ve biz bunu sonradan farkettik günü değiştirme gibi bi şansımızda yoktu o gece kardeş kardeş uyuduk

ben de nasıl ya diyecektim tam sitem edecektim

esas olay zor geçti mi peki soruyom ama sorun olmaz herhalde

illede ilk gece olcak die knun yok zaten cnm bende istemem zaten ilk gece düğünden 3 te geliosun en erken zaten yorgunnn yani ertesi gece de olsa olur bakire değilse zaten kadın daha önceden olduysaaa zaten problem yok

illede ilk gece olcak die knun yok zaten cnm bende istemem zaten ilk gece düğünden 3 te geliosun en erken zaten yorgunnn yani ertesi gece de olsa olur bakire değilse zaten kadın daha önceden olduysaaa zaten problem yok

misal ben düğünü bu yaz yapıcaz zaten nikahlıyık bizim için her gece ilk gece

Aynen öyle canım malesef o tip kadınlar heryerde var. Bekret konusunda nasıl görmedin herkes topa tuttu zaten

Aynen Stillim ya zaten biliyorlar hatta bilmeseler bile google'a yazsalar 1000 tane konu çıkar. Buraya açılan bekret konuları hep numara

ben de nasıl ya diyecektim tam sitem edecektim

esas olay zor geçti mi peki soruyom ama sorun olmaz herhalde

Benim için sorun olmaz kuzumda bekarlar var ayıp olmasın
Ama zordu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…