Ay yok kuzum sonra gidip konu açmasınlar '' Rib bize böyle söyledi bekret gitti '' diye
Geçen gün o bekret konusunda ortalığı birbirine katan biri vardı o yazmıştı saygınlık kazanıyormuş bekretine sahip çıkanlar
Ben göremedim o saygınlığı
OKEY DEDİĞİN prezervatif olan şey mi
Ay yok kuzum sonra gidip konu açmasınlar '' Rib bize böyle söyledi bekret gitti '' diye
Geçen gün o bekret konusunda ortalığı birbirine katan biri vardı o yazmıştı saygınlık kazanıyormuş bekretine sahip çıkanlar
Ben göremedim o saygınlığı
hayır be bit pazarında bi kız var onla ilgili bi muhabbet
prezervatif kullanmayın ya bence
sana bişeyler bakarız ablam, okey? (ay nolur ablam okey muhabbetini biliyorum deyin)
uf parasını da yirdik ya çok zahmet çektirdi pislik banahem rahat rahat geçerdi ilk gece
Aynen işte bende ona üzüldüm konu açaydı uzun uzun tartışaydık şöyle güzelce
Yalnız zar konuları baya sıktı artık her açana aynı tepkileri veriyoruz.
Yalancı çoban hikayesine döndü bi gün biri ciddi ciddi konu açıcak ama kaynayıp gidicek arada
O zamannn come ooooooonnnn
O kuzenine iphone alır anca
yaaa ben namusu bekrette görelerden değilim zaten cnmmm
namus beyindedir yaaa sen bekretine sahip çık yetim çocugun hakkını ye hırsızlık yap , bana göre en büyük namussuzluk budur !!!
Kız benim ilk gecem çok rahat geçti
Düğünümüz Kandil'e denk geldi ve biz bunu sonradan farkettik günü değiştirme gibi bi şansımızda yoktu o gece kardeş kardeş uyuduk
kıskançççç
Kız benim ilk gecem çok rahat geçti
Düğünümüz Kandil'e denk geldi ve biz bunu sonradan farkettik günü değiştirme gibi bi şansımızda yoktu o gece kardeş kardeş uyuduk
Aynen öyle kuzum bende seninle aynı fikirdeyim
Kızım ne kıskancam benm telefonum iphonedan güzel bana göre
Kırbaç almıyosun diye laf sokma babinda demiştim
ne bilim saçma bişey çorap kullanın poşet kullanın
sana kırbç yok
çorabı napcaz be çorabın içine mi şey etceksesli güldüm yemn ederm
illede ilk gece olcak die knun yok zaten cnm bende istemem zaten ilk gece düğünden 3 te geliosun en erken zaten yorgunnn yani ertesi gece de olsa olur bakire değilse zaten kadın daha önceden olduysaaa zaten problem yok
sana kırbç yok
çorabı napcaz be çorabın içine mi şey etceksesli güldüm yemn ederm
misal bendüğünü bu yaz yapıcaz zaten nikahlıyık bizim için her gece ilk gece
nasıl bi saygınlıktan bahsediyor acaba ya
cidden bunu düşünüyor olamaz tamam önüne gelenle yatıp kalkan kadına pek saygı duyan olmaz lakin
bakın ben bakireyim hepiniz bana saygı duyun diye bişey hiç görmedim
en basiti millete bilmemne muamelesi yapan çirkef kadınlar da var bu sitede
Kesinlikle sıktı ve artık kimse değer vermiyor doğru olsa bile alaya kaçıyor.Birde insan kendi anaotomisini bilmeli.Sen bir kadınsın ama vajinadan ve onun yapılarından bi habersin hangi çağdayız istese hemen öğrenir
ben de nasıl ya diyecektim tam sitem edecektim
esas olay zor geçti mi pekisoruyom ama sorun olmaz herhalde
bence çok güvenli hem yumuşak havlu çorap alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?