julia ve melekleri

ben 7 saat uğraştırmıştım

onlara mı ayıp olcak

vajina penis deyip duruyolar 3 gündür

ben sitede p...s yazılmasına bitiyorum penis la penis tıbbi adı yani hallalalala

illede ilk gece olcak die knun yok zaten cnm bende istemem zaten ilk gece düğünden 3 te geliosun en erken zaten yorgunnn yani ertesi gece de olsa olur bakire değilse zaten kadın daha önceden olduysaaa zaten problem yok

Aynen kuzum biz düğünden geldik 2 saat saçımla uğraştık sonra bi duş sonrada kahvemizi içtik falan güzeldi yani benim için öyleydi de eşimi zor tuttum ama

oldu valla ben zaten çok tırsıyordum bu işlerden ondan bağıra çağıra herifi tırnaklaya yumruklaya...

akışınaa bıraksaydın kızımmm en güzel geceni bağıra çağıra geçirion

nedense ben hiç korkmuorum o yaaa o gün görcem ebeminkiiniii böle korkmuom yaaa

ben 7 saat uğraştırmıştım

onlara mı ayıp olcak

vajina penis deyip duruyolar 3 gündür

ben sitede p...s yazılmasına bitiyorum penis la penis tıbbi adı yani hallalalala

ay bi kadın vardı ya burda kocası alıp alnına sürmüş vallahi yerlere yatmıştım gülmekten

Yok yavrum bizim o kadar sürmedi ama evlenmeden önce gittiğim doktorum nasıl olması gerektiğini söylemişti o yüzden çok uğraşmadık

Ay ben o kunuyu bilmiyorum nasıl alnına sürmüş yaa ayy ölüyorummmm

akışınaa bıraksaydın kızımmm en güzel geceni bağıra çağıra geçirion

nedense ben hiç korkmuorum o yaaa o gün görcem ebeminkiiniii böle korkmuom yaaa

ya benim şeyden dolayı bi enfeksiyon geçirdimdi jinekolog kadın baktı baktı dedi ki seninki çok kalın çok kanar bu zor bozulur dedi ben o gün başladım zaten tıbbi olarak zordu be peçete rulosu soksan bozulmaz yani

çok ekstrem sağlam bekretim vardı namuslu ötesiyim

ne güzel benim doktorum bana ne dedi biliyo musun çok kalın bu çok zor bozulur çok kanar dedi
hakkaten de öyle oldu
tam olacakken hayıııııııır kanıcak yırtılıcak diye bağırıyorum
amaç o değil mi aşkım demişti kocam

antonyo ile seyretmiştim ben o filmiii bende senin üstünde denicem diyince suratını görmen gerekti

Hayal ettim de kalmştır böyle hahahah

just

Namusun namusunun namusu olmşsun

erkeklerde amma kuduruk yaaaa

Öyleler kuzum ama o gün çok komikti ya nası masum bakıyodu hani benden bi ışık beklercesine
Yapmadık uyuduk sabah 6 da uyandırıyo beni Ezan okundu Kandil bitti diye yuuh dedim uyuyamamış bide düşün artık

allah kahretmesin seni

bağlasaydı ağzını ellerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…