bekret gitti yani sendetühhhh peçeteynen miii yoksaa kumaşla mı yoksaa heriflemi
ben anlamam Türk erkeğine patlatmalı delmelisi yakışır
Aynen öyle canım malesef o tip kadınlar heryerde var. Bekret konusunda nasıl görmedin herkes topa tuttu zaten
Aynen Stillim ya zaten biliyorlar hatta bilmeseler bile google'a yazsalar 1000 tane konu çıkar. Buraya açılan bekret konuları hep numara
Benim için sorun olmaz kuzumda bekarlar var ayıp olmasın
Ama zordu vallahi
nikahtan iki saat sonra iş bitmiştidesem de inanma adama 7 saat azap çektirdim
ahahah şanındanmıdır diyorsun
ben 7 saat uğraştırmıştım
onlara mı ayıp olcak
vajina penis deyip duruyolar 3 gündür
ben sitede p...s yazılmasına bitiyorum penis la penis tıbbi adı yanihallalalala
illede ilk gece olcak die knun yok zaten cnm bende istemem zaten ilk gece düğünden 3 te geliosun en erken zaten yorgunnn yani ertesi gece de olsa olur bakire değilse zaten kadın daha önceden olduysaaa zaten problem yok
7 saat miii
o kadar zor mu oldu cnm yaa
İğrençleştin yaa
ay bi kadın vardı ya burda kocası alıp alnına sürmüş vallahi yerlere yatmıştım gülmekten
oldu valla ben zaten çok tırsıyordum bu işlerden ondan bağıra çağıra herifi tırnaklaya yumruklaya...
Aynen kuzum biz düğünden geldik 2 saat saçımla uğraştık sonra bi duş sonrada kahvemizi içtik falan güzeldi yani benim için öyleydi de eşimi zor tuttum ama
cerenle celal deee kadın blendır kullanmıştı
çüşşş o ne beeee kurban gibi
Direk o aklıma geldi zaten
hahaha
ben 7 saat uğraştırmıştım
onlara mı ayıp olcak
vajina penis deyip duruyolar 3 gündür
ben sitede p...s yazılmasına bitiyorum penis la penis tıbbi adı yanihallalalala
ay bi kadın vardı ya burda kocası alıp alnına sürmüş vallahi yerlere yatmıştım gülmekten
akışınaa bıraksaydın kızımmm en güzel geceni bağıra çağıra geçirion
nedense ben hiç korkmuorum o yaaa o gün görcem ebeminkiiniii böle korkmuom yaaa
Yok yavrum bizim o kadar sürmedi ama evlenmeden önce gittiğim doktorum nasıl olması gerektiğini söylemişti o yüzden çok uğraşmadık
Ay ben o kunuyu bilmiyorum nasıl alnına sürmüş yaa ayy ölüyorummmm
antonyo ile seyretmiştim ben o filmiiibende senin üstünde denicem diyince suratını görmen gerekti
ya benim şeyden dolayı bi enfeksiyon geçirdimdi jinekolog kadın baktı baktı dedi ki seninki çok kalın çok kanar bu zor bozulur dedi ben o gün başladım zatentıbbi olarak zordu be peçete rulosu soksan bozulmaz yani
çok ekstrem sağlam bekretim vardı namuslu ötesiyim
erkeklerde amma kuduruk yaaaa
ne güzel benim doktorum bana ne dedi biliyo musunçok kalın bu çok zor bozulur çok kanar dedi
hakkaten de öyle oldu
tam olacakken hayıııııııır kanıcak yırtılıcak diye bağırıyorum
amaç o değil mi aşkım demişti kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?