• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:60::60::60::60::60::60::60: :60::60: sonra gelir buraya yazar ayvayı yedim ben hatunlar diye:60:

hahahaha kalamdı bende o korkuu kesi yicem yakında muhtemelende buralarda yicem:60: temiz donumu hazırla:60::60:

ahahah dantelli olur mu bide kırmızı :60: ben oyle beyaz don bilmem :60: dantelli ve seksi şeyler getirirm :60:

bak benlik bi olay değil yine bana kalamsın ihale ben açamdım konuyu :60:

:9::9::9::9::9::9::9::9: alemsiniz siz yaaa..cok tatliii.Tabi gece gece baska ne konusulabilir :1::1::9::9::9::52::52:

ahahaha ay ne bileyim ya konu hep buralara geliyor:60:

:9::9::9::9::9::9::9::9: alemsiniz siz yaaa..cok tatliii.Tabi gece gece baska ne konusulabilir :1::1::9::9::9::52::52:

Hep Stilin yüzünden :1:

:60: ya o bişe değilde bir gun evlensem :60: hanı olursa :60: siz benım hakımd a ne düşüneceksiniz le :60: abowww :60:

Elinde kırbaç ve gelinlikle ben :60: gözlerden ateş ahahahaha :60: ulan susayım ben en iyisi :60:

Bem hic masum hayal etmiyorum vallah hahahahaha gel len buraya yeter artikkkk heeeyyyttt :60::60::60:
deprem yaşatacak adama:60::60: sen neymişsin be stii dicek adam:60:

Bak dügünde istemez bence stil, kisadan halledelim nikah yeterli der, bosa vakit gitmesin yani :60:

ahahah dantelli olur mu bide kırmızı :60: ben oyle beyaz don bilmem :60: dantelli ve seksi şeyler getirirm :60:

bak bak daha gelmeden acıklama yapıyor :52::52:

Aynen kuzum, tutma kendini, göster icindeki cevheri :60/

gaza getirmeyin ebni :60: :60: ahahah nerde la o herif gelsin buraya çabuk :60: bulun şşunu bana :60: az işimiz var ahahaha :60:

deprem yaşatacak adama:60::60: sen neymişsin be stii dicek adam:60:

ahahah :60: :60: herif beni beyaz gecelikle beklerkene karşısında deri bir jartiyerle kırbajla bulunca kalpten şey yapmasın :60: aboowww ilk geceden kocasız kalmakta var işin uzunda :60: :60:

ne gelinliği la direkt jartiyerle düşünüyoruz seni:60: gelinlik çok masum oldu valla:60: bende pijamayla mı evlensem:60: farklılık olsun:60::60: ayucuk kısmına inci işletirim kulaklarına dantel :60::60:

ahahah :60: bence sen ayucukla bi çık dolaş sokakları bakım takılan olursa peşine basarsın nikahı niye belkeyeceksin :60: düğün konseptide ayucuklu olur :60: :60:

İyiyim canim sen nasilsin :16:

ben de iyiym canım ya sana sorcagım unutuyorum
sizin bir geyik topiğiniz vardı ben editörken ara sıra gelip sohbet ederdim
o sendin dimi yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?

Son düzenleme:

zaman kötü .... demişler kankaa kırmızı diyon dantel diyon ne bilimm korktum ben şimdük:60:

Bem hic masum hayal etmiyorum vallah hahahahaha gel len buraya yeter artikkkk heeeyyyttt :60::60::60:

Bak dügünde istemez bence stil, kisadan halledelim nikah yeterli der, bosa vakit gitmesin yani :60:

hatta nikah dairesine bile gitmez memuru eve çağırır:60: bas nikahı çek arabanı işim var der:60::60:

zaman kötü .... demişler kankaa kırmızı diyon dantel diyon ne bilimm korktum ben şimdük:60:

hatta nikah dairesine bile gitmez memuru eve çağırır:60: bas nikahı çek arabanı işim var der:60::60:

Korkma korkma sana ayucuklu don getirim ben :60: :60: dantel şey yapmaz şimdi açmaz seni :60:

Memuru eve çağırmak iyi fikirmiş niye akıl edemedim ben :60: zaman kaybı olmasın arada :60:

gaza getirmeyin ebni :60: :60: ahahah nerde la o herif gelsin buraya çabuk :60: bulun şşunu bana :60: az işimiz var ahahaha :60:

ahahah :60: :60: herif beni beyaz gecelikle beklerkene karşısında deri bir jartiyerle kırbajla bulunca kalpten şey yapmasın :60: aboowww ilk geceden kocasız kalmakta var işin uzunda :60: :60:

ahahah :60: bence sen ayucukla bi çık dolaş sokakları bakım takılan olursa peşine basarsın nikahı niye belkeyeceksin :60: düğün konseptide ayucuklu olur :60: :60:

Ver gazi ver gazi :60:
Sen bizden fazla veriyon kendine gazi vallah :1:
Sen bi aralar bulusma seninkiyle, yoksa onca sene kora altinda olan belret ansizin :10:

ben de iyiym canım ya sana sorcagım unutuyorum
sizin bir geyik topiğiniz vardı ben editörken ara sıra gelip sohbet ederdim
o sendin dimi yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?

Sen Editörmiydin bi zaman :44:
Simdi hatirladim, benim topigim yoktu canim...
Bi ara biyerde takiliyorduk ver orasini diyorsan :97:

Hahahaha evet yaaaa sahitleride sokaktan bulur hemen kapi disari edebilmek icin :27:

Biyerde yorumunda okumustum :44:

Bi cözerse onunki hemde nasil yandi :60:

Aynen kuzum, tutma kendini, göster icindeki cevheri :60/

Selam :3:
olabilir tabi :1:

:52::52:konusun konusun bizde tecrübelenim firaat varkenn hehe

Stillex tatlim sen evlimisin bekarmisin? :9::9:

Son düzenleme:
Sen bi aralar bulusma seninkiyle, yoksa onca sene kora altinda olan belret ansizin :10:

Hahahaha evet yaaaa sahitleride sokaktan bulur hemen kapi disari edebilmek icin :27:

evet canım. senin topik değil de sevginin topiğiydi sanırım.

ya hep soracagım unutuyorum o muydun değil miydin diye:1:

Öyle yapsam iyi olacak 26 yıllık gözüm gibi baktığım gün yüzü görmeyen bekretim ne olduya gitmesin :27::27::27:

rengina inanma inanmaa ben masumum:17: desemde inanma bu gece accuk çizgimi aşmış olabilirim:60:

ahaha canım çizginden çıkmadın direk o çizgiyi gömdün sen :60: artık bendensin kanka :29::29::29:

olabilir tabi :1:

:52::52:konusun konusun bizde tecrübelenim firaat varkenn hehe

Stillex tatlim sen evlimisin bekarmisin? :9::9:

Yok bekarım hep buradan çıkıyorya bu espiriler :60: :60:

Son düzenleme:
Korkma korkma sana ayucuklu don getirim ben :60: :60: dantel şey yapmaz şimdi açmaz seni :60:

Memuru eve çağırmak iyi fikirmiş niye akıl edemedim ben :60: zaman kaybı olmasın arada :60:

eh bu kadar fikir verdik.. artık al şu adamı:22: :9::9:

dilom şahidi düşünmemiştim ben:9: şahit gelirse ikram gerekir. Allah şahit der memuru gönderir:60::60:

Back
X