• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Öyle yapsam iyi olacak 26 yıllık gözüm gibi baktığım gün yüzü görmeyen bekretim ne olduya gitmesin :27::27::27:

ahaha canım çizginden çıkmadın direk o çizgiyi gömdün sen :60: artık bendensin kanka :29::29::29:

Yok bekarım hep buradan çıkıyorya bu espiriler :60: :60:
Hahahaha :9::9::9::9::9: süpersinizzz yaaa hayran kaldim.sizin hepinize :52:

eh bu kadar fikir verdik.. artık al şu adamı:22: :9::9:

dilom şahidi düşünmemiştim ben:9: şahit gelirse ikram gerekir. Allah şahit der memuru gönderir:60::60:

AHAHAH BEn sizi şahit gösteririm :60: bak derim biliyorlar ne çektiğimi hayallerimi :60: goca goca diye donduğumu :60:
kırmızı dantelli donlarımı jartiyerlerimi bekretlerimi :60: her bişeysimi kırbaçlarımı biliyorsunuz :60:

ay ben ne çok açılmışım sizde her haltı biliyorsunuz :60: :60:

dilom şahidi düşünmemiştim ben:9: şahit gelirse ikram gerekir. Allah şahit der memuru gönderir:60::60:

Haha sahitleri pc den canli baglanti yapip nikah kiyildiktan sonra kapatmasinnn :52::52::52::9::9:

Öyle yapsam iyi olacak 26 yıllık gözüm gibi baktığım gün yüzü görmeyen bekretim ne olduya gitmesin :27::27::27:

ahaha canım çizginden çıkmadın direk o çizgiyi gömdün sen :60: artık bendensin kanka :29::29::29:

Mazallah bak sonra jartiyersiz kirbacsiz aniden gidiverir, aman haaa :27:

Yaparmi yapar kalpazan zaten, kirbaci nasil vuracaksa :1:

tamam canım daha da rahat uyurum artık:52::9::9:

Cokmu icinde kalmisti :26:

Bem yattim kuzular biraz Panterimle ilgileneyim :ssz::27::60:

:9::9: diloo biz birbirimizi biliriz kimi kandırıyon :27::27::52::52:

konuları acıyor sonra uykum geldi diye kaçıyor ihale de sana kalıyor be sti :52::52:

:23::23:

deme kız gitti mi şimdi çizgim:14: bekretim gibi korduydum ben onu:26::52: duu bir başlık açıımm bdvye çizgisiz hayatım nasıl olcek diye soriyim:60:

He yaa aynen öyle hain dilo kanka dedim bağrıma bastım :22::22::22:

bu dilo kim yaa ben mi dilay mı kafam karıştıı bi cigara yakım ben:ssz::ssz:

deme kız gitti mi şimdi çizgim:14: bekretim gibi korduydum ben onu:26::52: duu bir başlık açıımm bdvye çizgisiz hayatım nasıl olcek diye soriyim:60:

Ben dilo sen hain dilo :60:

Son düzenleme:
bekretinize iyi bakın sonrası fena :9:
biz bekretimizi cok iyi koruyoruz bir kerem:63:

:1:yok canım cok sorasım vardı ama :1: iyi geceler :16:

ahaha artık çizgisizsin yawrucan :60: :60: gitti gitii uçtu kuş :60: :60:

Sensin seni alıntıladığım :60: sana diyorum ikinizede oluyormuş şimdi farkettim ama :60: :60:

Hahah yok cnm ya :1: niye rezil olucan kirdugun hayaller normal ki :9::9::52:

ayy espirilerim bunlar benim hayalim değil :60: bak bundan bahsediyordum rezil olmak derken :60:

bekretinize iyi bakın sonrası fena :9:

badeciğim hoş geldin

valla bekretlere gayet iyi bakıyorum öyle iyi bakıyoruz ki bizden ayrılmaya niyetleri yok :27::27::27:

AHAHAH BEn sizi şahit gösteririm :60: bak derim biliyorlar ne çektiğimi hayallerimi :60: goca goca diye donduğumu :60:
kırmızı dantelli donlarımı jartiyerlerimi bekretlerimi :60: her bişeysimi kırbaçlarımı biliyorsunuz :60:

ay ben ne çok açılmışım sizde her haltı biliyorsunuz :60: :60:

özel hayat filan kalmadı sende:60::60: evleniyorum yaz buraya herkes şu smileyi kullancak sana:23::23::23::23::23:

Haha sahitleri pc den canli baglanti yapip nikah kiyildiktan sonra kapatmasinnn :52::52::52::9::9:

bağlanmaz bile amann ev yeni daha internet bağlanmadı der geçer:60:

iyi geceler diloom kraliçem :16::16:

ahaha artık çizgisizsin yawrucan :60: :60: gitti gitii uçtu kuş :60: :60:

Sensin seni alıntıladığım :60: sana diyorum ikinizede oluyormuş şimdi farkettim ama :60: :60:

ayy espirilerim bunlar benim hayalim değil :60: bak bundan bahsediyordum rezil olmak derken :60:

badeciğim hoş geldin

valla bekretlere gayet iyi bakıyorum öyle iyi bakıyoruz ki bizden ayrılmaya niyetleri yok :27::27::27:
:60::60::60::60::60::60: ayyyy inanmiyorummm ya hem rezil olmassin diyorum.hemde kendim.rezil ediyorum :9::9::kusuruma bakma cnm ya

Back
X