julia ve melekleri

kalıcı makyajda ruj yapılıyor mu merak ettim üşenmesem araştırıcam valla naber nicom

Olabilir valla ya da çıkmayan rujlar var ya ondandır İyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum

eline sağlık kuzu rus salatası hiiç yapmadım nasıl olur bilmem ama sen yaptıysan güzeldir

sağol tatlım ismi lazım değil baş harfi nico arkideş mantıya benziyo dedi

Olabilir valla ya da çıkmayan rujlar var ya ondandır İyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum

ehehehe bende pembe ayucuklu pijamamla foto eklicem yakındaa pembee de ruj sürerim böylee dudaklarımı büzdüre büzdüre poz veririm özendim kıııss

ehehehe bende pembe ayucuklu pijamamla foto eklicem yakındaa pembee de ruj sürerim böylee dudaklarımı büzdüre büzdüre poz veririm özendim kıııss

Ergen kızlar gibi ayna karşısına da geç

ahahahaha sucuk ne alaka onu çözemedim:26: sucuk olur mu rus salatasında:44:kişisel bir tercih midir o

iyi akıl ettin kız daha janti dururum

sunuma renk katsın diye yaa

olmemiş mi

neden kızdın şimdi :26::26::26:

kızmadım kıss albüm yapcam kendime pembe ayucuklu pijamam leopar takımımla seksüü pozlar vercem eklicemm. nicom fikir verdi saolsun pembe rujumla aynanın karşısında dudaklarımı da büzcemm özendim birilerinee

Yapma nolur acı bize

Bozuldun mu kızım :18::18::18:

içimdekii vahşi kedi uyandı bebek durduramam kendmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…