julia ve melekleri

aynı ben kardeş çıkcaz biz senle

ehehehehe buyursunlar efemm

sus kıs taşırdım zaten

Beceriksiz seniii

Ayyy o tembellik bendede var aslinda yaaaa, calisiyorken daha dinamik oluyordum :97:
Simdi amannn yarin yaparim deyip erteliyom habire isleri

Beceriksiz seniii

Ayyy o tembellik bendede var aslinda yaaaa, calisiyorken daha dinamik oluyordum :97:

ezmeyin la beni

aynı ben kardeş çıkcaz biz senle

Fokuruyorum ben ya sana biliyorsun çıkarız bir yerden kesin

beceriksiz mi diyon bana

Yok demiyorumda der gibi yapıyorum

Dilayda aynı fikirde benle

Beceriksiz seniii

Değilmi tembellik tembellikmi doğuruyor .Evi p.k götürüyor bazen işin kötüsü ev bana bakıyor.
Amaaan diyorum bazen yap yap aynı

Offf ben aslinda temizlige bayilirim, yani evimi köse bucak temizleyim toplayim, sonra söyle bi bakarim, ooohhhh mis evim nede güzelmis derim gelgörki cocuk olunca o ev 2 saat bile o sekil kalmiyor, bu sefer bütün hevesim kiriliyor

Son düzenleme:
Ben geldimmm :89::89:

Çok haklısın canım ya çocuklu ev temiz olur ama toplu olması imkansız mümkün değil.Benim çocuğum yok ya da evde çocuk yok ama.Şu 5 gün ne çektiğimi ben bilirim evde ufak 3 erkek çocuğunun arkasında cilkım çıktı resmen.

siz birlik oldunuz bana cephe mi alıyorsunuz

Tamam tamam hadi iki damladan bisicik olmaz

dimi yaa bir iki damla bişi yanii de kim temizlicek

Bi ara bi dilşah vardı biliyon mu sen onu biraz önce gördüm mağmaya doğru yol alıyordu

sen benim son trendimi bilmiyorsun.. pembe ayucuklu pijamamla ayna karşısında foto çekilip kk'da albüm yapcam kendime.. piimmbbe de ruj sürcem böylee dudaklarımı büze büze poz vercem özendim laa benim neyim eksik

Ayny erkek dedinde, ben genel anlamda yandim zaten
Hafta sonu dügün vardi, hazirlik yapiyorum, ütü yapmam lazim,benim elbiseye gerekmiyor, ama 3 erkegimin ütüsü bitirdi beni
Bide delikanli olunca bunlar yandim ben anammmm

sen benim son trendimi bilmiyorsun.. pembe ayucuklu pijamamla ayna karşısında foto çekilip kk'da albüm yapcam kendime.. piimmbbe de ruj sürcem böylee dudaklarımı büze büze poz vercem özendim laa benim neyim eksik

Ahahahah neyden bahsettiğini biliyorum o albüme bende baktım

Neyin mi eksik dur ben söylim senin böyle dudişlerinden pembe rujunla öpiceğinnn herifin var mı la yok

AMA PEMBE AYUCUKLU PİJAMANLA çekin o olur işte ayyy bende gırbacımlamı çekinsem şak şak yaparken

Yok kuzum ya o nerden cikti

Hoş geldin canım

Ahahah hangi çizgiden benim hiç çizgim olmadıki

Ama öyle anahtar kelimeler kullanmayın hemen algılarım seçiyor

Vallah benden cikar, bazen alakasiz biside cikar, ben almanim hakkim var

Ayny erkek dedinde, ben genel anlamda yandim zaten
Hafta sonu dügün vardi, hazirlik yapiyorum, ütü yapmam lazim,benim elbiseye gerekmiyor, ama 3 erkegimin ütüsü bitirdi beni
Bide delikanli olunca bunlar yandim ben anammmm

Ah yawrumm kıyamam sana ben

Kadınlık zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…