julia ve melekleri

aCı çekmeyi sevenlere deniyorya oradan şeddim

Hiiiç bizi bilirsin biz mazbut ev kızları olarak dantel örnekleri alıp veriyoruz çekirdek çitletiyoruz arada seda ablaya bakıyoruz

Sen onları külahıma anlat bebeğim kırbaçlar jartiyerler havada uçuşuyor maşallah

alsanıza para toplayıp üstünüze de isimlerinizi yazın en önce hanginizinki silinirse o önce bekretini kaybetcek olsun gelenek

ahahaha bu çok iyi fikir öne dilşahı yazalım bari yazık o çok istiyor onun ki hemencecik silinsin oda kırbaç tutsun oda kırbaç görsün artık

Kankalık böyle bak nasıl dilşahı atıyorum öne

tırstım demiyon da işte

İyi bir şey mi yaptın kötü bir şey mi anlayamadım .

Tut beni kanka tut frenim bozuk benim

açaydım gollarımı dur diyeydim geldi aklıma

aaaaa litfen çırak ustasını ezer mi hiçç bi silsile var bu hayatta.. ustam dururken bana ne hacet

Vayy ben öleyim ozaman hiç uyuduğunu görmedim
Çizgim falan yok benim fantazide ayıp olmaz hele sınır hiç olmaz

açaydım gollarımı dur diyeydim geldi aklıma

aaaaa litfen çırak ustasını ezer mi hiçç bi silsile var bu hayatta.. ustam dururken bana ne hacet

Burada kimin usta kimin çırak olduğu şaibeli bence sende neler var neler hadi hadi gün yüzüne çıkmamış ambalajı açılmamaış fikirler

Burada kimin usta kimin çırak olduğu şaibeli bence sende neler var neler hadi hadi gün yüzüne çıkmamış ambalajı açılmamaış fikirler

oradan öyle mii görünüyooorrrrr boynuz kulağı geçer demişler kankaa

Gidemez Burada coşup benim öküze garip mesajlar atarım sonra ne olmuş la buna der sonra

ben burada coşup bizimkine sinir çıkarıyorum bende ters tapki yapıyor galiba ahahah

tabiiki kötü bişi yaptı nico beni ekti sattı biçti ne dersen dee usta didik bağrımıza bastık

Senin hiç olaya iyi tarafından bakmak gibi,bardağın dolu tarafını görmek gibi şeylerin yokmu niye kötüsünü alıyorsun

İyi bişey şaptım ben orada sen kırbaçsız kaldın kırbaçlan diye

Vayy ben öleyim ozaman hiç uyuduğunu görmedim
Çizgim falan yok benim fantazide ayıp olmaz hele sınır hiç olmaz

ahahah aynen aynen fantezi dipsiz bi kuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…