julia ve melekleri

Ben sana bu linki te ne zaman attım sayfalarda görmedin galiba Dilşah bi bak bu konuya demiştim.

Ben zaten o kızdan şüpheleniyordum.Hiçte şaşırmadım

uuvv görmemişim valla yanii bu kaaa mikemmmel bir portre çizmesi benide şüphelendirdi de emin olamadım. bir de öğretmen olmak istiyorum ay olacağım olacağım derken küt diye olmasıı

Bilmem cok karistiriuorum cevaplarken isimlere bakiyorum tekrar :18::90:

Dilşahta ben gibi yazıyorya ondandır sen yaz ona diye alırım ben üstüme ben diye

uuvv görmemişim valla yanii bu kaaa mikemmmel bir portre çizmesi benide şüphelendirdi de emin olamadım. bir de öğretmen olmak istiyorum ay olacağım olacağım derken küt diye olmasıı

Ya şu şey sinirime gidiyordu benim bişeyi anlatırken maddiyatını öne atması ay benim çizmem öğretmen maaşı kadar ama bunu ben demedim ha kociş dedi

İşte biz çok zenginiz şöyle yatlarımız böyle katlartımız var ama ben bunu sadece belirttim başka bi amacım yok.Cart curt.Hem hava atacam hem çaktırmayacağım derdindeydi buda çok göz tırmalıyordu.

Bi insan zenginliğini öne atmadanda durumunu bahsedebilir.Çok yapmacık.

Son düzenleme:
Evet evet ondan olabilirrr 51:

aşağılık kompleks var diye düşündüm ben .. amaannn neyse ne iştee. dönelim biz kendi hayal dünyamızaa.. face.ten biliyon benii varım gerçeğim tekim yanii kimbilir daha kimler kandırıyor bizii

Evet muhtsem yuzyil vaarr cok onemli

o diziyi izlemiyorum ben hatta hiç bir dizi izlemiyorum. aramızda kalsın'a bakıyorum arada internetten o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…