aşağılık kompleks var diye düşündüm ben .. amaannn neyse ne iştee. dönelim biz kendi hayal dünyamızaa.. face.ten biliyon benii varım gerçeğim tekim yaniikimbilir daha kimler kandırıyor bizii
o diziyi izlemiyorum benhatta hiç bir dizi izlemiyorum. aramızda kalsın'a bakıyorum arada internetten o kadar
Dilşahın avatarındaki bacı çok havalıbenimki masum
Aramizda kalsin cok komik guzeel komik
aşağılık kompleks var diye düşündüm ben .. amaannn neyse ne iştee. dönelim biz kendi hayal dünyamızaa.. face.ten biliyon benii varım gerçeğim tekim yaniikimbilir daha kimler kandırıyor bizii
o diziyi izlemiyorum benhatta hiç bir dizi izlemiyorum. aramızda kalsın'a bakıyorum arada internetten o kadar
Eneee kucuk mutafa yab. Bak
Aynen bende oyle gaddar baba
aşk kokuyoo seninkii
En komigi o zaten hatcikk diyoyaaevet yaa hüsne'ye bayılıyorum habire yiyorsabah kahvaltıda taze soğan yiyor kadın aşmış kendini
Yazik kiyamambenim bir tane üyeliğim vardır hep ve bir tane.Yani kapatıp yeni açmışlığım yok.2.ÜYELİĞİN Manasını çözebilmiş değilim her neyse.
Seni biliyorum ya daşşş gibi hatunsun
mustafayı çekip bağrıma basasım var.Bir baba evladını gözleri önünde nasıl öldürür
Ah aşk ah
benim bir tane üyeliğim vardır hep ve bir tane.Yani kapatıp yeni açmışlığım yok.2.ÜYELİĞİN Manasını çözebilmiş değilim her neyse.
mustafayı çekip bağrıma basasım var.Bir baba evladını gözleri önünde nasıl öldürür
Ah aşk ah
En komigi o zaten hatcikk diyoyaa
Yazik kiyamam
Saf. Bu. Mustafa. Yaa
Senin ikinci uyelik kirbaclardan ele verir kendini
saf saf hala itimad ititmad diye dolanıyor ortalıkta
ahahah sorma yaaben gizleyememde kendimi
En komigi o zaten hatcikk diyoyaa
Yazik kiyamam
Saf. Bu. Mustafa. Yaa
benim bir tane üyeliğim vardır hep ve bir tane.Yani kapatıp yeni açmışlığım yok.2.ÜYELİĞİN Manasını çözebilmiş değilim her neyse.
Ah aşk ah
Senin ikinci uyelik kirbaclardan ele verir kendini
Bence tarihte bu kadar sacma olmamistir
Ahahaha sorma yaa hic kalkisma bu islere sen
bu ara battal'a da hastayım ben şarkı söylerken araya nota da katıyor yaabir de yırtık dondan fırlar gibi her yerden çıkıyor
benim değişik atraksiyonlarım oldu. önce nick değiştirdim. sonra üyelik kapattırıp yenisini aldım ama asla 2üyeliği aynı anda kullanmadım. çok gereksiz
hahahahah stii yakında herkes sana kırbacçı diyecek korkuyorum
Offf evet tam bi itici tip o yaaabu ara battal'a da hastayım ben şarkı söylerken araya nota da katıyor yaabir de yırtık dondan fırlar gibi her yerden çıkıyor
benim değişik atraksiyonlarım oldu. önce nick değiştirdim. sonra üyelik kapattırıp yenisini aldım ama asla 2üyeliği aynı anda kullanmadım. çok gereksiz
hahahahah stii yakında herkes sana kırbacçı diyecek korkuyorum
Kırbaçlıgül diye nik alacam ben asla anlamayacaksınız
Offf evet tam bi itici tip o yaaa
Hatcikkk
Kırbacin k sini görsem tanirim seni
Hadi hadi itiraf et şu pembeayucuklupijama niki seninmiş ortalıkta fink atıyormuşsun
Yapıştı bu kırbaç bana
Offf evet tam bi itici tip o yaaa
Hatcikkk
Kırbacin k sini görsem tanirim seni
Bu kadar mı yapıştı üstüme
huuu çok pis deşerim ben şimdi mevzuyu bırakmam senii kaç benden
Kaçtım zaten
yok laa benim nick salon çizgisiydii kaydım o çzigiden gitti
ayy evet evlerden ırak
stiii herkes düğünde çeyrek takar, ben sana kırbaç hediye edeceğimyaldızlı maldızlı afilli kırbaç
huuuu hatunlar kırbacımı kaptım ve geldim
ay sporda yaptım çok yoruldum şimdi de kk ve çaykeyfi yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?