• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

İyilik sağlık julim senden naber

hoşbuldum stillex nasılsın :1:

:1: bana kırbaçcı demeselerr daha iyiyimde :52::52: hiç yapmadığım şeylerin lakabını takıyorlar :60: ben kırbacı ekmek kızartma makinesinin kolu sanıyordum halbusaki :27::27:

ohhh keyif sende çocuklar uyudu mu :16:

ney cekti canın kırbaç mı :60:

Uyudular canim, esimde maca gitti, ben kafa dinliyorum :1:

Canlarım,ciğerlerim :16::16:

Merhaba :3:

Iyi Aksamlar :3:

Ne bileyim bi baktım yine kırbaça girmiş olay :60: yok ya biz bir araya gelince normal şeyler konuşamıyoruz olmuyor yani :60:

:16::16::16::16::16::16::16:

Hoşgeldin :3::3:

Bigün benide bozcaniz cikcam kirbacla herifin karsisina sok olacak :17:

Enişte bize dua eder bol bol :52::52: belki hoşuna gidecek ne biliyon :52::52::52: dene bence boz kendini nolcak :52::52:

Üf öpesim yok benim :19::19: bir kaşık suda boğasım var :27::27:

Okadarini sevmiyceni biliyorum, hem cocuklar var cok serbest takilamiyosun maalesef :17::60:

:1: bana kırbaçcı demeselerr daha iyiyimde :52::52: hiç yapmadığım şeylerin lakabını takıyorlar :60: ben kırbacı ekmek kızartma makinesinin kolu sanıyordum halbusaki :27::27:

Hahah boşver böyle anıl ne olacak yahu seksi şeyler bunlar :60:

nerelerdesin kız sen özledim :16:

ay ben aynen öle yaptımmm öptüm geldim :16::60:

Buralarda dolanıyorum öyle canım şu sıra dizi izliyorum bol bol bende özledim ya sohbet etmeyi :16:

Hahah boşver böyle anıl ne olacak yahu seksi şeyler bunlar :60:

Buralarda dolanıyorum öyle canım şu sıra dizi izliyorum bol bol bende özledim ya sohbet etmeyi :16:

beniihmal etme :16:

Back
X