• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

bu ara gelemedik cnm yaaa pazarları evde oluoz genelde ama yakın bir zamanda istioruz sen gelmiomusun buraya :16:

huysuzum cok sessiz sakın bu ara ağzıma bakıo :16:

Ben en son yılbaşında ordaydım bi daha da gelemedik.
Havalar biraz ısınsın öyle geliriz heralde soğukta bi yer gezilmiyor.

Dilay yatak odası dışında alternatif çok olur yaratıcı düşünmeye kalmış :60:

Yeterki insan istesin neler bulurrr nelerrrr :27:

mis pak mı olacaksın :52::52::52: gitte gel hadi :52::52::52:

Hadii yaa ilerde yararlanırım bir gün evlenirsem evlenipte çocuk yaparsam yapıpta çocukları büyütürsem büyütüpte o işi yapamazsam ay yoruldum yazarken :27::27::27:

Sen bos kalmazsin üretirsin bisiler, sende bu cevher var :60:

Sağlama aldım ben bu avatarı gözümün önünden ayırmıyorum.
Dışarıda hanımefendiyim :27:

al al :60: aman ayırma gözünün önünden.bende olmasa bile sende görünmesi bile kafi :27::27:

Hhahah al benden de o kadar içimdeki ile dışımdaki arasında çok pis bi zıtlık var :60: :60:

Emmee yatak odasına girince yani bi gun girersem içimdekini dışıma çıkartacağım :52::52:

bu ara gelemedik cnm yaaa pazarları evde oluoz genelde ama yakın bir zamanda istioruz sen gelmiomusun buraya :16:

huysuzum cok sessiz sakın bu ara ağzıma bakıo :16:
Şeytan kulağına culom :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Yeterki insan istesin neler bulurrr nelerrrr :27:

Sen bos kalmazsin üretirsin bisiler, sende bu cevher var :60:

Aynen öyle hayal gücü boşuna mı var :27:

al al :60: aman ayırma gözünün önünden.bende olmasa bile sende görünmesi bile kafi :27::27:

Hhahah al benden de o kadar içimdeki ile dışımdaki arasında çok pis bi zıtlık var :60: :60:

Emmee yatak odasına girince yani bi gun girersem içimdekini dışıma çıkartacağım :52::52:

Şeytan kulağına culom :nazar::nazar::nazar:

Birden çıkartma kız herifin gözü korkar :27:

İyi geceler :16: Ben çıkıyorum :16:

Back
X