• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ay hatırlamıyorum üstünden 2 sene geçmiştir ama bi müddet alaya aldı beni :60:

Fındık bahçelerimiz var ki bizim :52::52::52::52: stok hazır bol bol yedircem ben ona :52::52::52:

Seninki dört gözle bekliyordur ogünü, ayyyy yazikkkkkk :97:

Ayyy alaman erkekleri nasıldır aceba :60: :60:

Alıştı artık :60: :60: az pisliğimi görmedi nede olsa :27::27:

Herifin hoşuna gidiyodur hadi hadi :60:
Bizim hatunda ne cevherler var evlensekte bi tanışsak diyordur :60:

olmuyo olmuyo gözüme batıyorsun :60: :60: konstrasyonum bozuluyor :60:

ben anlatayım dilşahcan paklavalı balkan erkeği sipariş etmiş oda istediği gibi gelmemiş bizimkide sinirlenmiş tabak çanak kırmış benim istediğim erkekten niye kalmamış kırbaçlarımı jartiyerleri ayarladım diye bağırmış çağırmış :27::27::27:

ahahah senin çizgi pek bi kaymaya musaitmişl :60: :60: bak nikoya nasıl direniyor :60:

bu masalda böyle bitmiiişş:60::60: yarın yokum zaatii bol bol kayatırsın arkamdan:27: geçmişi okuma huyumda yok dök içini dökk:52::52:

Ben ona bi Alaman yolliycam :27:

Zaten artik kiz alinmiyor, erkek aliniyor :1:
Iste ozaman daha cok deliririm, korksun benden gelin :47:
Rekor kirariz topiklerle, zaten simdiki kadro kalirsa kk da gelinler kaynana olucak, konular degisecek :27:

o günleri hasretle bekliyorum:52:bugünün gelinleri nasıl kayınvalide olacak meraktayımm:31::31:

Ay hatırlamıyorum üstünden 2 sene geçmiştir ama bi müddet alaya aldı beni :60:

Fındık bahçelerimiz var ki bizim :52::52::52::52: stok hazır bol bol yedircem ben ona :52::52::52:

besle adamı besle kırbaç darbelerine dayanacak gücü kalsın:60:

Alman erkekleri sert olur bak
Sti kırbaç mırbaç her türlü gider :60:

bu masalda böyle bitmiiişş:60::60: yarın yokum zaatii bol bol kayatırsın arkamdan:27: geçmişi okuma huyumda yok dök içini dökk:52::52:

o günleri hasretle bekliyorum:52:bugünün gelinleri nasıl kayınvalide olacak meraktayımm:31::31:

besle adamı besle kırbaç darbelerine dayanacak gücü kalsın:60:

Ayni olacak, simdiki kaynanalar gelin degilmiydi sanki, bu böyle sürer giderrrr :ssz:

Herifin hoşuna gidiyodur hadi hadi :60:
Bizim hatunda ne cevherler var evlensekte bi tanışsak diyordur :60:

Erkek milleti gitmezmi hiç :60: ama kırbaçlı kelepçeli muhabbetlerimi bilmiyor henüz :60: :60:

Ban göre degil :50: genelde sarisinlar ben sevmem :97:
Ama italyan, ispanyol onlardanda bol burda onlardan yollarim :1:

Sarışınları bende sevmem işin kötüsü benim ki sarışın :27::27:

Ay italyan ereki italyan erkeki olsun.Dilşaha alaman bul :27::27: onun ki itialyan olmasın :63:

Erkek milleti gitmezmi hiç :60: ama kırbaçlı kelepçeli muhabbetlerimi bilmiyor henüz :60: :60:

Ay italyan ereki italyan erkeki olsun.Dilşaha alaman bul :27::27: onun ki itialyan olmasın :63:

Benimki kırbaçlı biliyor herif avatardan görüyor her gün :60:
Ben diyorum kırbaç yoksa kemer de olur :60:

Alman erkekleri sert olur bak
Sti kırbaç mırbaç her türlü gider :60:

Ayyy bilemedim şidmii ben seet sever ama sarışın sevmez olaraktan almanın esmeri yokmu ya :52::52::52: paklavalı esmer sert alaman :52::52::52:

bakma diloo adam saf ayağına yatıyor ama deprem yaşatacak buna:52: asıl şoku stii yaşıyacak:52::52::23:

ahahaha öyle olurmuş bide düşünsene adam elinde kırbaç üztünde deri ile çıkarmış karşıma bana kal gelirmiş :60:

Son düzenleme:
Ayni olacak, simdiki kaynanalar gelin degilmiydi sanki, bu böyle sürer giderrrr :ssz:

ayoolll ben mesajın hasını kaçırmışım alman mı yolluyorsun banaa... ne taraftan söylee açayım gollarımı hemencikk:32::32::12: üşümesin balkan rüzgarlarında:23::60:

bakma diloo adam saf ayağına yatıyor ama deprem yaşatacak buna:52: asıl şoku stii yaşıyacak:52::52::23:

Bencedeeee :60::60:

Eeee Italyani ne edecegummm kizzzzz dilsaha almani postalarsam :27:

Ayyy bilemedim şidmii ben seet sever ama sarışın sevmez olaraktan almanın esmeri yokmu ya :52::52::52: paklavalı esmer sert alaman :52::52::52:

ahahaha öyle olurmuş bide düşünsene adam elinde kırbaç üztünde deri ile çıkarmış karşıma bana kal gelirmiş :60:

Fransız desem ama onunda kadını makbul erkeğini bilemedim :60:

Benimki kırbaçlı biliyor herif avatardan görüyor her gün :60:
Ben diyorum kırbaç yoksa kemer de olur :60:

Ha seninki bilgili bu konuda :9::9:

Kemermi hiç şeyyapmamıştım :52::52: kelepçe işinide iple halleettikmi al sana fantağğzi :52::52:

ayoolll ben mesajın hasını kaçırmışım alman mı yolluyorsun banaa... ne taraftan söylee açayım gollarımı hemencikk:32::32::12: üşümesin balkan rüzgarlarında:23::60:

Avusturya üzeri :1:
Sarisinmi istersin yoksa biraz karisik olanindanmi :ssz:

Back
X