• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Nereye kayboldunuz hepiniz yaaa :19:
Kirbaclarin tozunumu aliyorsunuz, ne kiymetlimisler yaaa :ssz:

Hala beraber i takiliyorsunuz siz ?

Iciyor olsaydi , yak bir iki cek at derdim, bisey olmazdi yani ama icmeyince bilemedim simdi, düsünmemeye bak canim...

yok canım yaa amaaannn boşver:27: bizim kırbaççı nereye gitti:52:

hoşbuldum canım.. içmicem kiiii:24::24:

hehehe şeytan yok mu o şeytan neler düşündürüyor insana:31:

yok canım yaa amaaannn boşver:27: bizim kırbaççı nereye gitti:52:

hehehe şeytan yok mu o şeytan neler düşündürüyor insana:31:

Ne bilemmmm, kayboldular birden, julia bi gözüküyor bi gidiyor zaten :97:
Bende cikcam yaaa, basim agrimaya basliyor, hapsuruyomda habire, hastami olcam ne offf...

Ne bilemmmm, kayboldular birden, julia bi gözüküyor bi gidiyor zaten :97:
Bende cikcam yaaa, basim agrimaya basliyor, hapsuruyomda habire, hastami olcam ne offf...

dikkat et kendine diloo sıcak bi çay iç istersen ihlamur filan iyi gelir hem dinlenirsin:31:

Romantik oluyorlar ispanyolda iyidir bak :27:

Yapun bana ortaya karışık aşman ispanyol fransız :27::27:

Tecrübe kızım :60:

Saygıyla eğiliyorum önünde :42::42:

arkadaşlara sözüm var kahveye gideceğim süslenip püslenip:12::12:

Ney bendemi geleyim uçağınımı yollican hyarın geleyim diye ayy hiiiç gerek yoktu yaa neyse tamam ağlama gelicem :27::27::27::27:

Nereye kayboldunuz hepiniz yaaa :19:
Kirbaclarin tozunumu aliyorsunuz, ne kiymetlimisler yaaa :ssz:

Muhteşem yüzyıla bakıyordum :31:

Yapun bana ortaya karışık aşman ispanyol fransız :27::27:

Saygıyla eğiliyorum önünde :42::42:

Ney bendemi geleyim uçağınımı yollican hyarın geleyim diye ayy hiiiç gerek yoktu yaa neyse tamam ağlama gelicem :27::27::27::27:

Muhteşem yüzyıla bakıyordum :31:

Bitmedimi o dizi daha yaaa :97:

Ictim zatende bakalim artik, birak hasta olup yatip nazlanmak isterim aslinda ama maalesef cocuklarla ne yatabiliyorum nede cok nazlana biliyorum :58:

Hahahaha :1:
Ne oldu esin akillaniyormu canim :26:

benimde aklıma kuzucuklar geldii onlara geçerse daha zor olur senin için:50: hasta hasta "hasta çocukla" uğraşmak çok zor:50: ama iyiki varlar dimi:52:

benimde aklıma kuzucuklar geldii onlara geçerse daha zor olur senin için:50: hasta hasta "hasta çocukla" uğraşmak çok zor:50: ama iyiki varlar dimi:52:

Iyiki varlar, allah acilarini yasatmasin... Iste arada böyle zor oluyor napcan, gülü seven dikenine katlanir :16:

Iyiki varlar, allah acilarini yasatmasin... Iste arada böyle zor oluyor napcan, gülü seven dikenine katlanir :16:

eşin yardımcı oluyorsa sana sıkıntı yok be dilomm.. bir elin nesi iki elin sesi demişler:34:

Ictim zatende bakalim artik, birak hasta olup yatip nazlanmak isterim aslinda ama maalesef cocuklarla ne yatabiliyorum nede cok nazlana biliyorum :58:

Hahahaha :1:
Ne oldu esin akillaniyormu canim :26:
şu an şarj oluyor:27::27: uyuyor yani:24::24:
istemem yan cebime koy:60::60::60:

delüüü:52: ne oldu o mesele gelecek mi harbi harbi size:44:
beni daha arayan olmadı.. beben hayırlı olsun bile demediler:43::43:

yapma yaa üzme sen kendini canım aksii daha kötüü herşeyine karışsalar sana nefes aldırmasalar

yapma yaa üzme sen kendini canım aksii daha kötüü herşeyine karışsalar sana nefes aldırmasalar

bir kötülüklerini görmedim aslında.. kayınlar çok para ister onun dışında ciddi bir durumumun olmadı allaha şükür. en çok da bu yüzden tedirgin oluyorum. kırgınlık soğukluk olsun istemiyorum:43:

eşin yardımcı oluyorsa sana sıkıntı yok be dilomm.. bir elin nesi iki elin sesi demişler:34:

Cok oluyor canim ya, sagolsun hakkini yiyemem :16:

Takma kafana canim, konusu acilirsa yine sakince anlatirsin esine...sorumluluk almak istemedigini söylersin, ayni ev icinde bi sene iyi olmaz falan dersin...Halolur insallah, sen bebegine yavruna konsantre ol :emir_bebek:

bir kötülüklerini görmedim aslında.. kayınlar çok para ister onun dışında ciddi bir durumumun olmadı allaha şükür. en çok da bu yüzden tedirgin oluyorum. kırgınlık soğukluk olsun istemiyorum:43:

konunu sonuna kadar takip etmedim de belki şöyle olur gelir bi iki hafta kalır ve giderr öyle uzun uzadıya konaklamaz.. çocuk bakmak zaten zor pes eder ve döner evine belki..

Cok oluyor canim ya, sagolsun hakkini yiyemem :16:

Takma kafana canim, konusu acilirsa yine sakince anlatirsin esine...sorumluluk almak istemedigini söylersin, ayni ev icinde bi sene iyi olmaz falan dersin...Halolur insallah, sen bebegine yavruna konsantre ol :emir_bebek:

döt kadar eve nasıl sığıcaz ki zaten:19: düşüncesiz görümce:19:
sağol canım. ben de kimse için bebeğimi kötü yönde etkilememeye çalışıyorum:24::24:

konunu sonuna kadar takip etmedim de belki şöyle olur gelir bi iki hafta kalır ve giderr öyle uzun uzadıya konaklamaz.. çocuk bakmak zaten zor pes eder ve döner evine belki..

ben de ikisinin arasında kaldım. söylesem mi yoksa gelip sıkılmasını mı beklesem bilemedim. 2. riskli sanki..

Back
X