k****ç kaldırmada üzerime kimseyi tanımam
aynen öyle cnmmmmm aynenn öleee kız ben onun herseyini düşünüorum burda yanlız yasıooo erkek anlamaz die alışverişlerini bile ben yapıorum herseyi ile ilgileniorum bu emegimeee böyle olması zoruma gitti çok hem de çok
aynen öyle cnmmmmm aynenn öleee kız ben onun herseyini düşünüorum burda yanlız yasıooo erkek anlamaz die alışverişlerini bile ben yapıorum herseyi ile ilgileniorum bu emegimeee böyle olması zoruma gitti çok hem de çok
yok canımm bunda seninle yarışırımmmm
ayy kuzumm yaa aynen bende öleydim..
valla sonra sağdan soldan bir yumruk yedimmm akıllandım..
boşver ne kadar ilgilenirsen o kadar dötü kalkar..o kadar gözünde değersiz olursun..
çünkü bellidir senin onda ne kadar kıymet verdiğin onu bırakamayacağın...
senin yerinde olsam şimdi hiç aramam sormam akıllansın öle gelsin..
haa gelincede hoşgeldinn dememm..
şu zamanı geri alsınlarrr yaaa...
ulenn şimdiki şu aklım nişanlı iken olcakmışşş bende...
bak şimdi biraz teselli oldum
olmuyor insan hemen kesip atamıyor
Teldeydim kizlar kusura bakmayin aradi biraz alkol almis aksam ozur diledi
valla abla zaman öğretiyor insana yaa..
ben bakıyorumm ne safmışımmm bir zamanlar..saflıkta değil salaklık benimkii
az trip atsaydınnnn
Teldeydim kizlar kusura bakmayin aradi biraz alkol almis aksam ozur diledi
ben biliyorum sana demiştim alkol+vadi = trip
Cok kirginim amaa cok hem deee ben ondan ozel bisi beklemiorum ki ilgili olsun yeter ne para ne pul hic birinde gozum yok ben zaten calisiyorum kendi ayaklarimin ustunde duruyorum
insan kırılmazmı canım
karşında hayatını birleştirmek istediğin insan var ve bu kişi
yaanr döner anı anını tutmuyor hem kırgınlık hemde korku endişe vardır şimdi sende
Supersun julicim bak gordun mu uzme kendini gercekten seviyirsa anlar hatasini uzme kendini. Rabbim herseyi yokune koyar layiki ile. Sevindim canim inaallah is cikisi bi cicekle felan gelir gülücük yuz ifafesi ile gonlunu alir sevdicegin
aynen öle oluo vadi basladıgı an sesimi dahi çıkarmıorummm sırf o mutlu olsun diee ben herseye göğüs geriorum daa bu baltaya ne oluo yaaaa izin vereyim de onuruyla gitsinmiş demek bnm için savasmak onursuzluk onun gözünde
Selamm kızlarrr
çok saçmalamış canım bu kadar kararsız bir insan açıkcası benım kafamı cok karıştırırdı :/
günaydın canım a.s.
Hem ne endise anlatamam sana fallenimm cok korktum ama nihayet aradi
İns cnm gorcez bakalim dun anlasmistik bu aksam ben gidecektim onaaa yemek yapip yicektik beraber
çok saçmalamış canım bu kadar kararsız bir insan açıkcası benım kafamı cok karıştırırdı :/
günaydın canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?