ne tatlı ama demi sucuk yiyor bir de
amaaaaaaann takıyor musun öyle şeyleriihiç kutlamadım şimdiye kadar bundan sonra kutlamamda.. sevgülüm varkende kutlamadım ben tuhafım herhal
Sıkıntı sevgililer gününde değil benim sevgilim olacak şahısta zaten
naptı üzdü mü seni getir dövemmm
Yanımda olmadığı yetmiyormuş gibi bir de kendini haklı çıkarma çabalarında uyuz oluyorum
nerede kuzum seninkii? neden yanında değül? ona göre yorum yapcam. boşa sallamıyım:26:
vayylar banaaaağğ vaylarrr banaağğ
sana nolduu eylülaz önce tibrik ettim seniii görmediysen yeniden yazayım heyirli olsun bebeeeemmm kızarmışsın
Ya normalde yanımda ama 2-3 gündür başka bir yerde izmitin başka yerinde yani. pazar günü dönecek. Normalde de özel günleri pek önemsediği söylenemez gerçi.
tatlım genel olarak erkekler böyle şeylerden pek hazetmiyorlar. bende onlar gibiyimbir doğum günlerine önem veririm. 3sevgilim oldu şimdiye kadar. 2.si daha ilk buluşmada ben takmam öyle şeyleri unuttu diye üzülmeee haa demiştii odunluğun kök salmış haliii
görmedim tatlım sağollbende still in kalplerini çaldım
n e olsun aynı şeyler canım :97:
Benimki evrim geçirmiş hali bir üst modeli
sıkma canını telafii eder belkiiseviyo kıs senii üzülmeni istemem
Sevdiğini nereden biliyorsun
puhahahahaha seviyorum demek istemiştim hahahahaha
la 3 yaşında bebeler bile kullanıyor internetii benim halime bak
AhahahahOlsun zararı yok
geçen gün banlanan hatun geri mi gelmişş yoksa avatar benzerliğimi şuan onu çözmeye çalışıyorum:26:
Hangi hatun banlanmıştı ki
kalbiminarzuvezni diye bir kullanıcı vardı yaa hanii hastayım özür dilerim dedi ayrıldı aramızdan.. aynı avatarda birini gördüm de birden şok etkisi yaptıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?