julia ve melekleri

amaaaaaaann takıyor musun öyle şeylerii hiç kutlamadım şimdiye kadar bundan sonra kutlamamda.. sevgülüm varkende kutlamadım ben tuhafım herhal

Sıkıntı sevgililer gününde değil benim sevgilim olacak şahısta zaten

nerede kuzum seninkii? neden yanında değül? ona göre yorum yapcam. boşa sallamıyım:26:

Ya normalde yanımda ama 2-3 gündür başka bir yerde izmitin başka yerinde yani. pazar günü dönecek. Normalde de özel günleri pek önemsediği söylenemez gerçi.

sana nolduu eylül az önce tibrik ettim seniii görmediysen yeniden yazayım heyirli olsun bebeeeemmm kızarmışsın

görmedim tatlım sağoll bende still in kalplerini çaldım

n e olsun aynı şeyler canım :97:

Ya normalde yanımda ama 2-3 gündür başka bir yerde izmitin başka yerinde yani. pazar günü dönecek. Normalde de özel günleri pek önemsediği söylenemez gerçi.

tatlım genel olarak erkekler böyle şeylerden pek hazetmiyorlar. bende onlar gibiyim bir doğum günlerine önem veririm. 3sevgilim oldu şimdiye kadar. 2.si daha ilk buluşmada ben takmam öyle şeyleri unuttu diye üzülmeee haa demiştii odunluğun kök salmış haliii

Benimki evrim geçirmiş hali bir üst modeli

kalbiminarzuvezni diye bir kullanıcı vardı yaa hanii hastayım özür dilerim dedi ayrıldı aramızdan.. aynı avatarda birini gördüm de birden şok etkisi yaptıı

Hatırladım nickini ama konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum. Belki avatar benzerliğidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…