stii'nin kalbini çalan sensin demek biliyordumm gizlice aramıza sızıp stii'yi takip eder bu adam diyordum
Hatırladım nickini ama konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum. Belki avatar benzerliğidir.
sanırım öyle birden akışta görünce şok etkisi yaptı
imzasındaki kalpleri beee
anlaşıldı kötü espiri yapmışımmespirüm yerine ulaşmadı
OlabilirHortladı mı ne yaptı diye geçirmişsindir içinden
bu ara saçlarım çok dökülüyorr var mı bir önerin beybiii
Ben aldım mesajı boşver sen
Sarımsak ekle şampuana. Sarımsak şampuanı falan hikayeFaydası kesinlikle olacaktır. Ya da direk zeytinyağı ve sarımsağı karıştırıp maske olarak uygula. Hem yumuşak oluyor hem etkili. Arındırmak zor oluyor ama sonrasında güzel oluyor. Denedim bu maskeyi bende
aa bak bi ara bende yapmıştım onu.. zeytinyağı badem yağı sarımsak karıştırdım bir gün beklettim. sonra her duştan önce saçıma fısfıslayıp 20dk bekledim. harbii iyi geliyorduu. accuk kokuyorsun ama olsun yıkanınca geçiyoriyi hatırlattın fısfısım boşalınca yapayım yine
Sarımsak şampuanında bile kimyasal var daha neyine güvenecem kiHakiki sarımsak varken para vermek mantıksız. Gerçekten iyi geliyor. Ama arındırmak çok zor :18::18:
arındırcam derken saçlar daha da berbat olabiliyor.. ben tamamen bulamıyorum saçımı yağa. diblerine masaj yapıyorum mesela. uçlarına kendi süzülüyor. bir kere şampuanlıyorum ılık suyla duruluyorum tamam. yoksa çok yıpranıyor saç
Ben ilk yapışımda yağa buladığım için zor olduYa şu an bitkisel şampuan deniyorum ama memnun kalmadım. Eski şampuanıma döneceğim bitince bu. O şampuandan memnumdum. Onun içine katacağım sarımsak benimde dökülüyor çok. Ya da dediğin gibi diplerine yapacağım
burada palmolive'in papatyalı şampuanı var onu kullanıyorum fena değil.. gliss onarıcı kullandım yazın. siyah kutulu olan. anaeemmm çok döktü saçımı bıraktım bende
Ben o şampuandan memnundum ya neden değiştirdim ki
aaa ben onu hiç bilmiyorum cahal kalmışım bak
Sadece gratiste var canım almıştım öylesine bi deneyeyim diye memnun kaldım ama bu bitkisel şampuanlar aklımı çeldi denedim ama dönecem gene giovanniyeama palmolive şampuanı da merak ettim de içeriğine bakmam lazım
tr.de var mı bilmem papatyalısı çok şahane bişi değil burada buldum kullandım.. bıttım sabunu var bilir misin? bir sene onu kullandım ben. üstüne de elma sirkesi ile saçımı duruladım. anammm şahane oldu saçlarım da burada yok sabun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?