julia ve melekleri

bu ara saçlarım çok dökülüyorr var mı bir önerin beybiii

Sarımsak ekle şampuana. Sarımsak şampuanı falan hikaye Faydası kesinlikle olacaktır. Ya da direk zeytinyağı ve sarımsağı karıştırıp maske olarak uygula. Hem yumuşak oluyor hem etkili. Arındırmak zor oluyor ama sonrasında güzel oluyor. Denedim bu maskeyi bende

Ben aldım mesajı boşver sen

aa bak bi ara bende yapmıştım onu.. zeytinyağı badem yağı sarımsak karıştırdım bir gün beklettim. sonra her duştan önce saçıma fısfıslayıp 20dk bekledim. harbii iyi geliyorduu. accuk kokuyorsun ama olsun yıkanınca geçiyor iyi hatırlattın fısfısım boşalınca yapayım yine

Sarımsak şampuanında bile kimyasal var daha neyine güvenecem ki Hakiki sarımsak varken para vermek mantıksız. Gerçekten iyi geliyor. Ama arındırmak çok zor :18::18:

Sarımsak şampuanında bile kimyasal var daha neyine güvenecem ki Hakiki sarımsak varken para vermek mantıksız. Gerçekten iyi geliyor. Ama arındırmak çok zor :18::18:

arındırcam derken saçlar daha da berbat olabiliyor.. ben tamamen bulamıyorum saçımı yağa. diblerine masaj yapıyorum mesela. uçlarına kendi süzülüyor. bir kere şampuanlıyorum ılık suyla duruluyorum tamam. yoksa çok yıpranıyor saç

Ben ilk yapışımda yağa buladığım için zor oldu Ya şu an bitkisel şampuan deniyorum ama memnun kalmadım. Eski şampuanıma döneceğim bitince bu. O şampuandan memnumdum. Onun içine katacağım sarımsak benimde dökülüyor çok. Ya da dediğin gibi diplerine yapacağım

burada palmolive'in papatyalı şampuanı var onu kullanıyorum fena değil.. gliss onarıcı kullandım yazın. siyah kutulu olan. anaeemmm çok döktü saçımı bıraktım bende

burada palmolive'in papatyalı şampuanı var onu kullanıyorum fena değil.. gliss onarıcı kullandım yazın. siyah kutulu olan. anaeemmm çok döktü saçımı bıraktım bende

Ben o şampuandan memnundum ya neden değiştirdim ki

aaa ben onu hiç bilmiyorum cahal kalmışım bak

Sadece gratiste var canım almıştım öylesine bi deneyeyim diye memnun kaldım ama bu bitkisel şampuanlar aklımı çeldi denedim ama dönecem gene giovanniye ama palmolive şampuanı da merak ettim de içeriğine bakmam lazım

tr.de var mı bilmem papatyalısı çok şahane bişi değil burada buldum kullandım.. bıttım sabunu var bilir misin? bir sene onu kullandım ben. üstüne de elma sirkesi ile saçımı duruladım. anammm şahane oldu saçlarım da burada yok sabun

o sabunu da ben duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…