julia ve melekleri

ay benimde tüttüresim geldii bende içip geleyim hemen

hadi bakemmmm

Hosbuldum Stillimmmm

Iyiyim canim, biyandan dizi bakiyorum, biyandan buraya takiliyorum :126:
Sen nasilsin canim

Ney Türk dizisimi.
Senin verdiğin tarifi yaptım azıcık değiştirdim mlzemeleri ama yaptım muz pek sevmem yerine portakal kabuğu kullandım çikolatalı felan güzel oldu

Sanki bizimki çok yüksek

Yok kız seviyorum ben odunumu

Nesini seviyorsunuz ayol ya.Bildiğin öküzlük yapıyor vur bi tane
Ay ben öküzcan möküzcan diyorum ama öyle olduğundan değil ilişkinin öküzü odunu benim aslında ben başka şeylere kızıp öküz diyorum öyle şeyler yapsa hiç çekmem kahrını

Keske canikm o kadar alttan alan sakin kirilgan naif biriyim kii

Bununn adıı kahpe kader

Sorun bu ya en büyük kötülüğü sen yapıyorsun ilişkiye alttan alarak her şeyi.Ne kadar alttan alırsan ilişkin o kadar sorunlu olur bu hatayı yapma

Bununn adıı kahpe kader

Şarkı sözleriyle konuşma bana

Benimki hakiki öküz ama

Arka fonda Medcezir var, Türk Dizisi
Afiyet olsun canim

dermokilin toniğini nemlendiricisini jelini ve el kremini aldım kızlar daha önce kullanan var mı nefis kokuo

Sorun bu ya en büyük kötülüğü sen yapıyorsun ilişkiye alttan alarak her şeyi.Ne kadar alttan alırsan ilişkin o kadar sorunlu olur bu hatayı yapma
Artik almiyorum canim zaten ben almadim icinde cook buyuyo hersey agzima geleni soyluyorum artk
Şarkı sözleriyle konuşma bana

Benimki hakiki öküz ama

Muslum bsbaya bagladim

İyi ya bende diyorum ki resti çek bak bakalım daha yapabiliyormu.Öküzse sende öküz ol hak ediyorlar

Yokmu sende sevgililer günü atraksiyonları

Biz kutlamayiz öyle herkesin ayni anda kutladigi bi günü
yok canim ya, sirf para tuzagi, yapmacik bi sevgi gösterisi bizce :97:
Biz kutlamiyoruz
Ama eskiden gicik bi anim vardi sevgilim terk etmisti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…