• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ay benimde tüttüresim geldii bende içip geleyim hemen :ssz::ssz::ssz:

:1::1::1::1::1: hadi bakemmmm :ssz:
Ay o neden biliyormusun çaprazdan çaprazda olmayacaktı :60: çapraz ne ya :60: sağdan mağdan bulaydın temiz yol :60:

yine pis bi espiri yaptım tamam vurma :27:

Hoşgeldin dilaycığım

sen hele bi yap yol demem uzak demem gelir döverim seni :22::22::22:

Hosbuldum Stillimmmm :16:

Iyiyim canim, biyandan dizi bakiyorum, biyandan buraya takiliyorum :126:
Sen nasilsin canim :16:

Ney Türk dizisimi.
Senin verdiğin tarifi yaptım azıcık değiştirdim mlzemeleri ama yaptım :1: muz pek sevmem yerine portakal kabuğu kullandım çikolatalı felan güzel oldu :56:

Sanki bizimki çok yüksek :19::19:

Yok kız seviyorum ben odunumu :17::17::17: :38:

Nesini seviyorsunuz ayol ya.Bildiğin öküzlük yapıyor vur bi tane :22:
Ay ben öküzcan möküzcan diyorum ama öyle olduğundan değil :60: ilişkinin öküzü odunu benim aslında :60: ben başka şeylere kızıp öküz diyorum :9: öyle şeyler yapsa hiç çekmem kahrını

Keske canikm o kadar alttan alan sakin kirilgan naif biriyim kii :50::50:

Bununn adıı kahpe kader :14:

Sorun bu ya en büyük kötülüğü sen yapıyorsun ilişkiye alttan alarak her şeyi.Ne kadar alttan alırsan ilişkin o kadar sorunlu olur bu hatayı yapma

Bununn adıı kahpe kader :14:

Şarkı sözleriyle konuşma bana :1:

Ay ben öküzcan möküzcan diyorum ama öyle olduğundan değil :60: ilişkinin öküzü odunu benim aslında :60: ben başka şeylere kızıp öküz diyorum :9: öyle şeyler yapsa hiç çekmem kahrını

Benimki hakiki öküz ama :1:

Ney Türk dizisimi.
Senin verdiğin tarifi yaptım azıcık değiştirdim mlzemeleri ama yaptım :1: muz pek sevmem yerine portakal kabuğu kullandım çikolatalı felan güzel oldu :56:

Arka fonda Medcezir var, Türk Dizisi:9:
Afiyet olsun canim :56:

dermokilin toniğini nemlendiricisini jelini ve el kremini aldım kızlar daha önce kullanan var mı nefis kokuo :16::16:

Sorun bu ya en büyük kötülüğü sen yapıyorsun ilişkiye alttan alarak her şeyi.Ne kadar alttan alırsan ilişkin o kadar sorunlu olur bu hatayı yapma
Artik almiyorum canim zaten ben almadim icinde cook buyuyo hersey agzima geleni soyluyorum artk :50:
Şarkı sözleriyle konuşma bana :1:

Benimki hakiki öküz ama :1:

Muslum bsbaya bagladim :24::14:

İyi ya bende diyorum ki resti çek bak bakalım daha yapabiliyormu.Öküzse sende öküz ol hak ediyorlar :22:

Yokmu sende sevgililer günü atraksiyonları :52::52::52:

Biz kutlamayiz öyle herkesin ayni anda kutladigi bi günü :63:
:1: yok canim ya, sirf para tuzagi, yapmacik bi sevgi gösterisi bizce :97:
Biz kutlamiyoruz :50:
Ama eskiden gicik bi anim vardi :47: sevgilim terk etmisti :60:

Son düzenleme:
Back
X