julia ve melekleri

yaa bende şimdi okudum çok üzüldüm 2 gündür falan girmemiştim hiç pek iyi hissetmiyodum kendimi zamanla belki düzelir herşey hakkında hayırlısı olsun ama çok üzüldüm

bende çok üzgünüm cnmm çokkk hem deeeeee

yaa bende şimdi okudum çok üzüldüm 2 gündür falan girmemiştim hiç pek iyi hissetmiyodum kendimi zamanla belki düzelir herşey hakkında hayırlısı olsun ama çok üzüldüm

aynen öyle canım bende öyle dedim ona sıkmasın canını bende yeni girdim işte bende fırsat bulamadım akşamları

fallencim neler olmuş yaa çok üzüldüm ben juliye hakkında hayırlısı olsun tabi 2 gündür girmemiştim hiç neler olmuss

canım evet bnde çok üzüldüm ama bazen herşeyin hayılrısını dilemek lazım
çok üzülürüz bişey olmadı diye ama rabbim neylerse güzel eyler
herşeyde bir hayır vardır annecim hep derki çala çala bir havaya döner der

kendime eziyet ettim ve incir reçelini izledim geldimmmm

afferim sana canım arkasına ne kadan aşk filmi varsa izle.
ağla inle...ya yapma kuzucum böyle yapma biraz akışına bırak herşeyi.

sakalım yokki serpilcim dinlemiyor beni

hey allahım izlediğin filme bak ya film falan izleme müzik de dinleme işe ver kendini
işlerimi dün bitirmiştim bu akşam onlaaa buluşcaz ie herseyi dünden bitirdim cnmm
offff tatlım benim yaa şok oldum resmen şuan ne durumdasınız peki konuştunuz mu hiç

konusmadık dahaaa öyle uzun uzunnn bilmiorum yaaaaniiiii çok kırıldım amaa çokk

dinlememekle alakası yok kuzucum ne bilimmmmm o an öle geldi içimden

ne yapsakta rahatlatsak acaba bu kızı yaaa

işlerimi dün bitirmiştim bu akşam onlaaa buluşcaz ie herseyi dünden bitirdim cnmm

konusmadık dahaaa öyle uzun uzunnn bilmiorum yaaaaniiiii çok kırıldım amaa çokk

tabiki kırılırsın çok ta haklısın kırgınlıklarında ama biraz sabır kuzum biraz izin veririn birbirinize ve sakin kafa ile oturup konuşmanızda fayda var bu şekilde olmaz tabikide sana kafasındaki gerçekleri anlatması lazım böle bi dünya yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…