julia ve melekleri

Gizli dolaplar çeviriyormuşuz gibi oldu

Bilmesinler sus topiği ele geçirmeye çalıştığımızı

Öyle stim öyle çok derin mezvular benmde bilgim yetmez yani

Öyle marmim

sabahtan berii bir yurma yedim iki cigara içtim hepsii bu iştahım yokki hiçç bıraktaa portakal yiyim yaa

Ahh kuzum aklım sendeydi ye tabiki.Sana faceden yazdım bi bakıp beni aydınlatırsan sevinirim

Özlemem mi ne diyorsun

huuuu beybiii saçlarıma sprey sıktım ama kimyasal. şu glissinkinden yumuşaacuk oldu şerefiszler

Bilmesinler sus topiği ele geçirmeye çalıştığımızı

Öyle marmim

Ahh kuzum aklım sendeydi ye tabiki.Sana faceden yazdım bi bakıp beni aydınlatırsan sevinirim

Siz niye kaç gündür özleşiyonuz ne oluur orada
cvp yazdım bebeeemm sana. özleşiriz bizz gizli aşkım o benim

huuuu beybiii saçlarıma sprey sıktım ama kimyasal. şu glissinkinden yumuşaacuk oldu şerefiszler

Aman glisste kimyasal sırf Benim namıssız saçlar kendi havasında Annem bugün diyor ki saçları her gün taramak dökülmeyi engelliyormuş. Bilgin olsun kuzum

Gizli aşkını açıklıyorum : Nico

Ahahaa Kız bu durumda bile beni güldürüyorsun

Dilşah benim çizgimi bozmaya uğraştı bozamadı stillim

Gül kuzuj gülmenin şartı şurtu olmaz her zaman gül

Bu yüzden mi özleşiyorsunuz anlamadım

Kıskandım mı yoo niye kıskanayım ki

Aman glisste kimyasal sırf Benim namıssız saçlar kendi havasında Annem bugün diyor ki saçları her gün taramak dökülmeyi engelliyormuş. Bilgin olsun kuzum

Gizli aşkını açıklıyorum : Nico

duşta çok dökülüyor benim yaa hergün tarıyorum kuzum.. iyi geliyor evet

Yumuşak saçlım

tamma bee ne kızıyorsun accuk naz yapam dedim nasıl oldu belin laa

Gül kuzuj gülmenin şartı şurtu olmaz her zaman gül

Bu yüzden mi özleşiyorsunuz anlamadım

Kıskandım mı yoo niye kıskanayım ki

sevgilin ne aldı sana laa.. aaaaaaaaaaa bak tiviti soktuydu aklıma kocacıktan ne hediye gelmiş bakcektim albüme uçtum ben

Kızmadım

İyi ya belim çok şükür ama haftaiçi bi gidicem kontrole yine de
daha gitmedin mii la git artık ihmal etme

Benimde duşta ve tararken çok dökülüyor

bi ara ahenkle dans ediydii saçlarım hep nazar hep nazar yok yaa röfle yaptırdım sonra puuufffffff gitti saçlar

koymamış herhalde

tühh yaa çikirdeemii çıtlatırken fotolara bakıp kıskançlık krizine girecektim oysaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…