julia ve melekleri

kimse inanmak bir dine mensup olmak zorunda değil zaten

öncelikle kalbi güzel olmalı bir insanın

ateist oluptaaa ne mükemmel insanlar tanıdım müslüman olupta 5 para etmez insalarda gördüm şu hayatta

Verdiğin örneğin ateistlikle müslümanlıkla alakası yok ki culyam insanlık mensup olduğu dine bakmıyor maalesef.
Tam terside var olayın, bu iyilik-kötülük meselesi de değil.

Birde bizim dinimizin kötü yanı var ki göz yumamazsın.Banane o yapsın diyemezsin.Onun günahı diyemezsin..Uyarmadığın doğruyu anlatmadığın bilip kendine sakladığın her şey için sende sorumlu olacaksın

Çok ince mevzular benimde pek bilgim yetmiyor.

Aynen stim katılıyorummm o yüzden sinirleniyorum bende dinsizlik diye bişey yok

Yazdım kuzum cevabını oradan bekliyorum uzun biraz uğraşacaksın okumaya ama :26:

Hoşgeldn aramıza bir deancı daha kazandık

Kaç kişiye bölüyorum deanı

Ben seni anlıyorum aslında yazmak boynumuzun borcu.Görmezden gelerek iyi bir şey yapmıyoruz.Culiyede yazdım bizim dinimizde uyarmak doğruyu anlatmak boynumuzun borzu.O onun günahı deyip kenara çekilemeyiz.Çekilirsek eğer bildiğimizi kendimize saklarsak bizede günah.

Çok ince mevzular bunlar.İşte insan ne yapacağını şaşırıyor yazsa dediğin gibi oluyor yazmasa ayrı dert

aynen
en iyisi zaten kkda bu tür konular yasak olması

Deancı çok kuzum

İnce mevzular evet ve snirlerine hakim olamayan ben bu konulara hiç bulaşmam görmedikten sonra dediğin gibi görünce uyarırım çnkü vebalı bizim de boynumuza neden bildiklerini paylaşmadın diye korkarım günah almaktan

Stillex duymasın portakal yiyorum.. hhiiiiişşşşşşşşşşştttttttttttt duymasın o. çok tıkınıyorsun diyor sonra bana

aynen
en iyisi zaten kkda bu tür konular yasak olması

Bu da bir çare değil.Yok saydığımız zaman masum olmuyoruz ama burasıda öyle bir yer değil of çok karışık

Aynen kuzum ya paylaşsan bir dert paylaşmasan iki

camları silcem ama sürekli yağmur yagıyor ya

Stillex duymasın portakal yiyorum.. hhiiiiişşşşşşşşşşştttttttttttt duymasın o. çok tıkınıyorsun diyor sonra bana

Duymamış gibi mi yapayım dur nasıl yapılıyordu şapamadım en iyisi duyayım ben yaa

Sen ne çok tıkınıyorsun öyle

ah kuzum ah sinirleniyorsun ama işte anlaşılmayınca olmuyor

Cevap attım kuzum

Bu da bir çare değil.Yok saydığımız zaman masum olmuyoruz ama burasıda öyle bir yer değil of çok karışık

Aynen kuzum ya paylaşsan bir dert paylaşmasan iki

Öyle stim öyle çok derin mezvular benmde bilgim yetmez yani

evet
bir ara adminlerin gözetiminde açılıyordu konular ama ona da sürekli kkda olmak gerek.

Yani evet o da çok uğraştırıcı

Duymamış gibi mi yapayım dur nasıl yapılıyordu şapamadım en iyisi duyayım ben yaa

Sen ne çok tıkınıyorsun öyle

sabahtan berii bir yurma yedim iki cigara içtim hepsii bu iştahım yokki hiçç bıraktaa portakal yiyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…