kimse inanmak bir dine mensup olmak zorunda değil zaten
öncelikle kalbi güzel olmalı bir insanın
ateist oluptaaa ne mükemmel insanlar tanıdım müslüman olupta 5 para etmez insalarda gördüm şu hayatta
Verdiğin örneğin ateistlikle müslümanlıkla alakası yok ki culyam insanlık mensup olduğu dine bakmıyor maalesef.
Tam terside var olayın, bu iyilik-kötülük meselesi de değil.
Birde bizim dinimizin kötü yanı var ki göz yumamazsın.Banane o yapsın diyemezsin.Onun günahı diyemezsin..Uyarmadığın doğruyu anlatmadığın bilip kendine sakladığın her şey için sende sorumlu olacaksın
Çok ince mevzular benimde pek bilgim yetmiyor.
Verdiğin örneğin ateistlikle müslümanlıkla alakası yok ki culyam insanlık mensup olduğu dine bakmıyor maalesef.
Tam terside var olayın, bu iyilik-kötülük meselesi de değil.
Birde bizim dinimizin kötü yanı var ki göz yumamazsın.Banane o yapsın diyemezsin.Onun günahı diyemezsin..Uyarmadığın doğruyu anlatmadığın bilip kendine sakladığın her şey için sende sorumlu olacaksın
Çok ince mevzular benimde pek bilgim yetmiyor.
Hoşgeldn aramıza bir deancı daha kazandık
stilim ben de dün huzursuz olunca aldım dersimi daha yazmamaya karar verdim o tür konulara
bir de kkda zaten her çeşit insan var mesela kız benim dediğimi biraz daha üstünkörü okuyup kendi inancına yakın olana daha itinayla yaklaşıyor
o zaman konunun benim cabamın anlamı kalmıyor
aynenKaç kişiye bölüyorum deanı
Ben seni anlıyorum aslında yazmak boynumuzun borcu.Görmezden gelerek iyi bir şey yapmıyoruz.Culiyede yazdım bizim dinimizde uyarmak doğruyu anlatmak boynumuzun borzu.O onun günahı deyip kenara çekilemeyiz.Çekilirsek eğer bildiğimizi kendimize saklarsak bizede günah.
Çok ince mevzular bunlar.İşte insan ne yapacağını şaşırıyor yazsa dediğin gibi oluyor yazmasa ayrı dert
Kaç kişiye bölüyorum deanı
Ben seni anlıyorum aslında yazmak boynumuzun borcu.Görmezden gelerek iyi bir şey yapmıyoruz.Culiyede yazdım bizim dinimizde uyarmak doğruyu anlatmak boynumuzun borzu.O onun günahı deyip kenara çekilemeyiz.Çekilirsek eğer bildiğimizi kendimize saklarsak bizede günah.
Çok ince mevzular bunlar.İşte insan ne yapacağını şaşırıyor yazsa dediğin gibi oluyor yazmasa ayrı dert
Aynen stim katılıyorummm o yüzden sinirleniyorum bende dinsizlik diye bişey yok
Yazdım kuzum cevabını oradan bekliyorum uzun biraz uğraşacaksın okumaya ama :26:
aynen
en iyisi zaten kkda bu tür konular yasak olması
aynen
en iyisi zaten kkda bu tür konular yasak olması
Deancı çok kuzum
İnce mevzular evet ve snirlerine hakim olamayan ben bu konulara hiç bulaşmam görmedikten sonra dediğin gibi görünce uyarırım çnkü vebalı bizim de boynumuza neden bildiklerini paylaşmadın diye korkarım günah almaktan
Evet ama yine de açılması engellemiyor işte açılıyo kapatılana kdar da süre geçiyor
Stillex duymasın portakal yiyorum.. hhiiiiişşşşşşşşşşştttttttttttt duymasın o. çok tıkınıyorsun diyor sonra bana
ah kuzum ah sinirleniyorsun ama işte anlaşılmayınca olmuyor
Cevap attım kuzum
Bu da bir çare değil.Yok saydığımız zaman masum olmuyoruz ama burasıda öyle bir yer değilof çok karışık
Aynen kuzum ya paylaşsan bir dert paylaşmasan iki
evet
bir ara adminlerin gözetiminde açılıyordu konular ama ona da sürekli kkda olmak gerek.
Duymamış gibi mi yapayımdur nasıl yapılıyordu şapamadım en iyisi duyayım ben yaa
Sen ne çok tıkınıyorsun öyle
camları silcem ama sürekli yağmur yagıyor ya
sabahtan berii bir yurma yedim iki cigara içtimhepsii bu iştahım yokki hiçç bıraktaa portakal yiyim yaa
Yağmurlar bitince silersin hiç uğraşma şmd
İçten sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?