• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

uçtumdaa pek yenii bişi göremedim.. azer amcaylaa yemek resimleri var:7: şöyle afilli bi 14 şubat albumu beklediydim ben:60: beklentilerimi karşılayamadı:52: otursun O:60:

Son düzenleme:
vaayyy kimleri görüyorum:3: ilk topiğe geldiğim gün yazışmıştık senle:31: nasılsın:9:

Aynen vayyy kimleri görüyorumm :) özlemişim buraları!! :) :8: Aynı anda gelmiştik sanırsam :) İyiyim sen nasılsın canım :):21:

uçtumdaa pek yenii bişi göremedim.. azer amcaylaa yemek resimleri var:7: şöyle afilli bi 14 şubat albumu beklediydim ben:60: beklentilerimi karşılayamadı:52: otursun O:60:

bileklik falan var diğer albümünde altındaki pazar yorumuna bak ve kop bilekliğin altında :60::60:

Aynen vayyy kimleri görüyorumm :) özlemişim buraları!! :) :8: Aynı anda gelmiştik sanırsam :) İyiyim sen nasılsın canım :):21:

evet mesaideydin sen:9::9: iyilik valla canım bir yaramazlık yok şükür:31: yoksa yine mesaide misin:52:

bileklik falan var diğer albümünde altındaki pazar yorumuna bak ve kop bilekliğin altında :60::60:

bazııı yorumlara koptummm:60::60::60::60:
Iyi Geceler Kizlarrrr :3:

huuuu iyi geceler beybii oğlun ne pişirdi bu gün:60::60:

:)) yaramazlık yoksa çook çook iyiii ;) yook yaa Allah korusun :D evimdeyim :9:

hahahahaha tamam tamama sözümü geri aldım. mesai kelimesi geçmedi cümlede yuttum onu ben:52::60:

hahahahaha tamam tamama sözümü geri aldım. mesai kelimesi geçmedi cümlede yuttum onu ben:52::60:

:) :) sen napiyorsun bakalım okuyordun değil mi canım sen?

İyi gecelerr :):3:

Merhabalar, ilk defa görüyorum :26:

O anca dagitsin canim yaaa :1: ama ilerde bi yemek yapmasin cekecegi var benden, bukadar dagitiyor ortaligi :47:

O anca dagitsin canim yaaa :1: ama ilerde bi yemek yapmasin cekecegi var benden, bukadar dagitiyor ortaligi :47:

Aynen bende seni ilk defa görüyorum :44: Tanışalım ozaman :) Ben Füsun :) Ya sen?

:9::9: sen gelince hep şu moda giriyorum ben:ssz::ssz: hahahahaha

Back
X