ohhh ne güzel :) :) keşke bende okusam ahhh ahhh :/
herkes kendi olmayanı ister misalii
iyi geceler kuzummmBende Dilay
Tanisiriz canim simdi yatiyorum, bi bakayim dedim öylesine
Iyi Geceler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh ne güzel :) :) keşke bende okusam ahhh ahhh :/
iyi geceler kuzummmBende Dilay
Tanisiriz canim simdi yatiyorum, bi bakayim dedim öylesine
Iyi Geceler![]()
herkes kendi olmayanı ister misalii
iyi geceler kuzummm![]()
ehhh gibi gibi :) Para kazanmasıda ayrı bir güzel yahuu![]()
hepsinin tadı ayrıı.. Allah elden ayaktan düşürmesin yeterkii![]()
Aynen öle şaka bir yana.. :) AMİN inşallah tatlım?
çok sık takılmıyorsun sn buralardahergün görüşemiyoruz:26:
iş güç fırsat olmuyor kiianca facebooka bakıp çıkıyorum oda telefondan
görüşürüz görüşürüz :)
hehehe akşamları süper muhabbet oluyor burada da bu gece nedense sakin topik.. gel gel bekleriz her zaman![]()
Sende mi bursadasın yoksaaa![]()
hehehe akşamları süper muhabbet oluyor burada da bu gece nedense sakin topik.. gel gel bekleriz her zaman![]()
Hayirli sabahlarr arkadaslar![]()
Nasilsiniz?
Benim dün cok uykum vardi azcik bi kestireyim dedim saat 18 de yattim yataga sonra bi uyandim saat sabah 8 olmusben hayatimda bukadar uzun uyumamistim nasil oldu anlamadim
![]()
Yok uyutuyorlar aslinda ben hergün uykumu alan biriyimHiç bile sakin değildik sadece adres farklıydı dün gece
Ah yawrum nnaptın sen yaa seni uyutmuyorlarmıydı orada ne bu uykuben o kadar uyusam sabah kalktığımda migrenden kafayı duvarlara sürtüyor olurdum
![]()
Yok uyutuyorlar aslinda ben hergün uykumu alan biriyimbenimde migrenim var cnm bende uzun uyuyamiyorum normalde de dün niye öyle oldu bilmiyorum zaten sabahta moralim.bozuk uyanmistim
Moralin bozuk nye uyandın :26:
![]()
Moralin bozuk nye uyandın :26:
![]()
Seni Görmeye Ne Halim Ne Yüreğim
Hatırlamaya Kalmamış Kalmamış Mecalim
napıypsun canım![]()
Bir nedeni yok cnmbazen huzursuz uyanir ya insan sebepsiz yere bende dün öyle uyandim
Bugün de hic eksin aksiyon yok kk da![]()
Sen hala şarkılarda yaşıyorsun be eylülcanım.Beyazın şarkılarla yaşıyan adam tiplemesi geldi aklıma
Hala bir düzelme yok mu:26:
Hmm belki kötü bir rüya görmüşsündğr canım hatırlayamıyorsundur.Birde havalar çok basık ve kasvetli
He ya sakin sakin gidiyor günler![]()
Sen hala şarkılarda yaşıyorsun be eylülcanım.Beyazın şarkılarla yaşıyan adam tiplemesi geldi aklıma
Hala bir düzelme yok mu:26:
Hmm belki kötü bir rüya görmüşsündğr canım hatırlayamıyorsundur.Birde havalar çok basık ve kasvetli
He ya sakin sakin gidiyor günler![]()