- Emoji Skoru
- 160
- Puanlar
- 423
Bende severdim aceba diyorum fona bunu koysak![]()
cokda güzel olur pekde güzelolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende severdim aceba diyorum fona bunu koysak![]()
Ben olcem evet
bende istiyeyim diyorum sonra uyuyanı uyandırmaya gerek yok :&0: neden istiyorsunuz felan filan bi bakarlar ooo![]()
daha içeri sokmazlar bizi ahahah
dimi mini etek aldımbugunnn yarnda kot mini alcammyaz gelio denize giidince giyerim
yok kız ciddiye baglamadımdaaa o an bnm için çok özel olur yasasamdaagelip burda konu açmam tadını çıkarmaya bakarım giden gittiii zaten o andaaa kalan sağlarla idare etcez![]()
dimi mini etek aldımbugunnn yarnda kot mini alcammyaz gelio denize giidince giyerim
![]()
cokda güzel olur pekde güzelolur![]()
yok biz şeyden bahsediyordur ata nasıl binilir o anlamda yaniii şey ben dahada batırdım galiba sustum:26::78:
![]()
tamam culiii fena sinyaller aldım senden bu gece. olurda bi kaç gün uğramazsan topiğe bilecemkiii sen direk dansındasın fialn filan iştee![]()
Bence sen onları ilk antonyoda dene
Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı![]()
![]()
Bence sen onları ilk antonyoda dene
Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı![]()
Bencede senın susman bizim hayrımıza oalcak gibi![]()
![]()
yarın için cok değişik fantaziler geliştirdim şekerimmm![]()
heee giyeyimde basıma kötü işler gelsin gazozuma ilaç katsın demi
asvalt delici ile mi delcen lan bekretiniiii şey kutunu pardon![]()
tamam ben susarımda bu culiyi napcaz culiyifantazii dyorr yarın diyorr kız koptu gidiyor
ayol ben heç bilmem öyle şeyler![]()
haahaha yok ben asfaltı delcem sadece onu başkası ahaha![]()
Çok pisledik biz bu gece ama hadi bakalım![]()
![]()
ayol ne var be hayatın gerçeklerini suyun üstüne çıkardıkkkk sadeceeehey allam sankiii kimse bilmio bunlarıııı bizde ayıp yok sadece![]()
haahaha yok ben asfaltı delcem sadece onu başkası ahaha![]()
Çok pisledik biz bu gece ama hadi bakalım![]()
Gitsin anacım tutma 26 senedir durduğu kabahat kırsın zincirlerini
OnA TARkandan kırz zincirlerini armağan ediyorum![]()
hiç ekşin yok bu gece bdv'de peh![]()
Bu site bi tuhaf anacım![]()
burada herşey konuşulmuyor ahahaha
![]()
hiç ekşin yok bu gece bdv'de peh![]()
Bzi ekşınız kızım bdv deki ekşını napcanburayı ekşınlayacaklar bilseler
![]()
![]()
Dilşah sen bu konuyu okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692556&page=6&p=34048567#post34048567
Bburada yeterince ekson varhatunlar kudurdu iyice
![]()
En okudum bunu, herseydrn bisey cikarmaya calisiyor simdiki genclik...Dilşah sen bu konuyu okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692556&page=6&p=34048567#post34048567