• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ben olcem evet :52::52::52::52:

bende istiyeyim diyorum sonra uyuyanı uyandırmaya gerek yok :&0: neden istiyorsunuz felan filan bi bakarlar ooo :60: :60: daha içeri sokmazlar bizi ahahah

yok biz şeyden bahsediyordur ata nasıl binilir o anlamda yaniii şey ben dahada batırdım galiba sustum:26::17::77::78::52:

cristinanın bu klibini koymazsam çatlarım :60:

[video=youtube;wt-tHcQR67Y]http://www.youtube.com/watch?v=wt-tHcQR67Y[/video]

dimi mini etek aldımbugunnn yarnda kot mini alcamm :23::23: yaz gelio denize giidince giyerim :52::52:

yok kız ciddiye baglamadımdaaa o an bnm için çok özel olur yasasamdaagelip burda konu açmam tadını çıkarmaya bakarım giden gittiii zaten o andaaa kalan sağlarla idare etcez :60:

tamam culiii fena sinyaller aldım senden bu gece. olurda bi kaç gün uğramazsan topiğe bilecemkiii sen direk dansındasın fialn filan iştee:23::52:

[video=youtube;sUXlI9N1WZY]http://www.youtube.com/watch?v=sUXlI9N1WZY[/video]

:24::24::24::24::24:

dimi mini etek aldımbugunnn yarnda kot mini alcamm :23::23: yaz gelio denize giidince giyerim :52::52:

Bence sen onları ilk antonyoda dene :27::27:

cokda güzel olur pekde güzelolur :60::60:

Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı :60: :60:

yok biz şeyden bahsediyordur ata nasıl binilir o anlamda yaniii şey ben dahada batırdım galiba sustum:26::17::77::78::52:

Bencede senın susman bizim hayrımıza oalcak gibi :60: :60:

tamam culiii fena sinyaller aldım senden bu gece. olurda bi kaç gün uğramazsan topiğe bilecemkiii sen direk dansındasın fialn filan iştee:23::52:

yarın için cok değişik fantaziler geliştirdim şekerimmm :52::52::52:

Ay şöyle yapıcam eve asfalt delici alıcam açıcam bunu delicem asfaltı delicem asfaltı :60: :60:

heee giyeyimde basıma kötü işler gelsin gazozuma ilaç katsın demi :60::60:

asvalt delici ile mi delcen lan bekretiniiii şey kutunu pardon :60:

Bencede senın susman bizim hayrımıza oalcak gibi :60: :60:

tamam ben susarımda bu culiyi napcaz culiyi:52: fantazii dyorr yarın diyorr kız koptu gidiyor:60:

yarın için cok değişik fantaziler geliştirdim şekerimmm :52::52::52:

ayol ben heç bilmem öyle şeyler:31::31::52:

heee giyeyimde basıma kötü işler gelsin gazozuma ilaç katsın demi :60::60:

asvalt delici ile mi delcen lan bekretiniiii şey kutunu pardon :60:

haahaha yok ben asfaltı delcem sadece onu başkası ahaha :60:

Çok pisledik biz bu gece ama hadi bakalım :60: :60:

tamam ben susarımda bu culiyi napcaz culiyi:52: fantazii dyorr yarın diyorr kız koptu gidiyor:60:

ayol ben heç bilmem öyle şeyler:31::31::52:

Gitsin anacım tutma 26 senedir durduğu kabahat kırsın zincirlerini
OnA TARkandan kırz zincirlerini armağan ediyorum :52::52::52:

ayol ne var be hayatın gerçeklerini suyun üstüne çıkardıkkkk sadeceeehey allam sankiii kimse bilmio bunlarıııı bizde ayıp yok sadece:60::60:

ayol ne var be hayatın gerçeklerini suyun üstüne çıkardıkkkk sadeceeehey allam sankiii kimse bilmio bunlarıııı bizde ayıp yok sadece:60::60:

Bu site bi tuhaf anacım :60: :60: burada herşey konuşulmuyor ahahaha :52::52::52:

Gitsin anacım tutma 26 senedir durduğu kabahat kırsın zincirlerini
OnA TARkandan kırz zincirlerini armağan ediyorum :52::52::52:

hiç ekşin yok bu gece bdv'de peh:27:

Back
X